donderdag 17 september 2015

Televizier Aanstormend Talent Award genomineerde Dionne Stax te gast in RTL Late Night van presentator Humberto Tan


Televizier Aanstormend Talent Award genomineerde Dionne Stax te gast in RTL Late Night van presentator Humberto Tan

Dionne Stax RTL Late Night 16 september 2015... door dionnestaxfan
Dionne Stax RTL Late Night 16 september 2015 Humberto Tan Televizier Aanstormend Talent Award

Vanavond in RTL Late Night: Gerard Ekdom praat over zijn favoriete James Bond-song. Ylva Poelman praat over de natuur als uitvinder. Genomineerden van 'Televizier Aanstormend Talent Award' Dionne Stax en Jan Versteegh schuiven aan. Leerorkest geeft kinderen muziekles in groepjes.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Sanne ontvangt 'Amalia-viool' van Koningin Máxima
De 11-jarige Sanne Wiering had vandaag de dag van haar leven. Koningin Máxima overhandigde vandaag de speciale 'Amalia-viool' aan Het Leerorkest. Aan Sanne de eer om de komende tijd deze bijzondere viool te bespelen.

In deze uitzending van RTL Late Night was Gerard Ekdom te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 16 september door RTL4.

De Headlines van woensdag 16 september 2015

Luuk Ikink praat je bij over het nieuwe paspoort van Mark Rutte, een onderwatergoochelaar en laat de nieuwste viral video's zien. Humberto Tan komt niet meer bij!

Aanstormend Talent Award-genomineerden in RTL Late Night

NOS-nieuwslezeres Dionne Stax en BNN-presentator Jan Versteegh schuiven woensdagavond aan bij Humberto Tan in RTL Late Night om te praten over hun top vijf positie in de tussenstand van de Televizier Aanstormend Talent Award, die woensdag bekend is gemaakt door Televizier.

Dionne en Jan staan momenteel samen met Arjen Lubach, Luuk Ikink en Niels van der Laan in de top vijf. Arjen brak vorig jaar door, door zijn programma Zondag met Lubach. Ook Luuk brak onlangs door, door zijn televisieklus in RTL Late Night. Niels werd bekend door De Kwis.

Het draait uiteindelijk allemaal om de top 3 te halen. Alleen de top 3 wordt genomineerd voor de Televizier Aanstormend Talent Award. Vorig jaar werd de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen door GTST-ster Ruud Feltkamp. Toen was Luuk ook al genomineerd voor de prijs.

Het jaar daarvoor won SBS6-ster en vriend van Jan Smit en Nick & Simon, Kees Tol, de Televizier Aanstormend Talent Award. Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat op donderdag 15 oktober plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Naast de genomineerden voor de Televizier Aanstormend Talent Award zijn woensdagavond ook de 11-jarige vioolspeler Sanne Wiering, Leerorkest-oprichter Marco de Souza en advocaat Alexander de Swart te gast. Ook Gerard Ekdom, winnaar van de Talent Award in 2012, is woensdag te gast.

Arjen Lubach en Dionne Stax maken kans op Talent Award

Arjen Lubach, Dionne Stax, Jan Versteegh, Luuk Ikink en Niels van der Laan staan in de tussenstand top vijf van de Televizier Aanstormend Talent Award. Het draait uiteindelijk allemaal om de top 3 te halen. Alleen de top 3 wordt genomineerd voor de Televizier Aanstormend Talent Award.

Vorig jaar werd de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen door GTST-ster Ruud Feltkamp. De acteur versloeg met zijn winst RTL Late Night-sidekick  Luuk Ikink en tv-persoonlijkheid Richard Groenendijk, bekend van zijn typetje Jopie Parlevliet in de RTL4-show De Jopie Parlevliet Show.

Het jaar daarvoor won SBS6-ster Kees Tol de Televizier Aanstormend Talent Award. De carrière van Tol ging na het winnen van de prijs in een stroomverstelling. De vriend van Jan Smit en Nick & Simon versloeg in 2013 GTST-acteur Ferry Doedens en de Nederlandse cabaretier Pieter Derks.

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015 is op 26 augustus gestart en eindigt op maandag 28 september 9:00 uur. Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat op donderdag 15 oktober plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Vanavond in RTL Late Night: Gerard Ekdom praat over zijn favoriete James Bond-song. Ylva Poelman praat over de natuur als uitvinder. Genomineerden van 'Televizier Aanstormend Talent Award' schuiven aan. Leerorkest geeft kinderen muziekles in groepjes.

Lubach en Stax dingen mee naar Talent Award

Arjen Lubach en Dionne Stax maken kans op de Televizier Aanstormend Talent Award. De VPRO-presentator en NOS-presentatrice behoren tot de vijf televisietalenten die in de race zijn voor een nominatie voor de prijs van tv-gids Televizier. Dat werd woensdag bekendgemaakt.

Ook Jan Versteegh (BNN) en Niels van der Laan (VARA) dingen nog mee naar de Talent Award. Luuk Ikink, bekend van het RTL 4-programma RTL Late Night, maakt net als vorig jaar kans op de prijs. "Ik zal wel heel veel talent hebben dan", grapte Ikink in RTL Boulevard over zijn tweede nominatie. Vorig jaar zag Ikink Ruud Feltkamp naar huis gaan met de prijs.

Wie van de vijf kanshebbers dit jaar wint, wordt volgende maand duidelijk tijdens de uitreiking van de Televizier-prijzen. Het Gouden Televizier Ring-Gala vindt op donderdag 15 oktober plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Wie zijn volgens het Nederlandse publiek de grootste tv-talenten van 2015? Het is tijd om de allerlaatste tussenstand bekend te maken.

De Aanstormend Talent Award is een prijs die je tv-carrière een enorme boost kan geven, Kees Tol, Lieke van Lexmond, Jan Kooijman en Ruud Feltkamp wisten de prijs al eens op hun naam de schrijven. Dit is de tussenstand in de categorie Aanstormend Talent Award 2015. aan jullie voor.
Tussenstand Aanstormend Talent Award 2015 (in alfabetische volgorde)

• Arjen Lubach (VPRO)
• Dionne Stax (NOS)
• Jan Versteegh (BNN)
• Luuk Ikink (RTL 4)
• Niels van der Laan (VARA)

Nu al trots op kanshebbers Gouden Televizier-Ring

De belangrijkste televisieprijzen van het jaar worden al over één maand uitgereikt. Gisteren werden onder andere de tien grootste kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring 2015 bekendgemaakt. En trots kunnen we nu al zijn: zes van deze tien genomineerden zijn gemaakt door de publieke omroep.

Kijkers kunnen nog anderhalve week stemmen op hun favoriete tv-programma en beslissen wie de felbegeerde gouden ring mee naar huis mag nemen. De grootste kanshebbers van de publieke omroep, waar tot nu toe het meeste op gestemd is, zijn: De Slimste Mens (KRO-NCRV), Floortje Naar Het Einde Van De Wereld (BNN), Heel Holland Bakt (Omroep MAX), Over Mijn Lijk (BNN), Smeris (BNN) en Streetlab (KRO-NCRV).

Stemmen kan nog tot maandag 28 september. Vervolgens wordt vastgesteld welke drie (jeugd)programma’s, presentatoren en presentatrices zijn genomineerd in de categorieën Gouden Televizier-Ring, Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, Gouden Stuiver en Televizier Aanstormend Talent Award. Op 15 oktober worden de belangrijkste televisieprijzen van het jaar uitgereikt.

Hieronder een overzicht van de kanshebbers van de publieke omroep in de andere categorieën.

Zilveren Televizier-Ster Man

    Art Rooijakkers (AVROTROS)
    Jandino Asporaat (NTR / RTL 4)
    Matthijs van Nieuwkerk (VARA)
    Valerio Zeno (BNN)

Zilveren Televizier-Ster Vrouw

    Eva Jinek (KRO-NCRV)
    Floortje Dessing (BNN)
    Geraldine Kemper (BNN)
    Martine Bijl (Omroep MAX)• Sophie Hilbrand (BNN)

De Gouden Stuiver

    Bommetje! (AVROTROS)
    Brugklas (AVROTROS)
    BZT Show (KRO-NCRV)
    De Dokter Corrie Show (NTR)
    Freeks Wilde Wereld (VPRO)
    Kinderen voor Kinderen (VARA)
    Pauls Puber Kookshow (VARA)
    Puberruil (KRO-NCRV)

Aanstormend Talent Award

    Arjen Lubach (VPRO)
    Dionne Stax (NOS)
    Jan Versteegh (BNN)
    Niels van der Laan (VARA)

Jan Versteegh wint Aanstormend Talent Award 2015

 Jan Versteegh heeft de award voor 'Aanstormend Talent 2015' gewonnen. Arjen Lubach en Luuk Ikink waren ook grote kanshebbers. De prijs werd donderdagavond live op NPO 1 uitgereikt door dj Hardwell.

Andere genomineerden waren in de categorie Aanstormend Talent waren in 2015 Dionne Stax (NOS) en Niels van der Laan (VARA).

Eerder liet Jan Versteegh weten bij het Gouden Televizier-Ring Gala geen schijn van kans te maken op de Talent Award. “Een bedankspeech neem ik dus niet mee naar Carré”, zegt de BNN- presentator in het AD. Versteegh dacht niet te winnen ‘door de kracht van de concurrentie’.

“Arjen Lubach is ontzettend getalenteerd, geestig, intelligent, heeft De slimste mens gewonnen, heeft een enorme internetachterban en draait al heel lang mee. Hij is de gedoodverfde winnaar.”

Aanstormend Talent
De Award voor 'Aanstormend Talent' wordt bij Televizier samengesteld aan de hand van input van de publieke omroepen en commerciële zenders, en input van de redactie van Televizier. Ze kiezen samen 10 presentatoren en/of presentatrices voor de verkiezing van de Televizier Aanstormend Talent Award. Het publiek kon wel 1 naam toevoegen aan de lijst en meteen hierop stemmen.

32 opmerkingen:

 1. Over en uit: Humberto Tan lijkt zijn relatie niet te kunnen redden
  Humberto Tan viert vakantie op het Griekse eiland Mykonos. Met zijn kinderen geniet hij daar van een heerlijke tijd. Zijn vrouw Ineke lijkt daar niet bij te zijn. Komt Dionne nu zijn kant op?
  Al weken geen contact?
  Of Ineke wel aanwezig is op Mykonos, is vooralsnog niet bekend. Mocht ze niet mee zijn, dan betekent dit dat ze na de diploma-uitreiking van Julia al weken geen persoonlijk contact meer met Humberto heeft gehad. Nadat Beau van Erven Dorens zijn plek bij RTL Late Night overnam, vertrok de presentator naar Bangladesh waar hij niet alleen foto’s moest maken, maar zich ook inzette voor het goede doel. Daarna volgde hij bij diverse fotografen in Nederland workshops, waarna hij met een andere fotograaf naar Kroatië vertrok om daar dieren in het wild te fotograferen. En vorige week vloog hij met zijn kinderen naar Mykonos.
  Geen kans van slagen
  De kans dat hun relatie nog gered kan worden, is volgens insiders inmiddels praktisch nihil. Enige tijd geleden gingen bekenden van het stel er nog vanuit dat Humberto en Ineke het samen wel zouden redden. Dat het tijd zou kosten, maar dat hun liefde voor elkaar zeker niet was verdwenen. Intussen lijkt hun toekomst samen onzekerder dan ooit. Momenteel viert Dionne Stax een welverdiende vakantie in Montenegro. Mocht Dionne de komende week ineens opduiken op Mykonos, of elders samen met Humberto gezien worden, dan weten we hoe de liefdeskaarten geschud zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Humberto Tan: 'De laatste tijd is geen leuke periode privé'

  Dat Humberto Tans leven een veelbesproken onderwerp is, is hem niet in de koude kleren gaan zitten. De presentator spreekt openhartig over de roerige privésituatie waarin hij zich bevindt.
  Privéproblemen

  "De laatste tijd, laat ik er niet omheen draaien, is geen leuke periode privé. Veel gedoe. Veel publiciteit. Dan mis ik Patrice het ergst", zegt hij tegenover tijdschrift Wendy. Humberto heeft het over zijn broer die in 1992 is overleden. Hij wijdt niet uit over zijn privéproblemen, maar hij heeft het naar alle waarschijnlijkheid over zijn vermeende affaire met Dionne Stax.
  Schade

  De BN'er gelooft dat de roddelpers erop uit is om hem schade toe te brengen. "De roddelpers is zo gericht op vernietiging, terwijl: er zit geen enkel algemeen belang bij mij. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is." Humberto heeft de afgelopen tijd zijn lippen stijf op elkaar gehouden en is zich ervan bewust dat dit een risico is. "Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij een lul, en ja, dat doet pijn…".
  Onzekere toekomst

  Humberto wordt al maanden gelinkt aan Dionne, wat flinke relatieproblemen met zijn partner Ineke heeft opgeleverd. De presentator en zijn vrouw zouden onlangs hebben geprobeerd om hun relatie te hebben, maar volgens insiders komt het inmiddels niet meer goed. Enige tijd geleden gingen bekenden van het stel er nog vanuit dat Humberto en Ineke het samen wel zouden redden. Dat het tijd zou kosten, maar dat hun liefde voor elkaar zeker niet was verdwenen. Intussen lijkt hun toekomst samen onzekerder dan ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Miljuschka voelt zich een kind en met wie drinkt Dionne een cocktailtje?

  Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities.

  Eva roept de zomer terug

  Eva Jinek is helemaal klaar met het tegenvallende zomerweer met grauwe wolkenluchten en hier en daar een flinke plensbui. De sexy presentatrice hoopt dat ze met een gigantische zonnebril de zomer weer een beetje kan terugroepen, hot.

  Met wie borrelt Dionne?

  Veel horen we niet meer over de vermeende liefdesrelatie van de vrijgezelle nieuwslezeres Dionne Stax en de getrouwde RTL-presentator Humberto Tan. Maar met wie ze dan een cocktailtje drinkt aan het strand van Montenegro aan de Adriatische zee? Kennelijk niet met Tan! Uit eerdere foto's van haar vakantie blijkt dat ze er waarschijnlijk met een goede vriendin is.

  Bij de beroemde Tara brug in het noorden van Montenegro hangen tegenwoordig 'ziplines'. We konden het niet laten... @rosalie_moorman #durmitornationalpark #montenegro

  Fijn weekend! #montenegro

  Katja doet geheimzinnig

  Katja Schuurman reist door de republiek Equador in het noordwesten van Zuid-Amerika. Wat ze daar doet laat ze ietwat geheimzinnig in het midden. Vermoedelijk is ze daar voor haar initiatief Return to Sender dat armoede helpt bestrijden door kleinschalige producenten in de armste gebieden van de wereld te steunen. Die worden vervolgens in Nederland verkocht. Op de website van RTS is te lezen dat de nieuwe collectie medio september zal worden gelanceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. BN'er vakantieoverzicht: Dionne is waaghals en Chantal zonder kleren

  Ook bekende Nederlanders hebben recht op een vakantie. NU.nl zet de meest opmerkelijke recesmomenten van de beroemdheden op een rijtje.
  Dionne Stax

  De mooie nieuwslezeres is na drukke tijden samen met een vriendin op vakantie in Montenegro, terwijl Humberto Tan om de hoek in Kroatie verblijft. Dionne geniet daar van de mooie natuur, maar zoekt ook haar innerlijke waaghals op wanneer ze met een 'zipline' bij de Tara-brug naar beneden zoeft.

  Fred van Leer

  Fred van Leer is op Ibiza, waar hij geniet van wat typische vakantie-onderdelen: zon, zee, strand en veel glazen alcohol. De BN'er-stylist wekt de suggestie dat hij die vakantie doorbrengt met een nieuwe liefde. Op enkele van zijn Instagram-kiekjes is ook een gespierde man te zien, en Fred deelt een foto waarop hij een hartje vormt met zijn handen. Eerder vertelde hij dat hij "verliefd zijn het allerergst vindt dat er bestaat".

  Chantal Janzen naked

  Chantal Janzen is met man en kind weg. Voor de presentatrice betekent vakantie 'no make-up, no clothes, no shoes'. Een geruststelling: ondanks haar lange vakantie praat ze nog steeds Nederlands, verzekert Chantal haar volgers. "Soms is Engels op Instagram vetter you know."

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Humberto Tan en Dionne Stax nu al uitgekeken op elkaar?

  Liefdespauze van Humberto en Dionne

  Humberto Tan en Dionne Stax lijken even genoeg van elkaar te hebben. De twee zijn apart van elkaar op vakantie gegaan.
  Mykonos

  Stax, de vermoedelijke minnares van talkshowhost Humberto Tan, is op dit moment in Montenegro samen met een vriendin. Tan is naar het Griekse eiland Mykonos gegaan, samen met zijn kinderen. Wie weet hebben ze even genoeg van elkaar, of nemen ze allebei de tijd na te denken over hun gevoelens. Veel laten ze er niet over los.
  Stilzwijgen

  Sinds de relatieproblemen tussen hem en zijn partner Ineke duidelijk werden en het gerucht ging dat Tan ene verhouding zou hebben met Stax, houdt Tan zich stil. In het begin deed hij alsof er niks aan de hand was, maar al snel werd duidelijk dat er wel degelijk wat speelde. Tan verhuisde in zijn eentje naar een appartement in Amsterdam, en daar werd Stax regelmatig gezien.

  Story meldt dat bekenden van Tan hebben laten weten dat het definitief voorbij is tussen Tineke en hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dionne Stax en Amber Brantsen: Ze doen écht niet voor elkaar onder

  Dat het haast niemand is opgevallen dat DIONNE STAX (32) al een paar weken niet meer in beeld is bij het NOS Journaal, heeft een reden: haar jongere vervangster AMBER BRANTSEN (27). Dionne zal desgevraagd ongetwijfeld aangeven dat ze de komst van nieuw talent alleen maar toejuicht, maar de vaste kijker van de vroege bulletins van het NOS Journaal zal begrijpen dat Dionne er met Amber een geduchte concurrente bij heeft. Hoe dat allemaal afloopt, valt nog te bezien voor Dionne, die geniet van een actieve vakantie op de Balkan. Maar als zij na haar vakantie de dame met wie zij de schijnwerpers voortaan moet delen beter leert kennen, zal haar één ding snel opvallen: zij en Amber delen het een en ander met elkaar! Niet alleen begonnen ze beiden als stagiair bij de NOS en wisten ze zich razendsnel van anoniem redacteur op te werken tot een echte anchor-woman, de twee knoopten ook allebei op de werkvloer bij de NOS een relatie aan met een directe collega. Zoals bekend behelsde dat in het geval van Dionne de romance met NOS Sportjournaal- presentator SJOERD VAN RAMSHORST (30). Hij schoof meerdere malen per week tijdens de ochtendbulletins aan de desk van zijn geliefde aan om het laatste sportnieuws te brengen, zonder dat de kijkers wisten dat de twee die ochtend mogelijk samen een beschuitje hadden gesmeerd. In die tijd was het reden tot gegniffel in het studiootje, maar de sfeer sloeg om toen Dionne na ongeveer een jaar een punt achter de relatie zette. Na die breuk maakte Sjoerd geruime tijd met het gezicht van een oorwurm zijn sportnieuwtjes wereldkundig.
  Verliefd
  Dionne heeft inmiddels heel wat anders aan haar hoofd dan haar ex-minnaar, na het uitlekken van haar romance met haar nieuwe minnaar, haar getrouwde RTL collega HUMBERTO TAN (51). Maar dat relaties op de werkvloer van de NOS wel degelijk kans van slagen hebben, wordt aangetoond door Amber Brantsen, die al een tijd gelukkig is met haar geliefde RACHID FINGE (31). Ook een directe collega; de twee werden verliefd toen zij allebei als nieuwslezer voor NOS Radio 1 werkten. De relatie zorgde naar Ambers eigen zeggen in het prille begin nog weleens voor gefronste wenkbrauwen op de werkvloer, maar na een tijdje wist men bij j de NOS niet beter. Daarbij verruilde Rachid de omroep na elf jaar trouwe dienst in 2016 voor een functie bij Google.
  Voor wie in de zomer in het land bleef is ze inmiddels een vertrouwd gezicht: kersvers 'NOS Journaal'-presentatrice AMBER BRANTSEN. Ze is een directe collega en concurrent van de veelbesproken DIONNE STAX, met wie Amber nog iets deelt: ook zij knoopte een relatie aan met een Nos-collega... Amber Brantsen en Rachid Finge. Dionne Stax met Sjoerd van Ramshorst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Humberto Tan: Het is privé even niet leuk

  RTL Late Night-presentator Humberto Tan (51) heeft naar eigen zeggen een risico genomen door de afgelopen maanden niks los te laten over zijn privéleven. Volgens de vader van drie is de roddelpers gericht op vernietiging en is de prijs die hij nu betaalt vrij hoog.

  Tan zwijgt over zijn thuissituatie sinds Privé in maart meldde dat de presentator weg zou zijn bij zijn gezin. De roddelbladen kwamen met pikante ontwikkelingen rondom Tan en nieuwlezeres Dionne Stax, die in april haar schouders ophaalde over een vermeende affaire.

  Tegen Wendy van Dijk doorbreekt hij nu de stilte. Hij praatte voor haar maandblad uren met haar. Tan noemt geen namen, maar bevestigt wel dat hij privé 'geen leuke periode' doormaakt. ,,Veel gedoe. Veel publiciteit (...). De roddelpers is zo gericht op vernietiging, terwijl er geen enkel algemeen belang bij mij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niks te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn.''
  Achtervolging

  Tan zegt blij te zijn met zijn familie, die hem ongezouten de waarheid vertelt. Hij meent dat hij 'het' niet goed heeft gedaan, maar gaat niet in op de details. Wel haalt hij een ongemakkelijke situatie met zijn 10-jarige zoon aan. ,,Ik blijf vinden: het is privé. Benjamin merkte dat hij werd achtervolgd. Hij werd door Ineke (Humberto's vrouw, red.) naar school gebracht en zei: Mama, ze zitten achter ons aan! Later vroeg hij aan mij: Papa, ken jij die mensen? Die roddelbladen bestaan bij de gratie van klandizie. Ik moet me er maar bij neerleggen. Gelukkig is het nu wat rustiger.''

  Tan vierde deze zomer vakantie in onder meer Kroatië, waar hij helemaal opging in zijn hobby als fotograaf - 'ik kan een dag lang wachten op de juiste foto van een kolibrie' - en bracht met zijn kinderen Isa (16) en Benjamin tijd door op het Griekse eiland Mykonos.
  Omdat Dionne samen met een vriendin in Montenegro op vakantie was, kon Tan vanuit Kroatië toch nog even langs gaan bij zijn nieuwe liefde.
  Volgende maand zit hij weer aan de Late Night-desk. ,,Ik merk dat ik zin heb in het nieuwe seizoen. Kom maar op.''

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Humberto Tan verbreekt stilzwijgen: Het is privé even niet leuk

  Humberto Tan heeft naar eigen zeggen nogal risico genomen door de afgelopen maanden niks los te laten over zijn privéleven. Volgens de 51-jarige vader van drie is de roddelpers gericht op vernietiging en is de prijs die hij nu betaalt vrij hoog.

  Weekblad Privé kwam in maart met het verhaal dat de RTL Late Night-presentator weg zou zijn bij zijn gezin omdat hij een affaire had met Dionne Stax. Humberto zelf hield de lippen stijf op elkaar als het gaat om zijn thuissituatie. Nu maakt hij een uitzondering, tegenover Wendy van Dijk doorbreekt hij zijn stilzwijgen in Wendy Magazine. Over waarom hij al die nergens op heeft gereageerd bijvoorbeeld.
  Hoge prijs

  “De roddelpers is zo gericht op vernietiging”, aldus Humberto. “Terwijl er geen enkel algemeen belang bij mij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niks te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn."

  Achtervolgd

  Zonder in te gaan op details vindt hij dat hij ‘het’ niet goed heeft gedaan. Wel vertelt hij over een ongemakkelijke situatie met zijn tienjarige zoon. “Ik blijf vinden: het is privé. Benjamin merkte dat hij werd achtervolgd. Hij werd door Ineke (Humberto's vrouw, red.) naar school gebracht en zei: Mama, ze zitten achter ons aan! Later vroeg hij aan mij: Papa, ken jij die mensen? Die roddelbladen bestaan bij de gratie van klandizie. Ik moet me er maar bij neerleggen. Gelukkig is het nu wat rustiger.”

  Humberto gebruikte zijn zomerstop bij RTL Late Night om in Kroatië bij te tanken en nieuwe energie op te doen voor het nieuwe seizoen van de talkshow in september. Ook kon hij daar even langsgaan en bijpraten met Dionne, die met een vriendin vakantie vierde in Montenegro. “Ik merk dat ik er zin heb, kom maar op.”

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou Dionne Stax niet snel een talkshow geven

  Journaliste Angela de Jong schrijft drie keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

  Ik heb dinsdagavond met andere ogen naar Lady Di & Dionne zitten kijken dan voorgaande afleveringen. Niet omdat er ineens opzienbarende nieuwe feiten aan het licht kwamen over het ongelukkige leven van Diana, maar vanwege Dionne Stax. Deze krant meldde vorige week dat zij in beeld is om in de lente en zomer de plek van Matthijs van Nieuwkerk en De Wereld Draait Door op te vullen op NPO 1.

  Dat Dionne er eentje is om in de gaten te houden, wist ik al en u natuurlijk ook. Ze maakt met dezelfde komeetachtige snelheid carrière in Hilversum als de blonde nieuwslezeres die haar voor ging bij het NOS Journaal. Zelfs op het gebied van roemruchte liefdesaffaires lijkt ze Eva Jinek inmiddels naar de kroon te steken. Eén verschil: waar de relatie met Bram Moszkowicz Eva destijds de kop kostte bij Nieuwsuur, lijkt Humberto Tan nu de grootste klappen op te vangen voor zijn affaire met Dionne, op het gebied van publiciteit en kijkcijfers.

  Maar hoe hard ze ook gaat, is Dionne al klaar voor een talkshow op een van de meest prominente plekken van de publieke omroep? Ik vraag het me af. Ik betwijfel zelfs of het genre überhaupt bij haar past. De rol die ze in Lady Di & Dionne vervult, gaat haar veel natuurlijker af. Een stand-upper voor de camera, een bezoekje aan de ontwerpster van De Trouwjurk, samen met de biograaf van Diana een rondje lopen over een jurkententoonstelling, ondertussen vragen stellen - dat kan ze prima.

  Waar de relatie met Bram Moszkowicz Eva destijd de kop kostte bij Nieuwsuur, lijkt Humberto Tan nu de grootste klappen op te vangen voor zijn affaire met Dionne, op het gebied van publiciteit en kijkcijfers

  Maar een uur lang een talkshow dragen? Een pittig interview afwisselen met een luchtiger conversatie, sfeer maken aan tafel, ad rem uit de hoek komen, vervelende gasten met een blik of sneer op hun nummer zetten? Ik zie het Dionne niet zo snel doen. Hoe knap ze ook is, ze mist op dat gebied de flair en brutaliteit van Eva. Ik vrees dat een talkshow bij haar al snel verwordt tot een Koffietijd of Tijd voor Max.

  Volgens mij ligt haar kracht op dit moment bij infotainment-programma's als Lady Di & Dionne. Laat haar daar lekker groeien en prop haar niet in een keurslijf dat niet past. Als we met z'n allen één ding geleerd hebben van Diana is het hoe ongelukkig mensen daarvan kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bekenden onthullen dat de relatie tussen Humberto Tan en Ineke voorbij is

  Na roerige maanden lijken Humberto Tan en zijn vermeende minnares Dionne Stax hun vakanties te benutten voor een ‘liefdespauze’. Terwijl Humberto zich met zijn kinderen vermaakte op Mykonos, vertrok Dionne met een vriendin naar Montenegro. Maakten ze gescheiden van elkaar de balans op?
  Stoïcijns stilzwijgen

  De doorgaans praatgrage Humberto blonk over zijn vermeende verhouding met Dionne Stax en zijn relatieproblemen met partner Ineke uit in een stoïcijns stilzwijgen. Het was echter duidelijk dat een en ander de goedlachse presentator niet koud liet. Humberto kon ogenschijnlijk doen of er geen vuiltje aan de lucht was, feit was dat hij de echtelijke villa verliet en zijn intrek nam in een appartement aan de hoofdstedelijke Zuidas. Nadat Dionne daar meermalen was gesignaleerd door roddelzieke buren(lees Evert Santegoeds, die toevallig ook in het L’Étoile aan het Gelderlandplein een appartement had), vertrok Humberto naar een onderkomen met meer privacy.
  Relatie voorbij

  Toen hij geregeld in zijn villa én samen met Ineke werd gesignaleerd, leek het er even op dat de scheurtjes in zijn twintigjarige relatie waren gelijmd. Maar dat was vermoedelijk ijdele hoop, nu Humberto zijn oog zou hebben laten vallen op een duur appartement in het chique complex La Reine in Amsterdam-Zuid, én hij zonder Ineke afreisde naar Mykonos. Volgens bekenden is de relatie van Humberto en Ineke definitief voorbij. Humberto zal op Mykonos in elk geval de tijd hebben gehad om over de toekomst na te denken. Of die samen met Dionne is? Zij moet bij de mierzoete zonsondergang ongetwijfeld haar gedachten hebben laten afdwalen... Wie weet tot welke inzichten en conclusies Humberto en Dionne los van elkaar zijn gekomen, tijdens deze ingelaste ‘liefdespauze’.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Neemt Eva Jinek of Dionne Stax het stokje over van Matthijs van Nieuwkerk?

  Nu De Wereld Draait Door (DWDD) vanaf volgend jaar nog maar zes maanden per jaar op tv is te zien, komt er plek voor nieuw talent op de vroege avond. Het is de bedoeling dat er het hele jaar door een "agendasettende talkshow'' in de vooravond te zien is bij de publieke omroep, zo bleek bij de seizoenspresentatie in Hilversum.
  Ingekort seizoen

  Onlangs werd bekend dat DWDD vanaf 2018 alleen nog in de herfst en winter is te zien. Het inkorten van het seizoen gebeurt op verzoek van presentator Matthijs van Nieuwkerk, die meer tijd wil voor andere programma's. Hij noemde DWDD, dat hij al twaalf jaar presenteert, "een reusachtige slokop''.
  Presentatrice

  NPO-voorzitter Shula Rijxman zei maandag blij te zijn dat "Matthijs' creativiteit behouden blijft voor de publieke omroep''. "Tegelijk ontstaat daardoor ruimte voor nieuw talent op de vooravond. Ruimte voor een heel nieuwe lichting programmamakers.'' Als het aan haar ligt, wordt een presentatrice het gezicht van deze talkshow. Eva Jinek en Dionne Stax zijn de namen die het meest worden genoemd.
  Nieuwe talkshow

  Volgens Frans Klein, directeur televisie bij de NPO, kunnen omroepen vanaf nu intekenen voor de nieuwe talkshow. Over de invulling ervan vinden de komende tijd gesprekken plaats.

  Nieuwe talkshow in vooravond van NPO 1

  De NPO wil het het hele jaar door een talkshow in de vooravond. het gaat om een nieuw praatprogramma op de momenten dat De wereld draait door niet te zien is.

  Onlangs liet Matthijs van Nieuwkerk weten dat hij komend seizoen minder afleveringen van DWDD wil maken. Matthijs wil ook wel eens iets anders doet en gaat daarom eerder met winter- en zomerstop. Maar de NPO wil het hele jaar een talkshow om 19.00 uur op NPO 1, daarom komt er een nieuw praatprogramma om de gaten op te vullen.
  Presentatrice

  NPO-baas Shula Rijxman liet op de najaarspresentaie van de Publieke Omroep weten dat ze graag een vrouw als nieuwe talkshowhost ziet. Die presentatrice zou zo maar eens Dionne Stax kunnen zijn. Volgens Rijxman ziet er daarom ook een voordeel aan het inkrimpen van DWDD: „Er ontstaat ruimte voor nieuw talent op de vooravond.”

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo ziet de zus van Dionne Stax eruit

  Dionne Stax laat niet veel los over haar privéleven, maar de liefde voor haar familie steekt ze niet onder stoelen of banken. De presentatrice deelt regelmatig een kiekje met haar oudere zus Charlotte.
  Boxmeer

  Dionne groeide met haar ouders en zus Charlotte op in Boxmeer. De zussen hadden een fijne jeugd in het Brabantse plaatsje. Hoewel ze er allebei niet meer wonen, keert Dionne nog regelmatig terug naar haar ouders en geboorteplaats. Dat ligt anders voor Charlotte, zij is jaren geleden voor de liefde naar Barcelona verhuisd.
  Zussenvakantie

  Hoewel Dionne en Charlotte niet bij elkaar om de hoek wonen, hebben ze een goede band. "Ik was altijd de introverte, rustige van de twee, zij is het tegenovergestelde," zegt de presentatrice over haar zus. "In de puberteit botste dat soms omdat we zo verschillend zijn. Als ik na een drukke dag alleen thuiskom, videobellen we vaak even. Maar ik wil haar soms ook gewoon even knuffelen. Dus boek ik zo vaak ik kan een ticket." De zussen gaan minstens een keer per jaar samen op vakantie, bestemmingen als New York en Praag zijn de revue al gepasseerd.
  Tranen

  Dat Charlotte in het buitenland woont, valt Dionne soms zwaar. Vooral als ze weer afscheid van elkaar moeten nemen. "We genieten zo intens van elkaar, het afscheid gaat altijd gepaard met veel tranen."

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Humberto Tan dumpt buitenvrouw Dionne Stax: Ik ben nog bij Ineke

  Het huwelijk van Humberto Tan (51) en zijn vrouw Ineke lijkt bestand tegen een storm. Hun relatie stond onder druk nadat dit voorjaar bekend werd dat de RTL Late Night-presentator zijn gezin zou hebben verlaten. Maar Tan is nog bij 'zijn partner', vertrouwde hij zijn kijkers gisteravond en passant toe.

  De talkshowhost werd in Late Night kort op het onderwerp gebracht door zijn tafelgast Mattie Valk, die naar eigen zeggen een 'kutzomer' had na zijn ruzie met zijn dj-maatje Wietze de Jager. ,,Ik ken het'', beaamde Tan. ,,Ik was blij dat we dat konden delen'', reageerde Mattie lachend terwijl hij zijn hand even op de arm van de presentator legde.

  Tan vervolgde: ,,Nou ja, ik zit... Ik ben nog bij mijn partner voor de rest... Dus dat is anders, maar ik snap dat als je uit elkaar gaat, en de hele wereld kijkt mee, dat dat niet leuk is.''

  Affaire

  Tan zweeg over zijn thuissituatie sinds Privé in maart meldde dat hij weg zou zijn bij zijn gezin. De roddelbladen kwamen met pikante ontwikkelingen rondom de presentator en nieuwlezeres Dionne Stax, die in april haar schouders ophaalde over een vermeende affaire. Tegen het maandblad van Wendy van Dijk zei Tan in augustus dat hij privé 'geen leuke periode' doormaakt. ,,Veel gedoe. Veel publiciteit (...). De roddelpers is zo gericht op vernietiging, terwijl er geen enkel algemeen belang bij mij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niks te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn.''

  Humberto Tan en de Limburgse Ineke Geenen wonen in Amstelveen met hun kinderen Isa (19), Julia (16) en Benjamin (10).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Humberto Tan na relatiedip weer hand in hand met zijn Ineke

  RTL Late Night-presentator Humberto Tan (51) en zijn levenspartner Ineke Geenen lijken na een maandenlange dip hun verstoorde relatie weer nieuw leven in te hebben geblazen. Het koppel verscheen zaterdag stevig hand in hand lopend op de besloten herdenkingsdienst voor de overleden Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan.

  Humberto en Ineke poseerden uitgebreid voor het aanwezige journaille en werden na afloop van de ceremonie op straat gefilmd tijdens een gesprek met onder anderen presentatrices Dione de Graaff en Eva Jinek. Ineke en Humberto wisselden vriendelijke blikken uit, maar een zoen gaven ze elkaar niet. Wel een goedkeurend schouderklopje en instemmende knikjes. De twee praatten niet met de pers, maar ze gingen de toegestroomde journalisten zeker niet uit de weg.

  De presentator gaf vorig week in zijn eigen talkshow al toe 'nog bij zijn partner te zijn'. ,,Nou ja, ik zit... Ik ben nog bij mijn partner voor de rest. En de hele wereld kijkt mee, dat is niet leuk.'' Tans relatie stond geruime onder druk nadat dit voorjaar bekend werd dat de RTL Late Night-presentator zijn gezin had verlaten. Dat zou zijn gebeurd na een kortstondige seksuele affaire met nieuwslezeres Dionne Stax.
  Dionne

  Stax en Tan, die eerder dit jaar herhaaldelijk samen bij haar appartement in het centrum van Amsterdam werden gefotografeerd, hebben nooit iets over hun vermeende romance gezegd. Humberto zweeg over zijn thuissituatie sinds weekblad Privé in maart meldde dat hij weg zou zijn bij zijn gezin. De roddelbladen kwamen vervolgens met pikante ontwikkelingen rondom de presentator en de 32-jarige Dionne Stax, die in april haar schouders ophaalde over de affaire. Vorige week vertelde ze op het Televizier-Ring Gala, zonder op details in te gaan, dat het 'weer goed' met haar gaat.

  Tegen het maandblad van Wendy van Dijk zei Humberto in augustus dat hij privé 'geen leuke periode' had doorgemaakt. ,,Veel gedoe. Veel publiciteit (...). De roddelpers is zo gericht op vernietiging, terwijl er geen enkel algemeen belang bij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niets te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn.''

  Deze zomer zochten Humberto en Dionne bezinning in het buitenland. Zij maakte lange wandelingen in het Gora National Park in Montenegro, hij stortte zich op zijn hobby fotografie in Kroatië en Griekenland. Wat Ineke deed, is onbekend. Humberto Tan en de Limburgse Ineke Geenen, met wie hij al zo'n 25 jaar samen is maar niet getrouwd, wonen in Amstelveen met hun kinderen Isa (19), Julia (16) en Benjamin (10).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ineke strijkt weer met haar hand over het hart

  Tijdens de uitvaartplechtigheid van Eberhard van der Laan zijn Humberto Tan en de moeder van zijn drie kinderen, Ineke Geenen, wederom samen gezien. Nadrukkelijk hand in hand arriveerden de twee, waarmee ze duidelijk leken te maken dat hun relatie, opnieuw, een kans heeft gekregen.

  Ineke en Humberto beleefden zware maanden. Privé pakte eerder dit jaar groots uit met verhalen over de heimelijke relatie die de RTL Late Night-presentator en NOS-collega Dionne Stax zouden onderhouden. Ondanks dat Humberto tijdelijk het huis waar hij met zijn gezin woont, verliet, lijken hij en Ineke hun moeilijkheden, net als een vorige keer, te boven gekomen.

  Vriendinnen van Ineke beweren volgens Privé dat ze het heel moeilijk heeft gehad met de affaire van Humberto met Dionne Stax. Ze zou zelfs helemaal niet van plan zijn geweest hem te vergeven en weer samen te komen.
  Affaire

  Dat had volgens het blad alles te maken met een eerdere affaire die Humberto tien jaar geleden met een blonde collega had. In eerste instantie wist Ineke naar verluidt niets van die verhouding, maar toen Humberto met de blonde collega brak, zou ze alles hebben verklapt aan Ineke. Desondanks maakten de twee daarna een nieuwe start en kregen zij zelfs nog een kindje samen.
  Kinderen

  Nu leek Ineke volgens haar vriendinnen ervan overtuigd te zijn niet meer samen te willen zijn met de man waarmee ze bijna 25 jaar een relatie heeft. Toch is ze weer overstag gegaan. Misschien komt het doordat ze, na een half jaar apart te hebben gewoond, Humberto zo erg miste dat ze zijn fouten accepteerde. Of misschien doet ze het voor hun drie kinderen die tussen de 19 en 9 jaar oud zijn?

  Ineke zelf heeft, net zoals Humberto, niks losgelaten over de affaire en over de relatie tussen hen. De échte reden waarom Ineke terug is bij Humberto is dus niet bekend.

  Humberto heeft overigens nooit bevestigd dat hij een relatie met Dionne Stax had. Wat wel zeker is, is dat het imago van Tan ernstig is beschadigd door de gebeurtenissen. En of het nu met het gezichtsverlies heeft te maken of niet, de kijkcijfers van RTL Late Night staan tegenwoordig niet eens meer in de Kijkcijfer-Top 25…

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wie gelooft het gladde juichverhaal van Humberto?

  Stel dat er een prijs bestond voor het slechtste tv-interview van het jaar. Dan nomineer ik bij deze het gesprek tussen Matthijs van Nieuwkerk en Humberto Tan, afgelopen vrijdag in De Wereld Draait Door. Het was gewoon pijnlijk om te zien.

  Humberto was zonder twijfel de hoofdprijs voor de maandelijkse media-uitzending van DWDD. Het hele jaar heeft hij nog amper gereageerd op zijn kelderende kijkcijfers, maar sinds er door mijn inmiddels beruchte RTL-column een storm losbarstte die Johan Derksen opblies tot orkaan Irma, wilde hij ineens wel.

  Laat ik hem op deze plek daarvoor ook eens een compliment geven: hulde, dan heb je lef. In elk geval meer dan zijn baas, RTL-programmadirecteur Erland Galjaard, die zich al bijna twee weken angstvallig stil houdt.

  Helaas werd het gesprek een aaneenschakeling van gemiste kansen. Van Matthijs, die verzuimde om de schurende, maar noodzakelijke vragen te stellen over zijn buitenechtelijke seksuele relatie met Dionne Stax. Ik vermoed omdat hij als vakbroeder te doen heeft en meevoelt met zijn getergde RTL-collega. Gelukkig werd hij af en toe gered door tafelheer Marc-Marie Huijbregts en andere gast Frank Evenblij, die minder schroom hadden om de vinger op de zere plek te leggen.

  Maar het was vooral een gemiste kans van Humberto zelf, die eindelijk een beetje goodwill had kunnen kweken bij de kijker door zich simpelweg eerlijk en kwetsbaar op te stellen. Dat wilde hij ook, zei hij aan het begin van het gesprek, dat had hij geleerd van zanger Dotan.

  Maar wat kregen we? Een glad juichverhaal, compleet met bijbehorende gemaakte grimas die als een masker op zijn gezicht zat geplakt. Het gaat namelijk helemaal niet slecht met zijn programma, hield Humberto vol. We zien het met zijn allen gewoon niet goed. De kijkcijfers zijn dan wel gehalveerd, maar het marktaandeel en bereik in de voor RTL commercieel belangrijke doelgroep is onveranderd. Niks aan het handje dus. Nou ja, misschien, een klein beetje, want echt blij zijn ze bij de zender nou ook weer niet, nee, maar laten we het vooral niet overdrijven. En een imagoprobleem? Dat zijn ‘aannames’.

  Ik vrees dat Humberto, en iedereen bij RTL, dit waarschijnlijk écht gelooft. En dat is precies het probleem.

  Niet handig voor de beeldvorming, juist nu midden in het #MeToo tijdperk.

  Een buitenechtelijke seksuele relatie aangaan met een 20 jaar jongere vrouw uit het vak, waar ook nog eens sprake is van een machtsspel.
  Hij de gevierde TV ster op het hoogtepunt van zijn carrière, televisieman van het jaar, en zij, een beginnend presentatrice die graag carrière wil maken.

  Dodelijk voor de beeldvorming bij het grote publiek. En dat bewijzen de kijkcijfers dan ook. De gun factor is definitief verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Humberto's horrorkerst: carrière RTL-presentator op bodem beland

  De meest besproken man van 2017 is zonder twijfel Humberto Tan, die opgelucht zal ademhalen als dit jaar voorbij is: als gevolg van zijn nooit bevestigde overspel met Dionne Stax ziet de voormalige goudhaan van RTL4 zijn ooit veelbelovende tv-carrière aan diggelen vallen.

  Per saldo heeft Humberto Tan een dramatisch jaar achter de rug. De voormalige goudhaan van RTL4 kwam flink onder vuur te liggen toen er geruchten over overspel met sexy NOS-nieuwslezeres Dionne Stax doorsijpelden – geruchten die door beiden nooit zijn tegengesproken. Pijnlijk voor zijn eega Ineke, pijnlijk voor buitenvrouw Dionne Stax, die alweer bedankt is voor bewezen diensten, extra pijnlijk voor zijn drie kinderen die de vermeende amoureuze escapades van papa uit de bladen moesten vernemen. Humberto kon letterlijk en figuurlijk zijn koffers pakken, en verkaste van de riante gezinsvilla in Amstelveen naar een vrijgezellenflat in Amsterdam-Buitenveldert... naïef genoeg in het luxe complex waar de bekende entertainmentjournalist Evert Santegoeds woont, die voor verhalen over zijn nieuwe buurman het gebouw niet meer uit hoefde, en soms Dionne Stax letterlijk tegen het lijf liep. Humberto betrok daarop snel een andere huurflat, nog dichter in de buurt van het Amstel Hotel waar zijn bloedmooie maîtresse woonde. Gelijktijdig met zijn privéproblemen stortten de kijkcijfers van zijn dagelijkse talkshow RTL Late Night in. Hoewel hij verwoede pogingen deed om te doen voorkomen dat alles prima ging, kwam zijn ooit grenzeloze populariteit in een vrije val terecht; uit diverse reacties op social media bleek dat veel kijkers het idee kregen dat het in Humberto’s leven eigenlijk maar om één persoon draait: hijzelf. Toen Humberto in een uitzending van De Wereld Draait Door een reactie gaf op de dalende kijkcijfers, weigerde hij de hand in eigen boezem te steken. In een recent radio-interview op BNR herhaalde Humberto die struisvogelstrategie. Op de vraag van presentator Roelof Hemmen of de dalende kijkcijfers iets te maken hadden met de berichtgeving rondom zijn affaire met Dionne Stax, zei Humberto met droge ogen: ‘Nee, dat is geen reden. Het was voor die publicaties al begonnen.’ Tja…

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Van Nieuwkerk: ‘Je ziet aan Tan dat niets voor eeuwig is’

  Matthijs van Nieuwkerk denkt dat Humberto Tan het bewijs is dat ook gevierde tv-sterren binnen no time hun succes kunnen verliezen. Dat heeft de De Wereld Draait Door-ster gezegd in het programma van Özcan Akyol op NPO Radio 1. Van Nieuwkerk heeft dit jaar op de voet gevolgd hoe de kijkcijfers van RTL Late Night zijn ingestort: eerst door Eva Jinek, later door Dionne Stax. “Het is een collega die een talkshow maakt, daar voel ik me natuurlijk mee verwant, dus dat bestudeer ik.”

  De kijkcijferval van Tan leert volgens Van Nieuwkerk vooral één ding. “Dan zie je hoe spannend het is om succes te houden. Het parcours van succes krijgen heeft hij ook gehad en dan moet je er blijven. Het gaat dan om staying power en dan zie je dat dat niet vanzelfsprekend is.”

  Aan dat onderhoud moet je heel hard werken, aldus Van Nieuwkerk. “Ik weet helemaal niet hoe hij werkt, maar je ziet dat het niet voor eeuwig is. Het is zomaar voorbij. Dat projecteer ik in die zin op mezelf dat het dus niet vanzelfsprekend is dat als je eenmaal populair bent en een groot publiek hebt bereikt, dat je dan op je lauweren kunt rusten. Ik zeg niet dat hij dat doet, maar je moet er echt iets aan doen.”

  Heeft Van Nieuwkerk die ontwikkeling met bezorgdheid gevolgd of heeft hij wél vertrouwen in zijn eigen ‘staying power’? “Barend & Van Dorp bestond zeven jaar. Voor ons is dit het dertiende jaar. Als je het zo lang volhoudt dan is er iets wat heel veel mensen blijft boeien. Dit hoeft voor mij niet over twee jaar afgelopen te zijn, zeker niet.”

  Niet alleen Tan, maar heel de zendergroep RTL zat – met name aan het begin van dit seizoen – in zwaar weer. “Neem RTL. Het aantal kijkers loopt terug, gewoon in absolute aantallen. De jeugd vindt zijn opwinding ergens anders. Die ontwikkeling is reuze spannend. Je kunt het zien als nederlaag, maar ook als een nieuwe tijd waarin je handig, slim en lening moet acteren.”

  Kijkt Van Nieuwkerk zelf weleens naar RTL? “In tijd kijk ik heel weinig naar RTL.”

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prominent schrapt Humberto uit huis-aan-huis-blaadjes

  Voor Humberto Tan was 2017 het jaar waarin hij zijn onherstelbaar ogende imagodeuk opliep. Het heeft niet alleen effect op de kijkcijfers van RTL Late Night, maar volgens weekblad Story ook op de mate waarin partijen met hem willen samenwerken. Het blad ontdekte dat Tan is geschrapt uit de huis-aan-huis-blaadjes van stoelenfabrikant Prominent, waar de presentator het gezicht van is en bovendien een eigen stoelenlijn heeft. De fabrikant meent echter dat ‘er niets aan de hand is’.

  Story vindt het echter buitengewoon opvallend. “Was hij eerst nog het gevierde uithangbord van luie stoelenfabrikant Prominent (die onder Humberto’s naam een voor gewone mensen onbetaalbare fauteuil op de markt bracht), tegenwoordig is zijn beeltenis niet meer in de huisaan-huisfolders van het bedrijf te vinden.”

  Hoewel Prominent dus aan Story heeft laten weten dat ‘er niets aan de hand is’, “blijft het opmerkelijk dat ze een BN’er voor wiens medewerking ze vermoedelijk de hoofdprijs betaalden niet langer inzetten in hun reclamecampagne“, aldus de Story.

  Het blad wijst er ook op dat Tan zijn erebaan als presentator van de feestelijkheden rond de Olympische Spelen kwijt is. Na tien jaar wordt hij volgend jaar vervangen door ex-schaatser Mark Tuitert en zanger Roel van Velzen. “We wilden een keer wat verandering van spijs“, laat de organisatie weten.

  Story weet echter wel beter: “Ook deze beslissing zou volgens insiders samenhangen met zijn imago-probleem.”

  Al met al lijkt het er dus op dat de seksuele escapades met Dionne Stax de RTL 4-presentator een hoop schade heeft berokkend.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ‘Humberto Tan heeft Dionne Stax enorm gekwetst’

  De romance tussen Humberto Tan en Dionne Stax was dit jaar het meest besproken showbizznieuws. Wekenlang domineerden ze de bladen, maar ook zorgde het voor een enorme deuk in het imago van ‘gezinsman’ Tan: de kijkcijfers van RTL Late Night zijn mede hierdoor volledig ingestort. Toch hebben de twee altijd gezwegen over hun avontuurtje. Als showblad kun je dan gaan gissen en suggereren, maar je kunt ook gewoon medium Peter van der Hurk bellen. Dat deed weekblad Story.

  Van der Hurk weet precies hoe het is afgelopen tussen Tan en Stax. “Niet alleen Ineke voelde zich door hem gekwetst, maar ook Dionne. De affaire en de afloop ervan hebben haar veel pijn gedaan“, zegt de Het Zesde Zintuig-ster.

  Tan heeft Stax een gebroken hart bezorgd, weet Van der Hurk. “Wat ik voel is dat zij meer gaf om Humberto dan andersom. Ze heeft moeite gehad met het feit dat Humberto getrouwd was. De verliefdheid heeft haar overvallen. Dat is volgens mij de ware reden dat ze tot op heden heeft gezwegen over haar contact met Humberto.”

  Voor Stax ziet het medium komend jaar een nieuwe liefde, namelijk een bekendheid uit de sportwereld. Tan moet ondertussen ‘alle zeilen bijzetten’ om zijn privéleven én professionele leven op de rit te houden, aldus Van der Hurk.

  Maar de grote vraag is: overleeft RTL Late Night het jaar 2018? “Zijn populariteit is enorm gedaald. Het voortbestaan van zijn talkshow is in de gevarenzone terechtgekomen. Ik zie hem in het nieuwe jaar een switch maken. Hij krijgt een ander programma.”

  Van der Hurk heeft nog veel meer interessante voorspellingen gedaan over het jaar 2018.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ‘Humberto Tan ergerde zich enorm aan Dionne Stax’

  Er komen steeds meer details naar buiten over de geheime romance van Humberto Tan en Dionne Stax. Nadat medium Peter van der Hurk al het een en ander doorkreeg van gene zijde, heeft nu ook Het Zesde Zintuig-collega Liesbeth van Dijk wat dingetjes opgevangen. Net als hij, heeft ook zij begrepen dat de gevoelens van Stax voor Tan iets groter waren dan andersom. Sterker nog: Van Dijk heeft doorkregen dat Tan zich op een gegeven moment dóód ergerde aan zijn blonde Stax.

  Eigenlijk wist Van Dijk al direct dat de affaire tussen Stax en Tan niet lang zou duren. De NOS-nieuwslezeres is volgens haar heel claimerig. “Ik voorspelde al tijdens Humberto’s romance met Dionne dat die liefde niet lang zou duren. Humberto was nooit van plan zijn gezin voor een vriendin te verruilen. Bovendien is Dionne een veeleisende vrouw die een partner claimt en dat gaat Humberto irriteren“, legt ze uit in weekblad Privé.

  De affaire met Stax heeft gezorgd voor een flinke deuk in het imago van Tan en voor de kijkcijferval van RTL Late Night. Hoe moet dit nu verder? “Ik zie 2018 voor Humberto ook niet heel positief in. Ik voel dat het met zijn vrouw nog lang niet goed is. Voor de buitenwereld doen ze er alles aan om weer als gelukkig gezinnetje over te komen, want zijn slippertjes met Dionne hebben zijn imago behoorlijk aangetast. Maar in huize Tan is het zeker nog niet allemaal koek en ei“, aldus Van Dijk.

  Het tv-medium geeft in de Privé aan dat ze ‘vurig hoopt’ dat hun relatie niet ‘onherstelbaar beschadigd is’. Makkelijk wordt het niet, aldus Van Dijk. “Hij moet zichzelf opnieuw uitvinden. De kosmos laat zien dat hij niet op de goede weg zit. Hij is niet bij zichzelf gebleven new heeft zich niet beperkt tot waar hij wél goed in is.”

  “En dan doel ik op RTL Late Night. Ik heb al vanaf het begin geen goed gevoel over dat programma gehad en ik zie het dan ook komend jaar verdwijnen.”

  Collega-medium Peter van der Hurk deed zijn voorspellingen niet in de Privé, maar in de Story. Meer informatie daarover vindt u in het artikel ‘Humberto Tan heeft Dionne Stax enorm gekwetst’ van gisteren.

  Naar verluidt is de Weekend momenteel aan het bellen met Astro TV.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Terugblik: de 10 meest gelezen artikelen van 2017

  2017: het jaar waarin Humberto Tans liefdesleven op zijn kop stond, Samantha ging scheiden van Michael en Johnny de Mol én Chantal Janzen bekend maakten dat zij een kindje verwachten. Vandaag blikt Story terug op een bewogen showbizzjaar met de meest gelezen artikelen van 2017.
  1. 'Ineke wist al dat Humberto haar had bedrogen'

  Terwijl een betrouwbare bron aan Story meldt dat Dionne Stax eerder al een affaire met een getrouwde man beleefde, is Humberto Tan opvallend vaak thuis bij zijn partner Ineke te vinden.
  2. Humberto Tan geeft eerste reactie op vermeende affaire

  De geruchten rondom een affaire tussen Humberto Tan en Dionne Stax worden steeds hardnekkiger. De berichten domineren het nieuws. De presentator hield zijn lippen stijf op elkaar, tot nu.
  3. Joëlle Witschge heeft een flinke metamorfose ondergaan

  Joëlle Witschge, dochter van oud-voetballer Richard Witschge en ex van een rits BN'ers, heeft haar uiterlijk drastisch veranderd. Het beeldschone model is naar eigen zeggen klaar voor 'nieuwe avonturen'.
  4. Johnny de Mol wordt vader!

  Nog niet zo lang geleden kwam naar buiten dat Johnny de Mol en zijn Anouk van Schie zijn gaan samenwonen. Nu dropt Johnny het volgende spannende nieuws: hij wordt vader!
  5. Dáárom wil dochter Priscilla geen contact met Patty Brard

  Zonder het wellicht zelf te beseffen, heeft Patty Brard haar dochter Priscilla Nasi wéér gekwetst. In een interview vertelde Patty over het gemis van haar dochter, die ze al acht jaar niet heeft gezien, terwijl Priscilla liever had gezien dat haar moeder dit persoonlijk aan haar had verteld...
  6. Jeroen Pauw is smoorverliefd én zo ziet de dame in kwestie eruit

  Jeroen Pauw is tot over zijn oren verliefd. Een paparazzifortograaf heeft hem in Amsterdam hand in hand gespot met zijn nieuwe liefde.
  7. Guus Meeuwis doet voor het eerst een boekje open over zijn scheiding

  Vorig jaar behaalde Guus Meeuwis op een heel andere manier het nieuws. De normaal zo vrolijke Brabander maakte toen bekend dat het huwelijk met zijn jeugdliefde Valérie na 14 jaar gestrand was. Nu, een jaar later, vertelt de zanger dat hij na het stuklopen van zijn huwelijk op zoek was naar houvast. Dat liet hij donderdag doorschemeren in RTL Boulevard.
  8. Onthuld: 'Patricia Paay was spil in geheim seksgenootschap en stuurde eigen filmpjes rond'

  Het seksschandaal rondom Patricia Paay krijgt een heel andere wending. Een betrokkene toonde Story bewijs dat níet mocht uitlekken en laat zien dat de diva degene was die de video's van zichzelf zou hebben rondgestuurd.
  9. 'Breuk tussen Barbie en Michael is een vooropgezet plan'

  Barbie Samantha en haar man Michael domineren de krantenkoppen. De twee zijn uit elkaar en vonden al snel een ander, maar de mensen in hun omgeving geloven er niks van. Linsey zou een nepvriendin van Michael zijn en ook Barbie's Rolf speelt het spelletje mee...
  10. Chantal Janzen is zwanger

  Het heeft er alle schijn van dat Chantal Janzen een tweede kindje verwacht met haar man Marco Geeratz. De blondine plaatst een veelzeggende foto op Instagram en BN'ers feliciteren haar massaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Humberto Tan en zijn partner Ineke zijn blij dat 2017 achter hen ligt. Een jaar waarin ze hard, en met succes, voor hun veelbesproken relatie vochten. Vooral voor Ineke was het zwaar. Zij vreesde haar man aan de bloedmooie en 20 jaar jongere NPO-presentatrice Dionne Stax te verliezen. Toch vergaf ze Humberto en mocht hij terug naar huis komen. Voor het eerst reageert Ineke...
  Zo zwijgzaam als Humberto Tan (52) bleef toen hij het middelpunt was vanwege zijn affaire met Dionne Stax, zo open laat hij nu zien hoe gelukkig hij weer is met zijn uiteindelijk tóch grootste liefde Ineke Geenen, de moeder van zijn kinderen Isa (19), Julia (16) en Benjamin (10). Onlangs verscheen hij samen met Ineke bij de presentatie van zijn eigen fotoglossy Humberto, waar hij Ineke op een voetstuk zette. Opvallende afwezige was NOS Journaal presentatrice Dionne Stax. En vorige week nam de RTL-presentator zijn vrouw en kinderen mee naar een kerstvoorstelling in Ziggo Dome. Het viel velen op hoe ontspannen hij daar met Ineke rondliep en poseerde voor de aanwezige pers. ‘Ik heb zin in 2018,’ zei hij. ‘Een jaar waarin er ongetwijfeld mooie dingen gaan gebeuren.’ Wel voegde hij eraan toe dat dit op televisiegebied zou zijn. Want over zijn privéleven blijft Humberto zwijgen. Maar voor zijn directe omgeving is duidelijk dat hij, na een woelige periode, voor zijn gezin heeft gekozen...
  Verzoening
  In maart 2017 doken compromitterende foto’s op van Humberto die op het balkon van Dionne Stax zat. Buren zagen hem regelmatig haar appartement bezoeken, ook ‘s nachts. Ook op Dionne’s verjaardagslunch in The Grand Amsterdam, vorig jaar april, zagen gasten dat Humberto zich enorm voor haar uitsloof. Voor Ineke Geenen waren de scandaleuze foto’s uiterst pijnlijk, ook al zou ze reeds op de hoogte zijn geweest van de seksuele affaire tussen Humberto en Dionne.
  Volgens insiders had Humberto Ineke toen beloofd dat hij er een punt achter zou zetten. Ze geloofde hem. Net als tien jaar geleden, toen hij ook bekende overspel te hebben gepleegd. Maar dat ze nu te horen kreeg dat er nog stééds iets speelde tussen de knappe Dionne en haar man was te veel voor haar. Toch kon ze niet direct een punt achter haar twintig jaar durende relatie met Humberto zetten.
  Ze wilde voor hem vechten. En Humberto wilde Ineke laten zien dat hij haar vertrouwen waard was. In de afgelopen maanden was zij de enige écht belangrijke persoon voor hem. Volgens ingewijden deed hij er alles aan om Ineke voor zich terug te winnen, hij gaf zich helemaal bloot. In de zomer waren er echter weinigen die hun relatie nog een kans gaven. Vrienden en collega’s dachten dat een verzoening niet meer haalbaar was. Maar na de zomervakantie bleek dat ook Ineke voor hun relatie wilde vechten. En met succes: de twee lijken hun moeilijkste tijd achter de rug te hebben! ‘Ineke houdt ontzettend veel van Humberto,’ liet een vriendin eerder weten. ‘En dat is de reden waarom ze hem zijn eerdere misstappen heeft vergeven.’ Verder is ze ook financieel geheel afhankelijk van hem. En ook nu ziet het ernaar uit dat Ineke haar Humberto weer heeft vergeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Instorten
  Voor het eerst sinds alle commotie is het Ineke die praat. ‘Het gaat goed met Humberto en mij samen,’ reageert ze tegenover Story. Op de vraag of de liefde alles heeft overwonnen, steekt ze lachend en veelbetekenend haar duimen de lucht in. Er is Humberto dan ook alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat de liefde tussen hem en Ineke blijft. Het zou volgens insiders een van de redenen zijn waarom hij zich niet zo druk maakt om de steeds maar dalende kijkcijfers van zijn talkshow bij RTL4. In december liet hij zich in zijn eigen show uit over de toekomst. ‘Ik weet niet of we na volgend seizoen nog doorgaan,’ zei hij. Zijn carrière lijkt op instorten te staan en tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Zuid-Korea heeft Humberto zijn plek moeten afstaan aan Mark Tuitert en Roel van Velzen, die de winnaars zullen gaan huldigen. Volgens insiders maakt Humberto zich daar niet druk om. ‘De buitenlandse reisjes zonder Dionne kunnen hem gestolen worden. Het enige waar Humberto zich op richt, is zijn gezin. Want dat wil hij voor geen goud kwijt.’ En ook Ineke lijkt al haar vertrouwen in Humberto terug te hebben. ‘We gaan samen een mooi jaar tegemoet!’ •

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Angela de Jong: ‘RTL Late Night haalt april niet eens’

  Angela de Jong, de meedogenloze tv-criticus van het AD, denkt dat Humberto Tan niet in juli, maar al in maart van de buis wordt gehaald. Dat heeft ze zojuist gezegd in de radioshow van Ruud de Wild op NPO Radio 2. Het is over en uit met het RTL Late Night zoals we dat nu kennen, aldus De Jong. “Ik denk dat ze februari nog afwachten. Dit is nog een gekke maand met een slappe programmering met heel veel films, maar als het eind maart haalt, dan vind ik het heel knap.“

  De diep val van Humberto Tan heeft meerdere oorzaken, aldus De Jong. “Ten eerste is die show gewoon niet zo heel goed. Ik kan wel proberen om het aardiger te zeggen, maar er zitten bijna geen onderwerpen in waarvan ik denk: dat moet ik even zien vanavond, terwijl Jinek of Pauw steeds weer de nieuwsgasten van de dag hebben.”

  De nieuwsgast van de dag kiest voor een groot bereik en niet voor een slecht bekeken programma, aldus De Jong. “Als gast kies je voor de show waar je het grootste podium hebt, en dat is nu Pauw of Jinek.”

  Niet kritisch en te veel RTL-propaganda

  Bovendien weet de kijker dat een interview door Humberto Tan totaal niet kritisch en dus niet spannend is. “Dat vinden sommige gasten juist weer heel erg fijn dat hij wat minder kritisch is. Als je een politicus bent en je wil gewoon je boodschap vertellen zonder dat je een lastige vraag krijgt dan zou ik denk ik misschien ook wel voor Humberto kiezen, net zoals Mark Rutte onlangs.”

  Verder is RTL Late Night te veel een parade van RTL-sterren, stelt De Jong. “Het programma wordt te veel gebruikt als PR-middel voor de shows van RTL en hun eigen geluid. Ze varen geen eigen koers. Van de week was er een discussie over het Mauritshuis en de Coen-school die van naam verandert. Dat zijn volgens mij onderwerpen die heel erg bij Humberto passen, want hij heeft toen ook een belangrijke stap gezet in de zwartepiet-discussie. Hij riep op het hoofd koel te houden, maar het hart warm.”

  Dionne Stax

  En heeft Dionne Stax er ook niet wat mee te maken? “Als ik dat weer ga zeggen, krijg ik weer allemaal boze mailtjes. Ik kan me niet met zijn privéleven bemoeien, maar ik denk dit, als ik naar mezelf kijk: ik vond Humberto altijd onwijs leuk, hij ging naar de Televizier-Ring met zijn hele gezin en deed met zijn dochter mee aan Dance Dance Dance. Het was een leuke familieman, maar dat blijkt iets anders te liggen.”

  “Dat is zijn goed recht en moet hij zelf weten, maar daardoor twijfel ik ook wel aan die altijd gezellige, lachende man achter de talkshowtafel. In hoeverre is hij oprecht zoals ik denk dat het is? Het vertrouwen is weg. Is het nog authentiek als iemand daar altijd zo vrolijk en lachend zit te doen?”

  Veel mensen denken er zo over, aldus De Jong. “Ik merk altijd dat als ik vind en iets schrijf, dat heel veel mensen dat herkennen. Ik heb ook heel veel mails van mensen gehad toen dit begon te spelen. Ze zeiden: ‘Ik kan niet meer naar hem kijken, want hij is van zijn sokkel gevallen.’ Hij heeft voor veel mensen een behoorlijke uitglijder gemaakt.”

  Humberto Tan had gewoon open kaart moeten spelen in de media, vindt De Jong. “Ik denk dat dat voor iedere ster de les is. Je ziet ook dat veel grote sterren in het buitenland ook gewoon op een talkshowbank gaan zitten en zeggen: ‘Sorry, ik ben verliefd geworden.‘”

  Wat nu? Stoppen

  Nu is dat te laat.”Wat nu? Stoppen, denk ik. Ik kan me niet voorstellen dat RTL deze lijdensweg nog heel lang voortzet. Er kijken 400.000 mensen.”

  Mogelijk loopt er al een Tan-vervanger warm. “Of er echt met iemand anders gesproken wordt weet ik niet, want ik ben nou niet de persoon bij RTL waar ze meteen aan denken om nieuwtjes te geven.”

  “Wat ik zelf heel stom vind is dat ze Beau van Erven Dorens niet gewoon laten afwisselen met Humberto. Beau is erg aan het voorsorteren op zo’n plek en hij kan het ook goed, maar hij wil altijd meer programma’s maken en zal dit niet het hele jaar willen.”

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Humberto Tan vergelijkt strijd om kijkers met gevecht Rico Verhoeven

  Humberto Tan is gemotiveerd om de lagere kijkcijfers van de talkshow RTL Late Night te verbeteren. De presentator zegt dat "opgeven geen optie is".

  Dat zijn programma tegenwoordig minder kijkers trekt, vergelijkt Tan met het laatste gevecht van Rico Verhoeven, dat de kickbokser heeft gewonnnen.

  "Na die eerste ronde, toen hij flink wat klappen kreeg, dacht hij echt niet: weet je wat? Ik stap de ring maar uit. Nee, hij ging door. Tot en met de vijfde ronde."

  De 52-jarige Tan zegt in gesprek met Panorama dat "opgeven geen optie is" in de strijd om kijkers te vergaren. "Ook al wankel je. Natuurlijk, je hebt geen garantie dat je uiteindelijk wint. Helemaal niet zelfs. Maar je moet wel blijven staan, doorgaan en proberen om jezelf te verbeteren."
  Excuses

  Het programma kreeg onder meer het commentaar dat er vaak dezelfde gasten en RTL-gezichten in te zien zijn. "Ik kan wel allerlei excuses aandragen, maar het ligt altijd aan jezelf", zegt Tan hierover. "Dus ook aan mij. Het is daarom aan mij om keihard te werken en om te kijken hoe we het tij kunnen keren."

  Tan kreeg de laatste maanden kritiek, ook vanwege zijn vermeende liefdesaffaire met nieuwslezeres Dionne Stax, waar nooit bevestiging van is geweest. Desondanks "blijft hij rustig". "Omdat imagoschade, prestigeverlies of kijkcijferverlies totaal niet opwegen tegen het verlies van mensen, zoals in mijn geval het wegvallen van twee broers en mijn moeder in korte tijd. Dat is mijn relativeringsvermogen, daarom blijf ik kalm."

  BeantwoordenVerwijderen
 27. PowNews vindt RTL Late Night niet vernieuwend

  Het PowNews verbaast zich niet echt over de lage kijkcijfers van RTL Late Night. Het programma van Humberto Tan is namelijk niet vernieuwend genoeg. Dat laat de nieuwsrubriek weten op zijn nieuwspagina. Het is over en uit met Tan, denkt PowNews. “Het recept Humberto Tan bij RTL Late Night lijkt uitgewerkt. De kijkcijfers zijn al maanden beneden peil, er zitten vrijwel altijd dezelfde mensen en vernieuwend is het ook al niet“, meldt de redactie van het PowNed-programma op zijn website.

  Zelf vergelijkt Tan zijn strijd tegen de dalende kijkcijfers met een kickboksgevecht van Rico Verhoeven. De RTL 4-ster: “Na die eerste ronde, toen hij flink wat klappen kreeg, dacht hij echt niet: weet je wat? Ik stap de ring maar uit. Nee, hij ging door. Tot en met de vijfde ronde.”

  PowNews is niet onder de indruk van die uitleg. “Een vergelijking die kant noch wal slaat. Met Rico dreigde het maximaal een minuut de verkeerde kant op te gaan. Met Humberto Tan al maanden.”

  Het is overigens wel de vraag of het PowNews nou echt in de positie is om een ander programma niet vernieuwend te noemen. Na iedere scheet van een progressieve politicus snelt de omroep zich steevast naar een kansloze arbeiderswijk om daar een stuk of zes reacties te verzamelen van ‘gewone Nederlanders’ die het allemaal oneens zijn met de politicus in kwestie. Dat recept is inmiddels ook wel een beetje uitgewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Angela de Jong: ‘RTL 4 moet lijdensweg Tan beëindigen’

  Het wordt tijd dat RTL 4 zich een goed werkgever toont en de lijdensweg van Humberto Tan en zijn redactie beëindigt. Dat schrijft tv-columniste Angela de Jong vandaag op de website van het AD. Tan mag al een jaar aanmodderen van RTL 4; gisteren scoorde RTL Late Night met 297.000 kijkers een nieuw laagterecord. “Natuurlijk is het niet leuk om toe te moeten geven dat het over is, maar je mag uit misplaatste trots en bovenmaatse ego’s je werknemers niet zo laten bungelen“, zegt De Jong.

  Het begint gewoon zielig te worden voor Humberto Tan, vindt De Jong. “Ik merk dat ik medelijden met hem krijg. Ja, u leest het goed. Ik heb met Humberto te doen. En met zijn redactie.”

  Het is velen een raadsel waarom RTL Late Night zó lang de tijd krijgt. RTL 4 moet nu echt maatregelen nemen, vindt De Jong. “Als je het dan vertikt om écht grote ingrepen te doen in het format – andere onderwerpkeuze, wisselende presentator – dan rest geen andere optie om de stekker eruit te trekken. Dat is slikken voor iedereen, dat snap ik best, maar wel het meest menselijk.”

  “Dan kan Humberto weer gewoon stralen in The Big Music Quiz en Het Zijn Net Mensen. Zijn redactie vindt ook zo een andere baan. En, geloof me, binnen afzienbare tijd is iedereen de kijkcijferval van het afgelopen jaar vergeten.”

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Humberto Tan: ‘Afwisselen met Beau? Ga ik niet over’

  RTL 4-ster Humberto Tan wordt er in elk interview weer mee geconfronteerd: de horrorcijfers van RTL Late Night. Hij heeft het dan steeds – ook nu in Panorama – over het verlies van familieleden en dat zijn huidige imagoschade niet opweegt tegen dat verdriet. “Dat is mijn relativeringsvermogen, daarom blijf ik kalm“, geeft hij aan, gevolgd door een andere open deur: “Soms sta je bovenop de Olympus, de andere keer aan de voet. Dan is het aan jezelf om terug te knokken en hard te werken.“

  Elke keer weer weet Tan inhoudelijke kritiek op RTL Late Night – over de continue stroom aan RTL-promotie en de zoutloze interviews – te pareren, én vermijdt hij vragen over zijn vermeende affaire met Dionne Stax, die hem de kop heeft gekost.

  Tv-kenner Angela de Jong van het AD roept al een tijdje dat RTL 4 Tan maar beter iets vaker kan gaan afwisselen met Beau van Erven Dorens. Dat besluit de Panorama aan hem voor te leggen: “Maar moet je het programma ook niet veranderen? Minder dezelfde gasten, minder RTL-gezichten of, zoals sommigen zeggen, vaker afwisselen met Beau van Erven Dorens.”

  Daarop antwoordt Humberto Tan: “Ach, daar ga ik niet over. Ik moet ook niet naar anderen kijken. Ik kan wel allerlei excuses aandragen, maar het ligt altijd aan jezelf. Dus ook aan mij. Het is daarom aan mij om keihard te werken en om te kijken hoe we het tij kunnen keren.”

  Voorlopig denkt hij niet aan opgeven. “Ik vergelijk het graag met dat laatste gevecht van Rico Verhoeven. Na die eerste ronde, toen hij flink wat klappen kreeg, dacht hij echt niet: weet je wat? Ik stap de ring maar uit. Nee, hij ging door. Tot en met de vijfde ronde. Zo zie ik dat ook.”

  Gisteren noteerde RTL Late Night een laagterecord met slechts 297.000 kijkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dionne Stax deelt een aandoenlijke familiefoto

  Dionne Stax heeft een superleuke familiefoto op haar Instagram-account gedeeld.

  “The Stax Family” schrijft de presentatrice van het NOS Journaal erbij.

  Zus
  Dat familie belangrijk is voor Dionne blijkt wel uit de leuke kiekjes die ze eerder deelde. Zo ligt ze op de foto hieronder dubbel van het lachen met haar oma. Ook met haar zus heeft Dionne een goede band.

  Dionne Stax deelt bijzondere familiefoto

  Dionne Stax heeft een hechte band met haar familie. De NOS-presentatrice deelt een bijzondere familiefoto met al haar dierbaren op haar Instagram-account.
  Jeugd

  Familie is erg belangrijk voor Dionne. De blondine deelt regelmatig kiekjes met haar naasten. Zo gaat ze regelmatig op vakantie met haar zus Charlotte. Dionne deelt een foto uit de oude doos. De presentatrice groeide op in het Brabantse Boxmeer, waar haar ouders nog steeds wonen. Hoewel Dionne al jaren niet meer in Brabant woont, is ze nog regelmatig in haar geboorteplaats te vinden.

  Nieuwslezeres Dionne Stax, de al dan niet ex-vriendin van Humberto Tan, komt vandaag met een aandoenlijke foto waarop haar familie is te zien. Wie Dionne is, is niet duidelijk. Vermoedelijk gaat het om haar grootouders met kleinkinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Sponsors gevraagd handen van Voetbal Inside af te trekken
  'Renate' van der Gijp houdt dit weekend het Nederlandse medialandschap en de politiek in haar greep. De satire van het RTL 7-voetbaldiscussieprogramma Voetbal Inside houdt de gemoederen bezig.

  Renate van der Gijp maakte in het derde en laatste deel van de uitzending van vrijdagavond van Voetbal Inside haar opwachting, De grap van René van der Gijp is volgens sommige Nederlanders een zoveelste uiting van homofobie in het programma. René van der Gijp maakte bekend voortaan als vrouw door het leven te gaan op een wijze die op het schoolplein als pesten wordt betiteld. Hierbij inspelend op het nieuws dat VTM-verslaggever Bo van Spilbeeck voortaan als vrouw door het leven verder gaat. De grap van Voetbal Inside was duidelijk vooraf door Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp ingestudeerd. Johan Derksen was de aangever van de grap die door René van der Gijp werd uitgevoerd. Wilfred Genee liet bij de korte introductie van het programma al weten dat het weleens een bijzondere uitzending kon gaan worden.

  RTL weer in overleg

  Niet alleen de homo- en transgenderbelangenverenigingen COC en TNT halen hard uit naar de makers van Voetbal Inside. Ook linkse politieke partijen doen dit. Samen met COC en TNT roepen PvdA en Groen Links de sponsors Heineken en Gillette op de handen van het programma af te trekken. Opvallend is wederom de reactie van een woordvoerder van RTL die stelt dat de grap in het eerstkomende overleg met de makers van Voetbal Inside wordt meegenomen. Volgens de woordvoerder hebben de programmamakers alle ruimte om hun kijk op voetbal en de samenleving te geven. Maar dat betekent volgens de zegsman van RTL niet dat je van alles een grap moet maken. Ook voetbalbond KNVB laat weten dat het een andere visie dan het voetbalprogramma heeft.


  RTL Boulevard

  Het is opvallend dat RTL in het dagelijkse shownieuwsprogramma RTL Boulevard wel en herhaaldelijk uitgebreid aandacht besteed aan de discussies rond het eigen RTL-programma Voetbal Inside. Eerder hield RTL Boulevard de kaken lange tijd op elkaar toen RTL Late Night-presentator Humberto Tan in het nieuws was vanwege een vermeende buitenechtelijke relatie met NOS Journaal-presentatrice Dionne Stax.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Een dikke kus van Dionne en een geheime reis voor de Posjes

  Volgers van Dionne Stax (32) zijn hun zaterdag ook goed begonnen. De normaal ietwat gereserveerde nieuwslezeres tuitte haar rood gestifte lippen om ons allen een fijne zaterdag toe te kussen.

  Prinses Beatrix, die afgelopen week 80 jaar werd, heeft zich bij hoge uitzondering laten fotograferen in een wel heel casual outfit. De voormalig koningin heeft bijna iets weg van een jongere Gordon...

  Comedian Jörgen Raymann (51) werd vanochtend speciaal wakker om zijn volgers mee te delen dat hij zich nog eens ging omdraaien. ,,Lazy saturday!''

  In Qatar, de zonnige woonplaats van Yolanthe Sneijder-Cabau (32), was het al middag toen Jörgen nog onder de dekens lag. De presentatrice plukte de dag en liet zich, gehuld in een strak en maagdelijk wit ensemble, fotograferen met een van haar hondjes.

  Het voordeel aan het beroep van schrijver is dat er geen werkkleding bij komt kijken. Romanauteur Daphne Deckers (49) is echter het meest productief in een trui of sexy bikini die eraan herinnert wat voor iemand ze is.

  De Posjes, bekend van het RTL4-programma Helemaal Het Einde, pakten vandaag het vliegtuig voor een buitenlands avontuur. Het is niet duidelijk waar de in Chili woonzame Hollanders met de droge humor naartoe gingen, maar mogelijk wil de familie haar wijnimperium verder uitbreiden.

  Volkszanger André Hazes (24) heeft fans van alle leeftijden. Onder zijn groupies is ook Sis Georgie, de 7-jarige dochter van voormalig Krezip-zangeres Jacqueline Govaert. De kleine meid ontmoette gisteren haar grote held.

  Voetbalpresentator Hélène Hendriks: ‘Ik ben blij dat ik tieten héb’

  Hoe is dat, als vrouw in een wereld vol testosteron? Een interview met Hélène Hendriks (37), een van de weinige vrouwelijke voetbalpresentatoren.

  Dit is de typische Luizenmoeder-kijker

  Niemand zag het succes van De Luizenmoeder aankomen. Leuke serie over een basisschool op NPO 3, meer niet. Maar Nederland viel massaal voor de belevenissen van Juf Ank. 3,8 miljoen mensen zagen de derde aflevering, maar wie zijn dat precies?

  BeantwoordenVerwijderen