woensdag 11 april 2012

Dionne Stax volgt Annechien Steenhuizen op als presentatrice van NOS journaal op 3


Dionne Stax volgt Annechien Steenhuizen op als presentatrice van NOS journaal op 3

NOS-redacteur Dionne Stax (26) gaat het presentatorenteam van NOS op 3 versterken. Ze vult hiermee de positie in die is vrijgekomen na de overstap van Annechien Steenhuizen naar het ‘gewone’ NOS Journaal van Sacha de Boer. Dat heeft de omroep laten weten.

Dionne Stax gaat zich de komende maanden voorbereiden op het presentatiewerk en maakt haar debuut als presentator in de eerste helft van 2012. “Ik vind het geweldig dat ik de kans krijg om deze stap te zetten“, zegt de redactrice.

Met de aanstelling van Dionne Stax kiest de NOS bewust voor een eigen medewerker. “Dionne wordt de aankomende maanden intensief begeleid in voorbereiding op haar nieuwe functie. Het komt vaker voor dat medewerkers die binnenkomen als stagiair zich ontwikkelen tot redacteur, verslaggever of presentator. Ik juich die ontwikkeling toe“, zegt hoofdredacteur Marcel Gelauff.

Tot Dionne Stax haar debuut maakt blijft Annechien Steenhuizen nog af en toe te zien als presentator van NOS op 3, naast de vaste gezichten Mustafa Marghadi en René van Brakel. Bij het NOS Journaal is Steenhuizen de opvolgster van Eva Jinek geworden.

Dionne Stax nieuwe tv-presentator NOS op 3

NOS-redacteur Dionne Stax (26) gaat het presentatorenteam van NOS op 3 op tv versterken. Stax vult hiermee de positie in die is vrijgekomen na de overstap van Annechien Steenhuizen naar het ‘gewone’ NOS Journaal. Dionne Stax was werkzaam als binnenlandredacteur bij NOS Nieuws en blijft deze functie combineren met haar taken als presentator van NOS op 3.

Het duurt nog even voordat Dionne Stax op tv te zien is. Ze gaat zich in de aankomende maanden eerst voorbereiden op het presentatiewerk. Naar verwachting maakt ze in de eerste helft van 2012 haar tv-debuut. Tot die tijd blijft Annechien Steenhuizen nog af en toe te zien als presentator van NOS op 3, naast de vaste gezichten Mustafa Marghadi en René van Brakel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten