dinsdag 24 oktober 2017

Dionne Stax interviewt nieuw Kabinet Rutte III primetime live op NOS TV, 26 oktober 2017 20.30-21.50 uur NPO 1

 
Dionne Stax interviewt nieuw Kabinet Rutte III primetime live op NOS TV, 26 oktober 2017 20.30-21.50 uur NPO 1

NOS interviewt nieuwe kabinetsleden regering

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 23 oktober 2017 18.00 uur vroege avond nieuws uitzending NPO1

Na een lange formatie is het zover; het nieuwe kabinet wordt op donderdag 26 oktober* beëdigd.

Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt.
 
De beëdiging van de nieuwe bewindslieden en de bekende bordesfoto met koning Willem-Alexander zijn overdag live te volgen bij de NOS, op televisie, radio en online. In de avond zendt de NOS een speciaal tv- en radioprogramma uit waarin het nieuwe kabinet wordt voorgesteld.

Kabinet Rutte III telt vele nieuwe ministers. Wie zijn ze en wat worden hun belangrijkste politieke punten? Dat zie je in NOS Presentatie Kabinet Rutte III van 20.30 tot 21.50 uur op NPO 1.

Dionne Stax Nieuwsuur NOS Journaal presentatrice 23 oktober 2017 nieuws uitzending NPO2 Mariëlle Tweebeeke: 'Van Dione naar Dionne' #funny
 
NOS zwaargewichten Dionne Stax en Ron Fresen interviewen vanuit Den Haag de premier en de nieuwe vicepremiers. Politiek verslaggevers Nynke de Zoeten en Albert Bos gaan in gesprek met de ministers.
 
De ‘Formatievloggers’ Xander van der Wulp, Joost Vullings en Vincent Rietbergen stellen op eigen wijze de staatssecretarissen aan de kijkers voor.

Op de radio is die avond ook een speciale uitzending vanuit Den Haag waarin nieuwe kabinetsleden worden geïntroduceerd.

NOS Presentatie Kabinet Rutte III
Donderdag 26 oktober*, 20.30-21.50 uur, NPO 1
Presentatie: Dionne Stax en Ron Fresen

Het Kabinet Rutte III

Donderdag 26 oktober 2017*, 20.30-22.00 uur, NPO Radio 1
Presentatie: Lara Rense, Tijs van den Brink en Joost Vullings

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 23 oktober 2017 23.59 uur zeer late avond nacht nieuws NPO1 #slaaplekker

De beëdiging van het kabinet Rutte III gebeurt overdag en aansluitend is de fotosessie op het bordes. Dit wordt live door de NOS op radio en televisie uitgezonden.
 
De exacte tijden hiervan zijn nog onbekend. Meer informatie over deze uitzendingen volgt later.

Ook in de rest van de wereld zijn de beëdiging en de presentatie van het nieuwe kabinet te volgen, via de satelliet, livestream en app van BVN.

Carry Tefsen hoopt op Dionne of Chantal als opvolgster

Carry Tefsen hoopt dat Dionne Stax of Chantal Janzen haar opvolgster wordt als presentatrice van de vrolijke datingshow Op Goed Geluk, dat in januari terugkeert als zaterdagavondshow op RTL 4.
 
Dat heeft de oud-presentatrice van het programma gisteren gezegd in RTL Boulevard. Tefsen kijkt graag naar Stax of Janzen en ziet hen graag in haar voetsporen treden.

“Ik zou het heel leuk vinden als Dionne of Chantal Janzen het zou doen, maar ik heb er geen woord over te zeggen.”

Wat vindt ze er eigenlijk van dat de show terugkeert?

“Ik vind het verschrikkelijk leuk en ik ben benieuwd wie het gaat doen en wat voor kandidaten er zullen zijn en hoe het nu veranderd is, want het is natuurlijk best weer lang geleden.”

Ze deed nog één keer haar beroemde uitspraak op beeld: “Ik wil niemand iets voor doen en ik ben er vaak genoeg mee in de maling genomen, maar ik riep altijd: ‘Op goed geluk!’”

Peter van der Vorst kwam in de studio ook met andere namen van potentiële presentatoren, namelijk Carlo Boszhard, Nicolette Kluijver en Nikkie Plessen.

Hij noemde ook Luuk Ikink, maar Ikink is naar eigen zeggen al ‘druk zat’.

Mark Rutte kiest NPO 1 voor presentatie nieuw kabinet

Mark Rutte gaat zijn nieuwe kabinet Rutte III presenteren in een prime-timeprogramma op NPO 1, ‘s lands meest bekeken tv-zender.
 
De uitzending NOS Presentatie Kabinet Rutte III is volgende week donderdag tussen 20.30 en 21.50 uur op zender. Dat heeft de omroep laten weten.
 
NOS-sterren Dionne Stax en Ron Fresen zullen vanuit Den Haag de premier en de vicepremiers interviewen, terwijl verslaggevers Nynke de Zoeten en Albert Bos in gesprek gaan met de ministers.

De ‘Formatievloggers’ Xander van der Wulp, Joost Vullings en Vincent Rietbergen stellen op eigen wijze de staatssecretarissen aan de kijkers voor.

Na de lange formatie wordt het nieuwe kabinet volgende week donderdag eindelijk beëdigd.

Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt.

De beëdiging van de nieuwe bewindslieden en de bekende bordesfoto met koning Willem-Alexander zijn overdag ook live te volgen bij de NOS.

Presentatie Kabinet Rutte III bij NOS

Na een eindeloos lange kabinetsformatie zitten alle poppetjes bijna op hun plaats. Maar wie is wie? De NOS is bij de beëdiging van de nieuwe bewindslieden en stelt ze voor.

Eerst is het overdag tijd voor de bekende bordesscène. Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt.
 
De NOS zendt dit live uit, maar hoe laat is nog niet precies bekend.
Dionne Stax en Ron Fresen

's Avonds wordt er gepraat. Van 20.30 tot 21.50 uur praten Dionne Stax en Ron Fresen in Den Haag met de premier en de nieuwe vicepremiers.
 
Politiek verslaggevers Nynke de Zoeten en Albert Bos gaan in gesprek met de nieuwe ministers. En de inmiddels beroemde ‘Formatievloggers’ Xander van der Wulp, Joost Vullings en Vincent Rietbergen gaan met de staatssecretarissen aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten