zondag 6 november 2016

Dionne Stax veilingmeester tijdens Pink Ribbon gala diner You better PINK 2016

Dionne Stax veilingmeester tijdens Pink Ribbon gala diner You better PINK 2016

Dionne Stax schittert in een prachtige roze jurk van Claes Iversen tijdens het Pink Ribbon gala diner You better PINK. Succesvolle avond met hoge opbrengst !! Styling by Hanna Suurland.

Voorlopig eindbedrag iets meer dan 50.000 euro!
De voorlopige eindstand van You better PINK 2016 bedraagt iets meer dan 50.000 euro! Dat hadden we in onze stoutste dromen niet kunnen bedenken. Echt bizar!

Dit mooie bedrag komt onder andere tot stand door:

    heel veel belangeloze medewerking van (lokale) bedrijven
    de opbrengst van de verkochte tafels
    heel veel donaties van lieve vrienden, familie, collega´s
    de actie Heel Weesp Helpt tijdens het Sluis en Bruggenfeest
    de You better PINK statiegeldactie
    Weesp kleurt ROZE
    de online veiling
    de veiling in de zaal door Dionne Stax

Wij zijn ontzettend blij met en dankbaar voor alle steun die we hebben gekregen en gaan hier nog heel lang van nagenieten! Al was het maar omdat we inmiddels een beetje bekende Weespers zijn geworden en iedereen die we tegenkomen tijdens het boodschappen doen het met ons over You better PINK wil hebben.
Maar eerst gaan we behoorlijk wat achterstallig onderhoud in de sociale contacten plegen, want we hebben onze vrienden en familie de afgelopen maanden behoorlijk verwaarloosd omdat we al onze tijd in dit gave project hebben gestoken. Maar we hebben het met liefde gedaan

Ook namens Pink Ribbon, heel erg bedankt!

Veel liefs,
Tamara & Sandra

BEDANKT!!!

Gisteravond konden we bekend maken dat we maar liefst 44.650 euro kunnen doneren aan Pink Ribbon.

Dankzij nog een anonieme donatie na het schrijven van de cheque werd dat bedrag nog hoger, namelijk 49.650 euro. Een spontane oproep om er “dan maar gewoon 50.000 euro” van te maken, leverde 2 x keer de resterende 350 euro op, en tijdens de afterparty bij Aaltje kwam daar nog eens 500 euro bij.
Voor de goede rekenaars onder ons, het voorlopige eindbedrag is dus 50.850 euro!
Iedereen BEDANKT!!!

Het is niet te doen om iedereen persoonlijk te bedanken, en zeker niet op deze korte termijn, omdat er zo veel mensen/bedrijven, op wat voor manier dan ook, hun steentje hebben bijgedragen aan You better PINK 2016.

Dus langs deze weg: IEDEREEN HEEL ERG BEDANKT! voor het mede mogelijk maken van de derde editie van You better PINK met een geweldige opbrengst voor Pink Ribbon.
Niet alleen de dikke duim van “vind ik leuk”, maar ook van SUPER GEDAAN lieve mensen!

Foto’s en filmpjes volgen zo snel mogelijk.

Wij stuiteren nog een paar dagen door op de adrenaline, zijn voorlopig niet van onze roze wolk te knuppelen en drinken binnenkort, als we weer met beide benen op de grond staan, samen maar eens even een goeie borrel …

Tot snel!

Liefs,
Tamara & Sandra


Bron: http://www.youbetterpink.nl/

WEESP - Fraai gedekte tafels, galante gastheren en gastvrouwen, mooie gerechten met bijpassende wijnen, zangoptredens, een modeshow en nog vele andere verrassingen. Dit alles stond de 200 gasten te wachten die een stoel hadden bemachtigd voor het You better PINK-diner in de Grote Kerk.

Sandra van der Spruit en Tamara Schipper hadden alles tot in de puntjes geregeld. Met het entertainment-diner sluiten ze een actieperiode af die maanden heeft geduurd. Met onder meer een veiling, een statiegeldactie en de winkeliersmaand Weesp kleurt ROZE is er geld ingezameld voor het goede doel Pink Ribbon tegen borst kanker. De opbrengst van het diner komt hier nog bij.

De gasten kijken terug op een meer dan geslaagde avond. Op de Facebook-pagina van Sandra van der Spruit zijn verschillende filmpjes te zien die een leuke impressie van de avond geven.

Maandagavond blikt Sandra van der Spruit om 18.00 uur op Radio Weesp terug op het diner en de actie. En in het WeesperNieuws van woensdag plaatsen we de mooiste foto's.

De tweehonderd gasten gingen diep onder de indruk naar huis. Met het benefietdiner voor You better PINK! in de Grote Kerk van Weesp hebben Sandra van der Spruit en Tamara Schipper zichzelf overtroffen. Maar er is meer over te zeggen.

Even terug naar gisterenavond. De gasten kregen in de fraai uitgelichte en aangeklede kerk een feestavond voorgeschoteld met zang, dans, cabaret en voortreffelijk eten. Tom Egbers als presentator, Dionne Stax als veilingmeester. Optredens van onder anderen Niet Schieten!, Rick 'Dutch Diamond' van der Kroon en Sandra zelf.

Roze toiletpapier
Alsof dat nog niet genoeg is, waren er ook nog cadeaus, verlotingen, een tafelgoochelaar, een gospelkoor en zelfs een toiletjuffrouw die uitstekend bleek te kunnen zingen en – het gaat om de details – roze toiletpapier had opgehangen.

Pink Ribbon
En er was die moedige Joyce, die vertelde over haar borstkanker. Haar verhaal 'de naakte waarheid' ging door merg en been en dat hield het doel van deze avond in het vizier: geld ophalen voor Pink Ribbon.

Misschien was de geluidsversterking in de galmende kerk wat onderschat, maar verder was deze avond tot in de puntjes verzorgd. Van de ontvangst met prosecco tot en met de afterparty in Aaltje.

Die twee meiden
Er is een mooie traditie van benefietdiners en andere inzamelingsacties in Weesp. Deze avond voor You better PINK! was in alles de overtreffende trap. Het is ongelofelijk dat die twee meiden dat voor elkaar hebben gekregen. En dat zei iedereen dan ook na afloop tegen elkaar.

Uiteraard verdienen de meiden Sandra en Tamara daar ongelofelijk veel waardering voor. Terecht greep burgemeester Van Bochove even de microfoon om dat aan het einde van de mooie avond te benadrukken.

Allemaal Weesper gezichten
Maar ze deden het niet alleen – en Sandra en Tamara zijn de eersten die daar steeds op wijzen.

- De avond werd mede zo'n groot succes dankzij tientallen winkeliers en bedrijven uit Weesp en omgeving. Allemaal brachten ze hun kwaliteit in: van het drukwerk tot het toetje.
- Daarnaast wemelde het in de kerk van de vrijwilligers. Allemaal Weesper gezichten: in de bediening, achter de schermen, in de dansgroepen en niet te vergeten in de modeshows.
- Last but not least: de twintig tafels à duizend euro waren in een mum van tijd uitverkocht en de zaalveiling bracht vele honderden euro's op. Die portemonnees werden getrokken door mensen uit Weesp en omgeving.

Totale opbrengst
Kortom: iedereen deed waar hij/zij goed in is of wat hij/zij zich kon permitteren. Niet alleen gisterenavond, ook tijdens vele andere inzamelmomenten in het afgelopen half jaar, waar geboden kon worden op een rondleiding bij de NOS door Dionne Stax. De totale opbrengst voor Pink Ribbon kruipt dankzij de inzet van 'heel Weesp' naar de 50.000 euro!

Positieve instelling
Dus: wat Sandra en Tamara met z'n tweetjes hebben neergezet is fantastisch. Maar wat ze daarnaast met hun positieve instelling hebben weten los te maken in de Weesper samenleving, is net zo fantastisch en misschien wel uniek. Ook dat was een emotie na afloop van deze avond: kijk eens wat wij met elkaar in Weesp tot stand kunnen brengen! Chapeau!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten