maandag 2 oktober 2017

MAX kijkcijferhit Van Onschatbare Waarde van Dionne Stax krijgt tweede seizoen


MAX kijkcijferhit Van Onschatbare Waarde van Dionne Stax krijgt tweede seizoen

Het programma Van Onschatbare Waarde van Omroep MAX krijgt een tweede seizoen. Nieuwslezeres Dionne Stax mag van de Publieke Omroep een tweede seizoen gaan maken van haar succesvolle tv-programma. Dat heeft MAX vandaag bekendgemaakt tijdens hun seizoenspresentatie.

In Van Onschatbare Waarde, dat in het voorjaar van 2018 terugkeert bij Omroep MAX, krijgen verkopers van bijzondere spullen de unieke kans om hun object te verkopen aan vier experts. Het doel van de verkoper is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor zijn of haar topobject.

Van Onschatbare Waarde was afgelopen voorjaar te zien op tv-zender NPO 1. Het programma ging afgelopen maart van start met 1.021.000 kijkers en versloeg daarmee alle concurrentie. NOS-presentatrice Dionne Stax maakte dit jaar ook een succesvol uitstapje naar de NTR voor de reeks ‘Lady Di & Dionne’.

Dagelijks worden vele waardevolle spullen verhandeld onder een groep kenners en handelaren. In dit programma krijgen verkopers de kans om hun bijzondere object te verkopen aan één van de vier gerenommeerde kenners.

De ervaren experts bezitten ieder een eigen kamer. De verkoper mag aankloppen bij één of alle vier de experts, maar terug naar een eerder mislukte onderhandeling is niet toegestaan. Wie zich blindstaart op de allerhoogste verkoopprijs, loopt het risico om huiswaarts te keren met object en zonder geld. Maar, wie naar een goede prijs zoekt, moet risico’s nemen. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten