vrijdag 23 februari 2018

Winnares Elegance Best Geklede Carrièrevrouw van 2017: Dionne Stax!


Winnares Elegance Best Geklede Carrièrevrouw van 2017: Dionne Stax!

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 10 februari 2018 20.00 uur avond nieuws uitzending 8 uur Journaal NPO1 #nieuwslezeres #Oranje #Pyeongchang #123 #CarlijnAchtereekte #SjinkieKnegt #Winterspelen #kokerrok

Wie is de best geklede carrièrevrouw 2017?

Ook dit jaar reikt Elegance de Best Geklede Nederlandse Carrièrevrouw Award uit. Bekend zijn hoeft niet. Stijl, klasse en lef daarentegen, zijn een must. Vorig jaar was Monique des Bouvrie de glorieuze winnares. Wie neemt dit jaar de award mee naar huis?

Waarom deze award?
Omdat we alle vrouwen in het zonnetje willen zetten die er, ondanks overvolle agenda’s, deadlines en andere beslommeringen, in slagen goed gekleed voor de dag te komen. Maar omdat alle stijlvolle vrouwen net wat te ambitieus blijkt te zijn, beperken we ons en kennen we de award aan één vrouw toe.

Wie komt in aanmerking?
Niet alleen zakenvrouwen maar ook vrouwen uit de media, de kunstwereld, acteurs, auteurs… bekend en onbekend. Hiernaast vind je een lijst met 25 namen die de Elegance-redactie heeft opgesteld.

Dionne Stax Nieuwsuur NOS Journaal presentatrice 10 februari 2018 nieuws uitzending NPO2 Twan Huys
 
Stuk voor stuk vrouwen waar- van wij vinden dat ze in aanmerking komen voor de Award. Staat de vrouw die jij graag ziet winnen niet in de lijst? Mail je suggestie naar redactie@elegance.nl o.v.v. Best Geklede Carrièrevrouw.

Wie beslist?
Dat doe jij. Uit alle suggesties maken we een shortlist, waarop de bezoekers van elegance.nl kunnen stemmen. Uiteindelijk beslist een deskundige jury, waaronder couturier Claes Iversen, wie zich de Best Geklede Carrièrevrouw van 2017 mag noemen.

Wat zijn de criteria?

Heeft ze smaak. Maar ook: toont ze durf in haar kledingkeuzes? En heeft ze een stijl gevonden die bij haar past? Monique des Bouvrie, winnares van 2016, werd door de jury geroemd om haar lef en modegevoel, maar ook om haar creativiteit. ‘Ze haalt uit het modeaanbod wat bij haar past.
 
Vervolgens wordt dat creatief en met een feilloos oog door haar gemixt, gematcht en met accessoires gecombineerd. Een vrouw in balans.’ De lat ligt dus hoog!

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 10 februari 2018 23.55 uur late avond nacht nieuws NPO1 #FijnWeekend

De genomineerden

    Valentine van der Lande – Oprichter van TenPages.com en Oot Granola
    Lilianne Ploumen – Minister voor Buiten- landse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
    Annic van Wonderen – Oprichter business- inspiratieplatform Annicvw.com
    Annechien Steenhuizen – NOS Journaal- anchorwoman
    Benthe Tupker – Veilingmeester en specialist moderne kunst Christie’s
    Petra Blaisse – Designer Inside Outside
    Hedy d’Ancona – Oud-politica
    Barbara Baarsma – Econome
    Dionne Stax – NOS Journaal-anchorwoman
  
    Claudia Zuiderwijk – Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel
    Herna Verhagen – CEO PostNL
    Khadija Arib – Voorzitter Tweede Kamer
    Elske Doets – Directeur van Jan Doets America Tours en Zakenvrouw van het Jaar 2017
    Vivianne Bendermacher – Oprichter van techionista.com
    Jacobine Geel – Presentatrice en voorzitter bestuur GGZ Nederland
    Heleen Dura-van Oord – Medeoprichtster digitaal marketingbedrijf DQ&A Media Group
    Eva Jinek – Presentatrice
  
    Igone de Jongh – Eerste soliste Het Nationale Ballet
    Francine Houben – Oprichter architecten- bureau Mecanoo
    Mariëlle Tweebeeke – Presentator Nieuwsuur
    Suzanne Swarts – Directeur Museum Voorlinden
    Neelie Kroes – Voormalig EU-commissaris en zakelijk adviseur
    Hare Koninklijke Hoogheid Máxima
    Loes Haverkort – Actrice
    Arlette Lerby – Cooperating partner operations bij Essel Sports Management

Carrièrevrouw

Vanaf september t/m eind december 2017 konden lezeressen stemmen op wie volgens hen de Best Geklede Carrièrevrouw van 2017 is. Vorig jaar, 2016, was Monique des Bouvrie de glorieuze winnares. Haar opvolgster? Niemand minder dan…

De afgelopen weken hebben jullie kunnen stemmen op de Best Geklede Carrièrevrouw van 2017.De winnares? (tromgeroffel...) Dionne Stax!

Met een ruime meerderheid van de stemmen won de nieuwslezeres van het NOS Journaal onze verkiezing.

Haar elegante, eigen stijl, waarbij zij niet bang is voor vrouwelijke designs en opvallende prints, vallen op bij de kijkers.

Elegance’s fashion director Pedro Dias over de stijl van Dionne:
‘De stijl van Dionne is klassiek met een moderne, coole twist. Ik ben enorm fan van haar. Haar prachtige blonde bob contrasteert perfect met haar kledingkeuze.
 
Sterke silhouetten en intense kleuren maken haar kledingstijl modern en relevant. Vooral die total looks in rood of kobalt vind ik prachtig om te zien op tv.’ Dionne is een stijlicoon!

Wie waren de andere genomineerden?
Niet alleen zakenvrouwen maar ook (andere) vrouwen uit de media, de kunstwereld, acteurs, auteurs..., bekend en onbekend. De Elegance-redactie stelde een lijst met 25 namen op van vrouwen die in aanmerking kwamen voor de prestigieuze award.
 
Opvallende concurrenten van Dionne Stax voor de eretitel waren: Lilianne Ploumen, Annechien Steenhuizen, Khadija Arib, Eva Jinek, Mariëlle Tweebeeke, Neelie Kroes en Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima.

Wie nam de beslissing?
Dat was jij. Lezeressen konden online stemmen.
Uiteindelijk besloot de redactie van Elegance samen met de lezer dat Dionne Stax zich de Best Geklede Carrièrevrouw van 2017 mag noemen.

Dionne Stax kleedt zich het best

Dionne Stax is door het tijdschrift Elegance uit 25 vrouwen verkozen tot best geklede carrièrevrouw van 2017. De afgelopen weken hebben de lezers van het blad kunnen stemmen en met een ruime meerderheid wint de nieuwslezeres van het NOS Journaal de verkiezing.

    "Sterke silhouetten en intense kleuren maken haar kledingstijl modern en relevant"

Volgens het blad is het haar elegantie dat is opgevallen bij de kijkers. De winnares heeft volgens Elegance haar eigen stijl waarbij zij niet bang is voor vrouwelijke designers en opvallende prints. "De stijl van Dionne is klassiek met een moderne, coole twist. Ik ben enorm fan van haar.
 
Haar prachtige blonde bob contrasteert perfect met haar kledingkeuze. Sterke silhouetten en intense kleuren maken haar kledingstijl modern en relevant. Vooral die total looks in rood of kobalt vind ik prachtig te zien op tv", vertelt Elegance's fashion director Pedro Dias.

Dionne geeft op haar instagram account aan enorm blij te zijn met de prijs.  "Dat is nog eens leuk wakker worden! Volgens @elegance_nl ben ik de best geklede carrièrevrouw van 2017.

Niet vermeld in het blad, dus daarom doe ik het hier nog even: dankjewel lieve @hannasuurlandstyling, of ik nou iets moet presenteren als het koud en nat is of juist als de mussen van het dak vallen; of het nou vroeg in de ochtend of laat in de avond is, je weet er altijd weer iets moois van te maken!"

1 opmerking: