vrijdag 27 oktober 2017

Oproepen nieuwe Dionne Stax programma's 'Operatie Live' en 'Van Onschatbare Waarde'


Oproepen nieuwe Dionne Stax programma's 'Operatie Live' en 'Van Onschatbare Waarde'

Dionne Stax oproep bijwonen uitzending 'Operatie Live' 2017 1 november 2017 Omroep MAX NPO1 NOS Journaal presentatrice #borstreconstructie #ziekenhuis #Nieuwegein

Uitzending Operatie Live bijwonen?

Op 1 november 2017 biedt MAX de kijker in Operatie Live een uniek kijkje achter de schermen van een bijzondere operatie. Over de schouders van deskundige chirurgen kunt u dit keer live meekijken bij een borstreconstructie met eigen weefsel bij borstkanker.

De reconstructie wordt live gevolgd vanuit de operatiekamer. Het eerste deel wordt uitgelegd aan de hand van een interactief college op een andere plek in het ziekenhuis geleid door Dionne Stax.

Zou u bij deze uitzending van Operatie Live aanwezig willen zijn? En heeft u een vraag voor de chirurgen of voor de vrouwen die deze operatie al eerder hebben ondergaan? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier!
Oproep: uitzending bijwonen van Operatie Live

Aanmelden: https://www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/uitzending-operatie-live-bijwonen/

Gezocht: objecten van onschatbare waarde

Dionne Stax oproep tweede seizoen kijkcijferhit 'Van Onschatbare Waarde' 2018. Gezocht: Bijzondere en unieke objecten NOS Journaal presentatrice Omroep MAX #experts Geef je op via http://maxvandaag.nl/oproepen

Leuk nieuws! We zoeken nieuwe schatten voor een nieuw seizoen Van onschatbare waarde! 🏆 Heb jij een uniek object en ben je bereid dit te verkopen? 💰

Staat er in uw servieskast een set zeventiende-eeuws zilverwaar? Of bent u in het bezit van een zeer zeldzame LP van Golden Earring en wilt u die verkopen? Denkt u dat er toch echt een nog onbekende Appel bij u aan de muur hangt? Of kunt u aantonen dat uw tafelzilver is vastgehouden door handen van het koningshuis?

Kortom, heeft u een uniek en bijzonder object dat waardevol zou kunnen zijn én u wilt dit ook verkopen? Meld u dan nu aan voor het programma Van onschatbare waarde!

In het tv-programma buigen 4 gerenommeerde experts zich over uw object om vervolgens met een goed bod komen. Het is uiteindelijk aan u of u het bod accepteert.

Wilt u met uw object meedoen aan het programma of meer informatie, vul dan onderstaand formulier in. U kunt ook het aanmeldformulier printen en met foto’s van uw object opsturen.

Meld je snel aan:

Blue Circle
T.a.v Van onschatbare waarde
Postbus 398
1115 ZH Amsterdam

Aanmelden: https://www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/gezocht-objecten-van-onschatbare-waarde-2/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten