donderdag 17 september 2015

Televizier Aanstormend Talent Award genomineerde Dionne Stax te gast in RTL Late Night van presentator Humberto Tan


Televizier Aanstormend Talent Award genomineerde Dionne Stax te gast in RTL Late Night van presentator Humberto Tan

Dionne Stax RTL Late Night 16 september 2015... door dionnestaxfan
Dionne Stax RTL Late Night 16 september 2015 Humberto Tan Televizier Aanstormend Talent Award

Vanavond in RTL Late Night: Gerard Ekdom praat over zijn favoriete James Bond-song. Ylva Poelman praat over de natuur als uitvinder. Genomineerden van 'Televizier Aanstormend Talent Award' Dionne Stax en Jan Versteegh schuiven aan. Leerorkest geeft kinderen muziekles in groepjes.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Sanne ontvangt 'Amalia-viool' van Koningin Máxima
De 11-jarige Sanne Wiering had vandaag de dag van haar leven. Koningin Máxima overhandigde vandaag de speciale 'Amalia-viool' aan Het Leerorkest. Aan Sanne de eer om de komende tijd deze bijzondere viool te bespelen.

In deze uitzending van RTL Late Night was Gerard Ekdom te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 16 september door RTL4.

De Headlines van woensdag 16 september 2015

Luuk Ikink praat je bij over het nieuwe paspoort van Mark Rutte, een onderwatergoochelaar en laat de nieuwste viral video's zien. Humberto Tan komt niet meer bij!

Aanstormend Talent Award-genomineerden in RTL Late Night

NOS-nieuwslezeres Dionne Stax en BNN-presentator Jan Versteegh schuiven woensdagavond aan bij Humberto Tan in RTL Late Night om te praten over hun top vijf positie in de tussenstand van de Televizier Aanstormend Talent Award, die woensdag bekend is gemaakt door Televizier.

Dionne en Jan staan momenteel samen met Arjen Lubach, Luuk Ikink en Niels van der Laan in de top vijf. Arjen brak vorig jaar door, door zijn programma Zondag met Lubach. Ook Luuk brak onlangs door, door zijn televisieklus in RTL Late Night. Niels werd bekend door De Kwis.

Het draait uiteindelijk allemaal om de top 3 te halen. Alleen de top 3 wordt genomineerd voor de Televizier Aanstormend Talent Award. Vorig jaar werd de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen door GTST-ster Ruud Feltkamp. Toen was Luuk ook al genomineerd voor de prijs.

Het jaar daarvoor won SBS6-ster en vriend van Jan Smit en Nick & Simon, Kees Tol, de Televizier Aanstormend Talent Award. Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat op donderdag 15 oktober plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Naast de genomineerden voor de Televizier Aanstormend Talent Award zijn woensdagavond ook de 11-jarige vioolspeler Sanne Wiering, Leerorkest-oprichter Marco de Souza en advocaat Alexander de Swart te gast. Ook Gerard Ekdom, winnaar van de Talent Award in 2012, is woensdag te gast.

Arjen Lubach en Dionne Stax maken kans op Talent Award

Arjen Lubach, Dionne Stax, Jan Versteegh, Luuk Ikink en Niels van der Laan staan in de tussenstand top vijf van de Televizier Aanstormend Talent Award. Het draait uiteindelijk allemaal om de top 3 te halen. Alleen de top 3 wordt genomineerd voor de Televizier Aanstormend Talent Award.

Vorig jaar werd de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen door GTST-ster Ruud Feltkamp. De acteur versloeg met zijn winst RTL Late Night-sidekick  Luuk Ikink en tv-persoonlijkheid Richard Groenendijk, bekend van zijn typetje Jopie Parlevliet in de RTL4-show De Jopie Parlevliet Show.

Het jaar daarvoor won SBS6-ster Kees Tol de Televizier Aanstormend Talent Award. De carrière van Tol ging na het winnen van de prijs in een stroomverstelling. De vriend van Jan Smit en Nick & Simon versloeg in 2013 GTST-acteur Ferry Doedens en de Nederlandse cabaretier Pieter Derks.

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015 is op 26 augustus gestart en eindigt op maandag 28 september 9:00 uur. Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat op donderdag 15 oktober plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Vanavond in RTL Late Night: Gerard Ekdom praat over zijn favoriete James Bond-song. Ylva Poelman praat over de natuur als uitvinder. Genomineerden van 'Televizier Aanstormend Talent Award' schuiven aan. Leerorkest geeft kinderen muziekles in groepjes.

Lubach en Stax dingen mee naar Talent Award

Arjen Lubach en Dionne Stax maken kans op de Televizier Aanstormend Talent Award. De VPRO-presentator en NOS-presentatrice behoren tot de vijf televisietalenten die in de race zijn voor een nominatie voor de prijs van tv-gids Televizier. Dat werd woensdag bekendgemaakt.

Ook Jan Versteegh (BNN) en Niels van der Laan (VARA) dingen nog mee naar de Talent Award. Luuk Ikink, bekend van het RTL 4-programma RTL Late Night, maakt net als vorig jaar kans op de prijs. "Ik zal wel heel veel talent hebben dan", grapte Ikink in RTL Boulevard over zijn tweede nominatie. Vorig jaar zag Ikink Ruud Feltkamp naar huis gaan met de prijs.

Wie van de vijf kanshebbers dit jaar wint, wordt volgende maand duidelijk tijdens de uitreiking van de Televizier-prijzen. Het Gouden Televizier Ring-Gala vindt op donderdag 15 oktober plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Wie zijn volgens het Nederlandse publiek de grootste tv-talenten van 2015? Het is tijd om de allerlaatste tussenstand bekend te maken.

De Aanstormend Talent Award is een prijs die je tv-carrière een enorme boost kan geven, Kees Tol, Lieke van Lexmond, Jan Kooijman en Ruud Feltkamp wisten de prijs al eens op hun naam de schrijven. Dit is de tussenstand in de categorie Aanstormend Talent Award 2015. aan jullie voor.
Tussenstand Aanstormend Talent Award 2015 (in alfabetische volgorde)

• Arjen Lubach (VPRO)
• Dionne Stax (NOS)
• Jan Versteegh (BNN)
• Luuk Ikink (RTL 4)
• Niels van der Laan (VARA)

Nu al trots op kanshebbers Gouden Televizier-Ring

De belangrijkste televisieprijzen van het jaar worden al over één maand uitgereikt. Gisteren werden onder andere de tien grootste kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring 2015 bekendgemaakt. En trots kunnen we nu al zijn: zes van deze tien genomineerden zijn gemaakt door de publieke omroep.

Kijkers kunnen nog anderhalve week stemmen op hun favoriete tv-programma en beslissen wie de felbegeerde gouden ring mee naar huis mag nemen. De grootste kanshebbers van de publieke omroep, waar tot nu toe het meeste op gestemd is, zijn: De Slimste Mens (KRO-NCRV), Floortje Naar Het Einde Van De Wereld (BNN), Heel Holland Bakt (Omroep MAX), Over Mijn Lijk (BNN), Smeris (BNN) en Streetlab (KRO-NCRV).

Stemmen kan nog tot maandag 28 september. Vervolgens wordt vastgesteld welke drie (jeugd)programma’s, presentatoren en presentatrices zijn genomineerd in de categorieën Gouden Televizier-Ring, Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, Gouden Stuiver en Televizier Aanstormend Talent Award. Op 15 oktober worden de belangrijkste televisieprijzen van het jaar uitgereikt.

Hieronder een overzicht van de kanshebbers van de publieke omroep in de andere categorieën.

Zilveren Televizier-Ster Man

    Art Rooijakkers (AVROTROS)
    Jandino Asporaat (NTR / RTL 4)
    Matthijs van Nieuwkerk (VARA)
    Valerio Zeno (BNN)

Zilveren Televizier-Ster Vrouw

    Eva Jinek (KRO-NCRV)
    Floortje Dessing (BNN)
    Geraldine Kemper (BNN)
    Martine Bijl (Omroep MAX)• Sophie Hilbrand (BNN)

De Gouden Stuiver

    Bommetje! (AVROTROS)
    Brugklas (AVROTROS)
    BZT Show (KRO-NCRV)
    De Dokter Corrie Show (NTR)
    Freeks Wilde Wereld (VPRO)
    Kinderen voor Kinderen (VARA)
    Pauls Puber Kookshow (VARA)
    Puberruil (KRO-NCRV)

Aanstormend Talent Award

    Arjen Lubach (VPRO)
    Dionne Stax (NOS)
    Jan Versteegh (BNN)
    Niels van der Laan (VARA)

Jan Versteegh wint Aanstormend Talent Award 2015

 Jan Versteegh heeft de award voor 'Aanstormend Talent 2015' gewonnen. Arjen Lubach en Luuk Ikink waren ook grote kanshebbers. De prijs werd donderdagavond live op NPO 1 uitgereikt door dj Hardwell.

Andere genomineerden waren in de categorie Aanstormend Talent waren in 2015 Dionne Stax (NOS) en Niels van der Laan (VARA).

Eerder liet Jan Versteegh weten bij het Gouden Televizier-Ring Gala geen schijn van kans te maken op de Talent Award. “Een bedankspeech neem ik dus niet mee naar Carré”, zegt de BNN- presentator in het AD. Versteegh dacht niet te winnen ‘door de kracht van de concurrentie’.

“Arjen Lubach is ontzettend getalenteerd, geestig, intelligent, heeft De slimste mens gewonnen, heeft een enorme internetachterban en draait al heel lang mee. Hij is de gedoodverfde winnaar.”

Aanstormend Talent
De Award voor 'Aanstormend Talent' wordt bij Televizier samengesteld aan de hand van input van de publieke omroepen en commerciële zenders, en input van de redactie van Televizier. Ze kiezen samen 10 presentatoren en/of presentatrices voor de verkiezing van de Televizier Aanstormend Talent Award. Het publiek kon wel 1 naam toevoegen aan de lijst en meteen hierop stemmen.

12 opmerkingen:

 1. Over en uit: Humberto Tan lijkt zijn relatie niet te kunnen redden
  Humberto Tan viert vakantie op het Griekse eiland Mykonos. Met zijn kinderen geniet hij daar van een heerlijke tijd. Zijn vrouw Ineke lijkt daar niet bij te zijn. Komt Dionne nu zijn kant op?
  Al weken geen contact?
  Of Ineke wel aanwezig is op Mykonos, is vooralsnog niet bekend. Mocht ze niet mee zijn, dan betekent dit dat ze na de diploma-uitreiking van Julia al weken geen persoonlijk contact meer met Humberto heeft gehad. Nadat Beau van Erven Dorens zijn plek bij RTL Late Night overnam, vertrok de presentator naar Bangladesh waar hij niet alleen foto’s moest maken, maar zich ook inzette voor het goede doel. Daarna volgde hij bij diverse fotografen in Nederland workshops, waarna hij met een andere fotograaf naar Kroatië vertrok om daar dieren in het wild te fotograferen. En vorige week vloog hij met zijn kinderen naar Mykonos.
  Geen kans van slagen
  De kans dat hun relatie nog gered kan worden, is volgens insiders inmiddels praktisch nihil. Enige tijd geleden gingen bekenden van het stel er nog vanuit dat Humberto en Ineke het samen wel zouden redden. Dat het tijd zou kosten, maar dat hun liefde voor elkaar zeker niet was verdwenen. Intussen lijkt hun toekomst samen onzekerder dan ooit. Momenteel viert Dionne Stax een welverdiende vakantie in Montenegro. Mocht Dionne de komende week ineens opduiken op Mykonos, of elders samen met Humberto gezien worden, dan weten we hoe de liefdeskaarten geschud zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Humberto Tan: 'De laatste tijd is geen leuke periode privé'

  Dat Humberto Tans leven een veelbesproken onderwerp is, is hem niet in de koude kleren gaan zitten. De presentator spreekt openhartig over de roerige privésituatie waarin hij zich bevindt.
  Privéproblemen

  "De laatste tijd, laat ik er niet omheen draaien, is geen leuke periode privé. Veel gedoe. Veel publiciteit. Dan mis ik Patrice het ergst", zegt hij tegenover tijdschrift Wendy. Humberto heeft het over zijn broer die in 1992 is overleden. Hij wijdt niet uit over zijn privéproblemen, maar hij heeft het naar alle waarschijnlijkheid over zijn vermeende affaire met Dionne Stax.
  Schade

  De BN'er gelooft dat de roddelpers erop uit is om hem schade toe te brengen. "De roddelpers is zo gericht op vernietiging, terwijl: er zit geen enkel algemeen belang bij mij. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is." Humberto heeft de afgelopen tijd zijn lippen stijf op elkaar gehouden en is zich ervan bewust dat dit een risico is. "Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij een lul, en ja, dat doet pijn…".
  Onzekere toekomst

  Humberto wordt al maanden gelinkt aan Dionne, wat flinke relatieproblemen met zijn partner Ineke heeft opgeleverd. De presentator en zijn vrouw zouden onlangs hebben geprobeerd om hun relatie te hebben, maar volgens insiders komt het inmiddels niet meer goed. Enige tijd geleden gingen bekenden van het stel er nog vanuit dat Humberto en Ineke het samen wel zouden redden. Dat het tijd zou kosten, maar dat hun liefde voor elkaar zeker niet was verdwenen. Intussen lijkt hun toekomst samen onzekerder dan ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Miljuschka voelt zich een kind en met wie drinkt Dionne een cocktailtje?

  Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities.

  Eva roept de zomer terug

  Eva Jinek is helemaal klaar met het tegenvallende zomerweer met grauwe wolkenluchten en hier en daar een flinke plensbui. De sexy presentatrice hoopt dat ze met een gigantische zonnebril de zomer weer een beetje kan terugroepen, hot.

  Met wie borrelt Dionne?

  Veel horen we niet meer over de vermeende liefdesrelatie van de vrijgezelle nieuwslezeres Dionne Stax en de getrouwde RTL-presentator Humberto Tan. Maar met wie ze dan een cocktailtje drinkt aan het strand van Montenegro aan de Adriatische zee? Kennelijk niet met Tan! Uit eerdere foto's van haar vakantie blijkt dat ze er waarschijnlijk met een goede vriendin is.

  Bij de beroemde Tara brug in het noorden van Montenegro hangen tegenwoordig 'ziplines'. We konden het niet laten... @rosalie_moorman #durmitornationalpark #montenegro

  Fijn weekend! #montenegro

  Katja doet geheimzinnig

  Katja Schuurman reist door de republiek Equador in het noordwesten van Zuid-Amerika. Wat ze daar doet laat ze ietwat geheimzinnig in het midden. Vermoedelijk is ze daar voor haar initiatief Return to Sender dat armoede helpt bestrijden door kleinschalige producenten in de armste gebieden van de wereld te steunen. Die worden vervolgens in Nederland verkocht. Op de website van RTS is te lezen dat de nieuwe collectie medio september zal worden gelanceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. BN'er vakantieoverzicht: Dionne is waaghals en Chantal zonder kleren

  Ook bekende Nederlanders hebben recht op een vakantie. NU.nl zet de meest opmerkelijke recesmomenten van de beroemdheden op een rijtje.
  Dionne Stax

  De mooie nieuwslezeres is na drukke tijden samen met een vriendin op vakantie in Montenegro, terwijl Humberto Tan om de hoek in Kroatie verblijft. Dionne geniet daar van de mooie natuur, maar zoekt ook haar innerlijke waaghals op wanneer ze met een 'zipline' bij de Tara-brug naar beneden zoeft.

  Fred van Leer

  Fred van Leer is op Ibiza, waar hij geniet van wat typische vakantie-onderdelen: zon, zee, strand en veel glazen alcohol. De BN'er-stylist wekt de suggestie dat hij die vakantie doorbrengt met een nieuwe liefde. Op enkele van zijn Instagram-kiekjes is ook een gespierde man te zien, en Fred deelt een foto waarop hij een hartje vormt met zijn handen. Eerder vertelde hij dat hij "verliefd zijn het allerergst vindt dat er bestaat".

  Chantal Janzen naked

  Chantal Janzen is met man en kind weg. Voor de presentatrice betekent vakantie 'no make-up, no clothes, no shoes'. Een geruststelling: ondanks haar lange vakantie praat ze nog steeds Nederlands, verzekert Chantal haar volgers. "Soms is Engels op Instagram vetter you know."

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Humberto Tan en Dionne Stax nu al uitgekeken op elkaar?

  Liefdespauze van Humberto en Dionne

  Humberto Tan en Dionne Stax lijken even genoeg van elkaar te hebben. De twee zijn apart van elkaar op vakantie gegaan.
  Mykonos

  Stax, de vermoedelijke minnares van talkshowhost Humberto Tan, is op dit moment in Montenegro samen met een vriendin. Tan is naar het Griekse eiland Mykonos gegaan, samen met zijn kinderen. Wie weet hebben ze even genoeg van elkaar, of nemen ze allebei de tijd na te denken over hun gevoelens. Veel laten ze er niet over los.
  Stilzwijgen

  Sinds de relatieproblemen tussen hem en zijn partner Ineke duidelijk werden en het gerucht ging dat Tan ene verhouding zou hebben met Stax, houdt Tan zich stil. In het begin deed hij alsof er niks aan de hand was, maar al snel werd duidelijk dat er wel degelijk wat speelde. Tan verhuisde in zijn eentje naar een appartement in Amsterdam, en daar werd Stax regelmatig gezien.

  Story meldt dat bekenden van Tan hebben laten weten dat het definitief voorbij is tussen Tineke en hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dionne Stax en Amber Brantsen: Ze doen écht niet voor elkaar onder

  Dat het haast niemand is opgevallen dat DIONNE STAX (32) al een paar weken niet meer in beeld is bij het NOS Journaal, heeft een reden: haar jongere vervangster AMBER BRANTSEN (27). Dionne zal desgevraagd ongetwijfeld aangeven dat ze de komst van nieuw talent alleen maar toejuicht, maar de vaste kijker van de vroege bulletins van het NOS Journaal zal begrijpen dat Dionne er met Amber een geduchte concurrente bij heeft. Hoe dat allemaal afloopt, valt nog te bezien voor Dionne, die geniet van een actieve vakantie op de Balkan. Maar als zij na haar vakantie de dame met wie zij de schijnwerpers voortaan moet delen beter leert kennen, zal haar één ding snel opvallen: zij en Amber delen het een en ander met elkaar! Niet alleen begonnen ze beiden als stagiair bij de NOS en wisten ze zich razendsnel van anoniem redacteur op te werken tot een echte anchor-woman, de twee knoopten ook allebei op de werkvloer bij de NOS een relatie aan met een directe collega. Zoals bekend behelsde dat in het geval van Dionne de romance met NOS Sportjournaal- presentator SJOERD VAN RAMSHORST (30). Hij schoof meerdere malen per week tijdens de ochtendbulletins aan de desk van zijn geliefde aan om het laatste sportnieuws te brengen, zonder dat de kijkers wisten dat de twee die ochtend mogelijk samen een beschuitje hadden gesmeerd. In die tijd was het reden tot gegniffel in het studiootje, maar de sfeer sloeg om toen Dionne na ongeveer een jaar een punt achter de relatie zette. Na die breuk maakte Sjoerd geruime tijd met het gezicht van een oorwurm zijn sportnieuwtjes wereldkundig.
  Verliefd
  Dionne heeft inmiddels heel wat anders aan haar hoofd dan haar ex-minnaar, na het uitlekken van haar romance met haar nieuwe minnaar, haar getrouwde RTL collega HUMBERTO TAN (51). Maar dat relaties op de werkvloer van de NOS wel degelijk kans van slagen hebben, wordt aangetoond door Amber Brantsen, die al een tijd gelukkig is met haar geliefde RACHID FINGE (31). Ook een directe collega; de twee werden verliefd toen zij allebei als nieuwslezer voor NOS Radio 1 werkten. De relatie zorgde naar Ambers eigen zeggen in het prille begin nog weleens voor gefronste wenkbrauwen op de werkvloer, maar na een tijdje wist men bij j de NOS niet beter. Daarbij verruilde Rachid de omroep na elf jaar trouwe dienst in 2016 voor een functie bij Google.
  Voor wie in de zomer in het land bleef is ze inmiddels een vertrouwd gezicht: kersvers 'NOS Journaal'-presentatrice AMBER BRANTSEN. Ze is een directe collega en concurrent van de veelbesproken DIONNE STAX, met wie Amber nog iets deelt: ook zij knoopte een relatie aan met een Nos-collega... Amber Brantsen en Rachid Finge. Dionne Stax met Sjoerd van Ramshorst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Humberto Tan: Het is privé even niet leuk

  RTL Late Night-presentator Humberto Tan (51) heeft naar eigen zeggen een risico genomen door de afgelopen maanden niks los te laten over zijn privéleven. Volgens de vader van drie is de roddelpers gericht op vernietiging en is de prijs die hij nu betaalt vrij hoog.

  Tan zwijgt over zijn thuissituatie sinds Privé in maart meldde dat de presentator weg zou zijn bij zijn gezin. De roddelbladen kwamen met pikante ontwikkelingen rondom Tan en nieuwlezeres Dionne Stax, die in april haar schouders ophaalde over een vermeende affaire.

  Tegen Wendy van Dijk doorbreekt hij nu de stilte. Hij praatte voor haar maandblad uren met haar. Tan noemt geen namen, maar bevestigt wel dat hij privé 'geen leuke periode' doormaakt. ,,Veel gedoe. Veel publiciteit (...). De roddelpers is zo gericht op vernietiging, terwijl er geen enkel algemeen belang bij mij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niks te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn.''
  Achtervolging

  Tan zegt blij te zijn met zijn familie, die hem ongezouten de waarheid vertelt. Hij meent dat hij 'het' niet goed heeft gedaan, maar gaat niet in op de details. Wel haalt hij een ongemakkelijke situatie met zijn 10-jarige zoon aan. ,,Ik blijf vinden: het is privé. Benjamin merkte dat hij werd achtervolgd. Hij werd door Ineke (Humberto's vrouw, red.) naar school gebracht en zei: Mama, ze zitten achter ons aan! Later vroeg hij aan mij: Papa, ken jij die mensen? Die roddelbladen bestaan bij de gratie van klandizie. Ik moet me er maar bij neerleggen. Gelukkig is het nu wat rustiger.''

  Tan vierde deze zomer vakantie in onder meer Kroatië, waar hij helemaal opging in zijn hobby als fotograaf - 'ik kan een dag lang wachten op de juiste foto van een kolibrie' - en bracht met zijn kinderen Isa (16) en Benjamin tijd door op het Griekse eiland Mykonos.
  Omdat Dionne samen met een vriendin in Montenegro op vakantie was, kon Tan vanuit Kroatië toch nog even langs gaan bij zijn nieuwe liefde.
  Volgende maand zit hij weer aan de Late Night-desk. ,,Ik merk dat ik zin heb in het nieuwe seizoen. Kom maar op.''

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Humberto Tan verbreekt stilzwijgen: Het is privé even niet leuk

  Humberto Tan heeft naar eigen zeggen nogal risico genomen door de afgelopen maanden niks los te laten over zijn privéleven. Volgens de 51-jarige vader van drie is de roddelpers gericht op vernietiging en is de prijs die hij nu betaalt vrij hoog.

  Weekblad Privé kwam in maart met het verhaal dat de RTL Late Night-presentator weg zou zijn bij zijn gezin omdat hij een affaire had met Dionne Stax. Humberto zelf hield de lippen stijf op elkaar als het gaat om zijn thuissituatie. Nu maakt hij een uitzondering, tegenover Wendy van Dijk doorbreekt hij zijn stilzwijgen in Wendy Magazine. Over waarom hij al die nergens op heeft gereageerd bijvoorbeeld.
  Hoge prijs

  “De roddelpers is zo gericht op vernietiging”, aldus Humberto. “Terwijl er geen enkel algemeen belang bij mij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niks te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn."

  Achtervolgd

  Zonder in te gaan op details vindt hij dat hij ‘het’ niet goed heeft gedaan. Wel vertelt hij over een ongemakkelijke situatie met zijn tienjarige zoon. “Ik blijf vinden: het is privé. Benjamin merkte dat hij werd achtervolgd. Hij werd door Ineke (Humberto's vrouw, red.) naar school gebracht en zei: Mama, ze zitten achter ons aan! Later vroeg hij aan mij: Papa, ken jij die mensen? Die roddelbladen bestaan bij de gratie van klandizie. Ik moet me er maar bij neerleggen. Gelukkig is het nu wat rustiger.”

  Humberto gebruikte zijn zomerstop bij RTL Late Night om in Kroatië bij te tanken en nieuwe energie op te doen voor het nieuwe seizoen van de talkshow in september. Ook kon hij daar even langsgaan en bijpraten met Dionne, die met een vriendin vakantie vierde in Montenegro. “Ik merk dat ik er zin heb, kom maar op.”

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou Dionne Stax niet snel een talkshow geven

  Journaliste Angela de Jong schrijft drie keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

  Ik heb dinsdagavond met andere ogen naar Lady Di & Dionne zitten kijken dan voorgaande afleveringen. Niet omdat er ineens opzienbarende nieuwe feiten aan het licht kwamen over het ongelukkige leven van Diana, maar vanwege Dionne Stax. Deze krant meldde vorige week dat zij in beeld is om in de lente en zomer de plek van Matthijs van Nieuwkerk en De Wereld Draait Door op te vullen op NPO 1.

  Dat Dionne er eentje is om in de gaten te houden, wist ik al en u natuurlijk ook. Ze maakt met dezelfde komeetachtige snelheid carrière in Hilversum als de blonde nieuwslezeres die haar voor ging bij het NOS Journaal. Zelfs op het gebied van roemruchte liefdesaffaires lijkt ze Eva Jinek inmiddels naar de kroon te steken. Eén verschil: waar de relatie met Bram Moszkowicz Eva destijds de kop kostte bij Nieuwsuur, lijkt Humberto Tan nu de grootste klappen op te vangen voor zijn affaire met Dionne, op het gebied van publiciteit en kijkcijfers.

  Maar hoe hard ze ook gaat, is Dionne al klaar voor een talkshow op een van de meest prominente plekken van de publieke omroep? Ik vraag het me af. Ik betwijfel zelfs of het genre überhaupt bij haar past. De rol die ze in Lady Di & Dionne vervult, gaat haar veel natuurlijker af. Een stand-upper voor de camera, een bezoekje aan de ontwerpster van De Trouwjurk, samen met de biograaf van Diana een rondje lopen over een jurkententoonstelling, ondertussen vragen stellen - dat kan ze prima.

  Waar de relatie met Bram Moszkowicz Eva destijd de kop kostte bij Nieuwsuur, lijkt Humberto Tan nu de grootste klappen op te vangen voor zijn affaire met Dionne, op het gebied van publiciteit en kijkcijfers

  Maar een uur lang een talkshow dragen? Een pittig interview afwisselen met een luchtiger conversatie, sfeer maken aan tafel, ad rem uit de hoek komen, vervelende gasten met een blik of sneer op hun nummer zetten? Ik zie het Dionne niet zo snel doen. Hoe knap ze ook is, ze mist op dat gebied de flair en brutaliteit van Eva. Ik vrees dat een talkshow bij haar al snel verwordt tot een Koffietijd of Tijd voor Max.

  Volgens mij ligt haar kracht op dit moment bij infotainment-programma's als Lady Di & Dionne. Laat haar daar lekker groeien en prop haar niet in een keurslijf dat niet past. Als we met z'n allen één ding geleerd hebben van Diana is het hoe ongelukkig mensen daarvan kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bekenden onthullen dat de relatie tussen Humberto Tan en Ineke voorbij is

  Na roerige maanden lijken Humberto Tan en zijn vermeende minnares Dionne Stax hun vakanties te benutten voor een ‘liefdespauze’. Terwijl Humberto zich met zijn kinderen vermaakte op Mykonos, vertrok Dionne met een vriendin naar Montenegro. Maakten ze gescheiden van elkaar de balans op?
  Stoïcijns stilzwijgen

  De doorgaans praatgrage Humberto blonk over zijn vermeende verhouding met Dionne Stax en zijn relatieproblemen met partner Ineke uit in een stoïcijns stilzwijgen. Het was echter duidelijk dat een en ander de goedlachse presentator niet koud liet. Humberto kon ogenschijnlijk doen of er geen vuiltje aan de lucht was, feit was dat hij de echtelijke villa verliet en zijn intrek nam in een appartement aan de hoofdstedelijke Zuidas. Nadat Dionne daar meermalen was gesignaleerd door roddelzieke buren(lees Evert Santegoeds, die toevallig ook in het L’Étoile aan het Gelderlandplein een appartement had), vertrok Humberto naar een onderkomen met meer privacy.
  Relatie voorbij

  Toen hij geregeld in zijn villa én samen met Ineke werd gesignaleerd, leek het er even op dat de scheurtjes in zijn twintigjarige relatie waren gelijmd. Maar dat was vermoedelijk ijdele hoop, nu Humberto zijn oog zou hebben laten vallen op een duur appartement in het chique complex La Reine in Amsterdam-Zuid, én hij zonder Ineke afreisde naar Mykonos. Volgens bekenden is de relatie van Humberto en Ineke definitief voorbij. Humberto zal op Mykonos in elk geval de tijd hebben gehad om over de toekomst na te denken. Of die samen met Dionne is? Zij moet bij de mierzoete zonsondergang ongetwijfeld haar gedachten hebben laten afdwalen... Wie weet tot welke inzichten en conclusies Humberto en Dionne los van elkaar zijn gekomen, tijdens deze ingelaste ‘liefdespauze’.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Neemt Eva Jinek of Dionne Stax het stokje over van Matthijs van Nieuwkerk?

  Nu De Wereld Draait Door (DWDD) vanaf volgend jaar nog maar zes maanden per jaar op tv is te zien, komt er plek voor nieuw talent op de vroege avond. Het is de bedoeling dat er het hele jaar door een "agendasettende talkshow'' in de vooravond te zien is bij de publieke omroep, zo bleek bij de seizoenspresentatie in Hilversum.
  Ingekort seizoen

  Onlangs werd bekend dat DWDD vanaf 2018 alleen nog in de herfst en winter is te zien. Het inkorten van het seizoen gebeurt op verzoek van presentator Matthijs van Nieuwkerk, die meer tijd wil voor andere programma's. Hij noemde DWDD, dat hij al twaalf jaar presenteert, "een reusachtige slokop''.
  Presentatrice

  NPO-voorzitter Shula Rijxman zei maandag blij te zijn dat "Matthijs' creativiteit behouden blijft voor de publieke omroep''. "Tegelijk ontstaat daardoor ruimte voor nieuw talent op de vooravond. Ruimte voor een heel nieuwe lichting programmamakers.'' Als het aan haar ligt, wordt een presentatrice het gezicht van deze talkshow. Eva Jinek en Dionne Stax zijn de namen die het meest worden genoemd.
  Nieuwe talkshow

  Volgens Frans Klein, directeur televisie bij de NPO, kunnen omroepen vanaf nu intekenen voor de nieuwe talkshow. Over de invulling ervan vinden de komende tijd gesprekken plaats.

  Nieuwe talkshow in vooravond van NPO 1

  De NPO wil het het hele jaar door een talkshow in de vooravond. het gaat om een nieuw praatprogramma op de momenten dat De wereld draait door niet te zien is.

  Onlangs liet Matthijs van Nieuwkerk weten dat hij komend seizoen minder afleveringen van DWDD wil maken. Matthijs wil ook wel eens iets anders doet en gaat daarom eerder met winter- en zomerstop. Maar de NPO wil het hele jaar een talkshow om 19.00 uur op NPO 1, daarom komt er een nieuw praatprogramma om de gaten op te vullen.
  Presentatrice

  NPO-baas Shula Rijxman liet op de najaarspresentaie van de Publieke Omroep weten dat ze graag een vrouw als nieuwe talkshowhost ziet. Die presentatrice zou zo maar eens Dionne Stax kunnen zijn. Volgens Rijxman ziet er daarom ook een voordeel aan het inkrimpen van DWDD: „Er ontstaat ruimte voor nieuw talent op de vooravond.”

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo ziet de zus van Dionne Stax eruit

  Dionne Stax laat niet veel los over haar privéleven, maar de liefde voor haar familie steekt ze niet onder stoelen of banken. De presentatrice deelt regelmatig een kiekje met haar oudere zus Charlotte.
  Boxmeer

  Dionne groeide met haar ouders en zus Charlotte op in Boxmeer. De zussen hadden een fijne jeugd in het Brabantse plaatsje. Hoewel ze er allebei niet meer wonen, keert Dionne nog regelmatig terug naar haar ouders en geboorteplaats. Dat ligt anders voor Charlotte, zij is jaren geleden voor de liefde naar Barcelona verhuisd.
  Zussenvakantie

  Hoewel Dionne en Charlotte niet bij elkaar om de hoek wonen, hebben ze een goede band. "Ik was altijd de introverte, rustige van de twee, zij is het tegenovergestelde," zegt de presentatrice over haar zus. "In de puberteit botste dat soms omdat we zo verschillend zijn. Als ik na een drukke dag alleen thuiskom, videobellen we vaak even. Maar ik wil haar soms ook gewoon even knuffelen. Dus boek ik zo vaak ik kan een ticket." De zussen gaan minstens een keer per jaar samen op vakantie, bestemmingen als New York en Praag zijn de revue al gepasseerd.
  Tranen

  Dat Charlotte in het buitenland woont, valt Dionne soms zwaar. Vooral als ze weer afscheid van elkaar moeten nemen. "We genieten zo intens van elkaar, het afscheid gaat altijd gepaard met veel tranen."

  BeantwoordenVerwijderen