dinsdag 12 september 2017

Dionne Stax maakt kans op Zilveren Televizier Ster, u kunt nog stemmen!


Dionne Stax maakt kans op Zilveren Televizier Ster, u kunt nog stemmen!

Stem a.u.b. op Dionne Stax voor Zilveren Televizier-Ster presentatrice 2017! via http://televizier.nl/ring NOS Journaal presentatrice #Vanonschatbarewaarde #HeelNederlandslaapt #Eerstehulpbijongevallen #101steNijmeegsevierdaagse #Stofwisseltour #LadyDiDionne #HarmenSiezen #GoudenTelevizierRingGala #FloortjeDessing #TelevizierRing

Dionne Stax, Nicolette Kluijver en Sophie Hilbrand staan op de felbegeerde lijst met de laatste tussenstand voor de Zilveren Televizier Ster. Of zij straks ook daadwerkelijk een nominatie in de wacht slepen, wordt eind deze maand bekend. De prijs voor de beste presentatrice is een van de categorieën bij het jaarlijkse Gouden Televizier Ring Gala.

Stax (NOS Journaal, Van Onschatbare Waarde), Kluijver (Expeditie Robinson, RTL Boulevard) en Hilbrand (Je Zal Het Maar Zijn, Sophie in de Mentale Kreukels) zijn opvallende namen, omdat zij vorig jaar níet de shortlist haalden.

De overige zeven van de lijst (op willekeurige volgorde) wél: Dione de Graaff, Eva Jinek, Lauren Verster, Linda de Mol, Wendy van Dijk, Floortje Dessing en Geraldine Kemper.

Dessing en Kemper schopten het in 2016 ook tot een nominatie, maar de prijs ging toen naar Chantal Janzen. Omdat die RTL-presentatrice drie keer op rij won, zit ze dit jaar ‘op de bank’.
Beste actrice

De Zilveren Televizier Ster is ook dit jaar weer opgedeeld in twee categorieën: ‘beste presentatrice’ en ‘beste actrice’. Ook de shortlist van die laatste groep is nu bekend. Deze bestaat uit Abbey Hoes (Petticoat), Angela Schijf (Flikken Maastricht), Elise Schaap (Familie Kruys), Eva van de Wijdeven (A’dam – E.V.A. en Celblok H), Fockeline Ouwerkerk (Moordvrouw), Georgina Verbaan (KLEM), Isa Hoes (Celblok H), Marly van der Velden (GTST), Susan Visser (Als de Dijken Breken) en Wendy van Dijk (Moordvrouw).

Angela Schijf won de prijs vorig jaar. Zij nam het toen op tegen onder andere Monic Hendrickx (Penoza), de grote afwezige op de shortlist.

Tot 25 september kan op de website van Televizier worden gestemd voor de publieksprijs. Een dag later kan deze krant de uiteindelijke nominaties voor presentatrice en actrice exclusief bekendmaken. De uitreiking zelf is op 12 oktober. De hoofdprijs voor het beste tv-programma, dé Gouden Televizier Ring, ging vorig jaar naar Floortje Naar het Einde van de Wereld.

Top 10: Zilveren Televizier-Ster presentatrice: de tussenstand

Het is ‘the battle of the blondes’ bij de tussenstand van de Zilveren Televizier-Ster Presentatrices. Alleen Dione de Graaff houdt de eer van de brunettes tot nu toe hoog. Welke 9 dames kregen verder de meeste stemmen?

Dit is ’m dan: de tussenstand bij de presentatrices halverwege de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Met daarin dus heel veel knappe blondines, die stuk voor stuk hun plek op deze erelijst verdienen. Toch krijgen de brunettes kans op een comeback. Stemmen kan immers tot 25 september 10.00 uur.

Top-10 Zilveren Televizier-Ster Presentatrice (op alfabetische volgorde)

• Dione de Graaff (NOS)
• Dionne Stax (NOS)
• Eva Jinek (KRO-NCRV)
• Floortje Dessing (BNNVARA)
• Geraldine Kemper (BNNVARA)
• Lauren Verster (AVROTROS)
• Linda de Mol (RTL 4)
• Nicolette Kluijver (RTL 5)
• Sophie Hilbrand (BNNVARA)
• Wendy van Dijk (RTL 4)

Dionne Stax is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster presentatrice en zit dus bij de beste 10.

En met een goede reden. Afgelopen jaar heeft de populaire en talentvolle TV presentatrice een groot aantal succesvolle programma's gemaakt naast haar reguliere werkzaamheden voor het NOS Journaal.

'Van onschatbare waarde', 'Heel Nederland slaapt' en 'Eerste hulp bij ongevallen' voor Omroep MAX, de 101ste Nijmeegse vierdaagse voor de NOS en KRO-NCRV, de Stofwisseltour voor de NOS en KRO-NCRV, en de indrukwekkende serie 'Lady Di & Dionne' bij de NTR over het leven van Diana Spencer.

Maar weinig(wij kunnen er geen één bedenken) presentatrices kunnen zo'n imposant pallet aan programma's voorleggen.

Genoeg redenen dus om op Dionne te stemmen voor de Zilveren Televizier-Ster presentatrice.  

Stemmen op Dionne Stax kan nog tot 25 september 2017 via Televizier.nl/ring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten