zaterdag 18 juni 2016

Dionne Stax zorgt voor opwinding op Oerol Terschelling: 'Ze slaapt dadelijk lekker bij mij'


Dionne Stax zorgt voor opwinding op Oerol Terschelling: 'Ze slaapt dadelijk lekker bij mij'
 

Journaal-anchor Dionne Stax bezoekt de voorstelling ‘Origami’ van het Franse gezelschap Compagnie Furinkaï.
 
De dansvoorstelling is, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op traditionele origamitechnieken. Een shipping container verandert van vorm wanneer de onderdelen op verschillende manieren worden gecombineerd.

Dionne Stax was vrijdagavond te gast in het programma Opium van Cornald Maas. Haar sexy aanwezigheid zorgde duidelijk voor opwinding bij een deel van het mannelijke publiek.
 
"Jongens ga je dadelijk lekker aftrekken in de duinpan", roept Maas tegen de hitsige mannen.

Opium staat de hele week in het teken van het muziek- en theaterfestival Oerol op Terschelling.

Terwijl hij de knappe NOS Journaal-presentatrice uit Boxmeer aankondigt, gaat het publiek enorm tekeer. Dionne begint spontaan te blozen.

Nadat hij de opgewonden toeschouwers tot rust heeft gemaand, gaat Cornald Maas uit Bergen op Zoom verder: "Nee hoor, ik ben niet jaloers. Ze slaapt dadelijk lekker bij mij in het hotel en niet bij jullie."

Maas informeerde ook nog naar Stax' uitspraken dat ze best Boer Zoekt Vrouw zou willen presenteren.
 
"Ik heb altijd gezegd dat ik met nieuws en actualiteiten bezig wil zijn, maar er is één programma dat ik erg leuk vind om naar te kijken: Boer Zoekt Vrouw. Misschien moet ik Yvon Jaspers maar eens bellen."

Dionne Stax bij Opium op Oerol 2016

Dit weekend is, zoals inmiddels bekend, de 35ste editie van Oerol losgebarsten op Terschelling. Net als afgelopen jaren is ook AVROTROS dit keer weer aanwezig op het eiland.

Met zijn programma Opium op Oerol doet presentator Cornald Maas al jaren dagelijks verslag van het festival op Terschelling aan het strand.
 
Dit jaar is dat niet anders en is hij van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni 2016 elke avond live op NPO2.

In de uitzendingen zien we beelden van Oerol en de verschillende voorstellingen, komen theatermakers en muzikanten aan het woord, maar op uitnodiging van AVROTROS bezoeken ook bekende Nederlanders in bikini wat voorstellingen, waarover zij in de uitzending komen vertellen.

Deze editie van Oerol komen de volgende gasten hun verhaal houden bij presentator Maas:

Maandag: Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan en politiek analist Ferry Mingelen. Muziek is er van Nynke Laverman.

Dinsdag: Theatermaker, presentator en artiest Paul de Leeuw en opnieuw politiek analist Ferry Mingelen. Gerson Main verzorgt de muziek.

Woensdag: Maike Meijer en Margôt Ros, bekend bij het grote publiek als actrices in Toren C. Een muzikale bijdrage komt van DeWolff.

Donderdag: 3FM-DJ Annemieke Schollaardt is te gast, de muziek komt van Rob Dekay.

Vrijdag: NOS-nieuwslezer Dionne Stax. Rapper Fresku zorgt voor muziek.

Naast bovengenoemde gasten verzorgen acteur en schrijver Lykele Muus en singer-songwriter Marcel Harteveld iedere dag een ‘Ode aan Oerol’.

Opium op Oerol wordt van 13 tot en met 17 juni 2016 iedere avond om 19:45 uitgezonden op NPO2.

 In deze uitzending zet Dionne Stax voet aan wal op Terschelling en Fresku maakt muziek.


Journaal-anchor Dionne Stax bezoekt de voorstelling ‘Origami’ van het Franse gezelschap Compagnie Furinkaï.
 
De dansvoorstelling is, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op traditionele origamitechnieken. Een shipping container verandert van vorm wanneer de onderdelen op verschillende manieren worden gecombineerd.

Cornald Maas kijkt bij de voorstelling ‘De Ilias’. Toneelgroep Oostpool maakte in samenwerking met Frascati Producties speciaal voor Oerol een bewerking van het gelijknamige verhaal van Homerus.
 
Makers Kasper Tarenskeen en Jan Hulst komen samen met acteurs Jim Deddes en Thomas Hoppener praten over de voorstelling.
 
Ook gaat Cornald nog naar de voorstelling ‘Mechanical Ecstasy’.

Waarin Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag een ode brengen aan de Amsterdamse RoXY en de rave parties van toen.

In de uitzending wordt er muziek gemaakt door rapper Fresku en acteur en schrijver Lykele Muus en singer-songwriter Marcel Harteveld brengen de laatste ‘Ode aan Oerol’.

 Presentator Cornald Maas doet vanaf Terschelling een week lang live verslag van dit bijzondere muziek- en theaterfestival.
 
Op verzoek van Opium op Oerol bezoeken de verschillende gasten van de ’vaste wal’ een theatervoorstelling naar keuze en doen daar verslag van bij Cornald aan tafel.

Gasten

De gasten van dit jaar zijn onder ander burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam, politiek analist én theaterliefhebber Ferry Mingelen, het komische damesduo van Toren C, entertainer en acteur Paul de Leeuw en Journaal-anchor woman Dionne Stax.

Daarnaast zijn er nog optrendens van onder andere Nynke Laverman en DeWolff.

Ode aan Oerol

Vorig jaar brak het cabaretduo Yentl & De Boer door in Opium op Oerol met een dagelijks optreden. Deze keer is het de beurt aan schrijver en acteur Lykele Muus.
 
Samen met singer-songwriter Marcel Harteveld brengt hij dagelijks 'Een ode aan Oerol'.

Gasten 'Opium op Oerol' 2016 bekend

Eberhard van der Laan, Ferry Mingelen, Toren C , Paul de Leeuw, Annemieke Schollaardt en Dionne Stax zijn dit jaar de gasten in 'Opium op Oerol'.

Vanaf volgende week doet presentator Cornald Maas vanaf Terschelling traditioneel elke dag verslag van het muziek- en theaterfestival Oerol, dat dit jaar haar 35ste editie beleeft.

Op verzoek van 'Opium op Oerol' bezoeken de prominenten van de 'vaste wal' een theatervoorstelling naar keuze en doen daar verslag van bij Maas aan tafel.

Het cabaretduo Yentl & De Boer beleefde vorig jaar haar doorbraak in 'Opium op Oerol' met een dagelijks optreden, nu is het de beurt aan Lykele Muus (schrijver en acteur) en zanger/muzikant Marcel Harteveld.
 
Zij brengen dagelijks 'een ode aan Oerol'. Live muziek is er van onder andere Nynke Laverman, DeWolff en Fresku.

Gasten:


Maandag: Eberhard van der Laan en Ferry Mingelen

Dinsdag: Paul de Leeuw en Ferry Mingelen
 
Woensdag: Maike Meijer en Margôt Ros (Toren C)
Donderdag: Annemieke Schollaardt
Vrijdag: Dionne Stax

1 opmerking:

  1. Jammer dat ze net doet alsof ze uit de States komt met haar Amerikaanse r. Zelfs Qatar en bijv Marseille spreekt ze met een Amerikaanse r uit. Hebben ze geen logopedisten bij de nos? Verder zegt ze je kan, kan je in plaats van je kunt,kun je.

    BeantwoordenVerwijderen