dinsdag 3 oktober 2017

Dionne Stax nieuwe presentator Operatie Live: borstvervangende operatie op 1 november 2017, omroep MAX NPO1!


Dionne Stax nieuwe presentator Operatie Live: borstvervangende operatie op 1 november 2017, omroep MAX NPO1!

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 23 september 2017 18.00 uur vroege avond nieuws uitzending NPO1

Operatie Live is terug!

Op woensdag 1 november 2017 om 21.25 uur op NPO 1 krijgt Nederland de mogelijkheid om over de schouders van deskundige chirurgen mee te kijken bij een borstvervangende operatie.

Het vertrekpunt van de uitzending is voor het eerst een interactief college dat in een ander deel van het ziekenhuis geleid wordt door Dionne Stax!

Operatie Live
Woensdag 1 november 2017 om 21.25 uur op NPO 1, omroep MAX.

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 23 september 2017 17.00 uur dag journaal middag nieuws uitzending NPO2 nieuwslezeres

Operatie Live is terug! Voor de zesde keer laat MAX kijkers zowel voor als achter de schermen aanwezig zijn bij een bijzondere operatie.
 
Op woensdag 1 november krijgt Nederland de mogelijkheid om over de schouders van deskundige chirurgen mee te kijken bij een borstvervangende operatie.

Borstkanker wordt algemeen beschouwd als de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Eén op de zeven vrouwen krijgt in de loop van het leven te maken met deze vorm van kanker.
 
De borstvervangende operatie in Operatie Live bestaat uit twee delen; de verwijdering van het borstklierweefsel en een reconstructie van de borst met lichaamseigen materiaal.
 
Deze operatie maakt gebruik van de allernieuwste technieken en wordt uiteraard live geregistreerd door verschillende camera’s in de operatiezaal.

Het vertrekpunt van de uitzending is voor het eerst een interactief college dat in een ander deel van het ziekenhuis geleid wordt door Dionne Stax, die Charles Groenhuijsen als presentator vervangt.

Dionne Stax: 'Gaan we naar onze eigen bijzondere diersoort, NOS weerman Peter Kuipers Munneke' NOS Journaal presentatrice 23 september 2017 18.00 uur NPO1 #spookkreeft #funny
 
Terwijl op grote schermen in deze ruimte de operatie op de voet te volgen zal zijn, nemen diverse chirurgen het aanwezige publiek en de kijker thuis mee in de wereld van de patiënt en de betreffende operatie.
 
Ook zal Dionne vragen vanuit het publiek rechtstreeks stellen aan de uitvoerende chirurg in de operatiezaal.

Kortom; Operatie Live betrekt een breed publiek bij de nieuwste technieken in de moderne chirurgie en creëert een uitzonderlijke interactie met de beste chirurgen van Nederland.
 
De kijker krijgt zo onvervalste toegang tot de enerverende en normaal afgesloten medischewereld - zonder censuur en zonder montage.

Operatie Live

Ook Operatie Live komt terug! Voor de zesde keer laat MAX kijkers zowel voor als achter de schermen aanwezig zijn bij een bijzondere operatie.
 
Nederland krijgt dit keer de mogelijkheid om over de schouders van deskundige chirurgen mee te kijken bij een borstvervangende operatie. Dionne Stax is aanwezig in het ziekenhuis en neemt de presentatie van het indrukwekkende 'Operatie Live' op zich.

Met Operatie Live biedt MAX een unieke kijk achter de schermen van een baanbrekende operatie. Kijk live mee over de schouders van deskundige chirurgen tijdens hun werk in de operatiekamer.

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 23 september 2017 13.00 uur dag journaal middag nieuws uitzending NPO1
 
De tot de verbeelding sprekende operatie maakt gebruik van de allernieuwste technieken en wordt live geregistreerd door verschillende camera’s in de operatiezaal. Het vaste vertrekpunt van de uitzending is een interactief college.
 
In een nabij gelegen collegezaal wordt het college in goede banen geleid, terwijl op grote schermen in de zaal de operatie live wordt getoond. Een deskundige chirurg neemt het aanwezige publiek en de kijker thuis mee in de wereld van de patiënt en de desbetreffende operatie.
 
Tussendoor kan het publiek rechtstreeks vragen stellen aan de uitvoerende chirurgen in de operatiezaal. De kijker krijgt toegang tot de enerverende en normaal gesloten medische wereld.

#OperatieLive is terug! Kijk mee over de schouders van chirurgen bij een borstvervangende operatie.
 
Presentatie: @DionneStax
 
@OPERATIELIVE #OPERATIELIVE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten