donderdag 12 oktober 2017

Dionne Stax in rode galajurk op 52ste Gouden Televizier-Ring Gala


Dionne Stax in rode galajurk op 52ste Gouden Televizier-Ring Gala

Donderdag 12 oktober 2017 is het 52ste Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live.

Dionne Stax live op Rode Lopershow 52ste Gouden Televizier-Ring Gala 2017 in AFAS Live Amsterdam 12 oktober 2017 #galajurk

De Ring, de Zilveren Sterren, Talent Award en Gouden Stuiver worden donderdag 12 oktober uitgereikt en je kunt alles live op televisie volgen.

Siham Raijoul, Welmoed Sijtsma en Dionne Stax op de rode loper.
 
De live-uitzending begint om 21.00 uur op NPO 1. Dit is tot nu toe bekend over het Ring-Gala van dit jaar.
Jan Smit

Dionne Stax live op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2017!
 
Vaste presentator Jan Smit is er niet bij. Dat komt omdat zijn programma Beste zangers samen met Expeditie Robinson en Zondag met Lubach is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Om elke schijn van partijdigheid te voorkomen heeft Jan zich teruggetrokken. Dat betekent dat Art Rooijakkers in zijn eentje op het podium van AFAS Live staat.
AFAS Live

Vorig jaar was de Heineken Music Hall voor de eerste maal de locatie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat is dit jaar eigenlijk weer zo, behalve dat de concertzaal een nieuwe sponsor heeft en dus vanaf nu AFAS Live heet. 
Optredens

Er zijn weer de nodige spectaculaire optredens gepland, waaronder een spannende openingsact. Wat we al mogen zeggen: OG3NE zal in ieder geval het podium bestijgen. Shelly, Lisa en Amy kondigden via Twitter aan dat ze hun nieuwe single gaan zingen en dat ze een spannende verrassing in petto hebben voor het publiek.
Uitreikers

Martin Koolhoven reikt de Talent Award uit aan Anna Nooshin, Marieke Elsinga of Özcan Akyol. De regisseur weet hoe het is om te winnen, hij ging onlangs met zes Gouden Kalveren naar huis op het Nederlands Filmfestival voor zijn film Brimstone.
Rode lopershow

Shelly Sterk staat donderdagavond op de rode loper bij de AFAS Live voor een spectaculaire pre show van het Gouden Televizier-Ring Gala. Je kunt de uitzending vanaf 19.15 uur volgen op Televizier.nl en op onze Facebookpagina.

Op het Gouden Televizier-Ring Gala draait alles om de prijzen, maar de jurken zijn ook belangrijk. Daarom staat presentatrice Shelly Sterk op de Rode Loper bij AFAS Live om alle BN’ers de jurk of smoking van het lijf te vragen.
Eva en Floortje

Eva Jinek, Floortje Dessing, Angela Schijf, Beau van Erven Dorens, Arjen Lubach en al die anderen, wat hebben ze aan en waarom? En wie denken ze dat er die avond de show met een ring om zijn vinger verlaat?

Voor Televizier.nl staat Shelly Sterk op de Rode Loper. De livestream begint om 19.15 uur, duurt tot ongeveer 20.15 uur en is te volgens via Televizer.nl en de Facebookpagina van Televizier.

Ook Avrotros verzorgt een rode lopershow. De omroep zet Frits Sissing en Klaas van der Eerden in. De uitzending is om 20.45 uur op NPO1 voorafgaande aan het Gouden Televizier-Ring Gala en duurt 10 minuten.

Eva Jinek heeft de Zilveren Televizier-Ster 2017 donderdagavond gekregen op het Gouden Televizier-Ring Gala. Andere genomineerden waren in deze categorie Floortje Dessing en Geraldine Kemper. De prijs werd uitgereikt door presentator Derk Bolt.

Andere genomineerden waren in 2017 Dione de Graaff (NOS), Dionne Stax (NOS), Lauren Verster (AVROTROS), Linda de Mol (RTL 4), Nicolette Kluijver (RTL 5), Sophie Hilbrand (BNNVARA) en Wendy van Dijk (RTL 4).

Juryprijs
De Zilveren Televizier-Ster is geen publieksprijs maar een juryprijs. De 25 tv-presentatrices en 25 tv-actrices worden gekozen door de redactie van Televizier. Daarbij krijgen ze volgens Televizier hulp van de publieke omroepen en commerciële zenders. En daarna mag het publiek pas een keuze maken uit de 50 genomineerden.

Zondag met Lubach wint Gouden Televizier-ring

Zondag met Lubach heeft donderdagavond de Gouden Televizier-Ring voor het beste televisieprogramma gewonnen. Eva Jinek en Wilfred Genee wonnen de Televizier-ster in de categorieën beste presentatrice en presentator.

Zondag met Lubach wint daarmee van De beste zangers en Expeditie Robinson. "Ik mag het natuurlijk presenteren en krijg heel veel aandacht, maar achter de schermen ben ik ook heel belangrijk.
 
Nee grapje. Voor alle editors, redacteuren en cameramannen ben ik heel blij dat ze met mij mogen werken. Nee, weer grapje", aldus Arjen Lubach grappend in zijn dankwoord.

Wilfred Genee

In zijn dankwoord noemde Genee Johan Derksen, die uitvoerig campagne heeft gevoerd voor de presentator. Ook het team van Voetbal Inside en zijn echtgenote werden genoemd. In zijn dankwoord refereerde hij ook nog aan de ruzie die het team van het programma heeft met de directie van RTL.

In een uitzending van VI zei Derksen het eens te zijn met de kritieken op de programmering van RTL in onder andere AD. In navolging daarop werd een mail verstuurd aan het team van VI door een directeur van RTL.

Beste acteur en actrice

Sinds 2016 worden ook prijzen uitgereikt aan de beste acteur en actrice. Donderdagavond won Angela Schijf de prijs voor de tweede keer op rij: de actrice won de ster vorig jaar ook al voor haar rol in Flikken Maastricht. Daarmee liet ze Elise Schaap (Familie Kruys) en Isa Hoes (Celblok H) achter zich.

Bij de acteurs waren de kanshebbers Erik de Vogel voor zijn rol van Ludo Sanders in GTST, Jeroen van Koningsbrugge voor zijn acteerprestaties in Smeris en Riphagen en Thom Hoffman voor zijn hoofdrol in Dokter Tinus.

Ondanks verschillende campagnes voor De Vogel door onder andere Arjen Lubach, won Van Koningsbrugge de prijs in categorie beste acteur. "Hier had ik serieus niet op gerekend. Ik denk: die Erik de Vogel pakt 'm wel."
Gouden Stuiver en Talent Award

De Gouden Stuiver, de prijs die ieder jaar naar het beste kinderprogramma gaat, is naar Brugklas gegaan. Bommetje XL en Hallo, ik heb kanker, grijpen daarmee naast de prijs.

Anna Nooshin, Marieke Elsinga en Özcan Akyol maakten kans op de prijs voor nieuw talent op Nederlandse televisie.
 
Uit handen van regisseur Martin Koolhoven kreeg Marieke Elsinga, die werkte als sidekick van Humberto Tan bij RTL Late Night en nu te zien is in RTL Boulevard de prijs.

"Ik kijk dit al jaren op televisie en droomde er van hier te staan. (...) Dit is een droom waar je hard aan werkt met de mensen om je heen", aldus Elsinga, die ook Luuk Ikink bedankte omdat hij besloot te vertrekken bij RTL Late Night en op die manier ruimte voor haar maakte.

De mooiste jurken van het Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Iedereen had z'n uiterste best gedaan om pico bello op de rode loper van Gouden Televizier-Ring Gala te verschijnen.

Dionne Stax zag er in het bordeaux-rood uit om door een ringetje te halen.

Olcay Gulsen bespreekt hoogtepunten Televizier-Gala

Toute bekend televisieland liet zich op 12 oktober 2017 zien op de rode loper van de Televizier-Ring.
 
Arjen Lubach werd uiteindelijk de grote winnaar van het gala, maar valt zijn kledingkeuze ook in de smaak bij Olcay?
 
Dat is natuurlijk de grote vraag.

Ook de prachtige galajurk van Dionne Stax werd door Olcay Gulsen aan een inspectie onderworpen.

Dionne Stax in SBS Shownieuws en RTL Boulevard op rode loper 52ste Gouden Televizier-Ring Gala 2017 in AFAS Live Amsterdam prachtige rode galajurk 12 oktober 2017 Olcay Gulsen Celine Huijsmans #galajurk #QueenOfTheNight #hannasuurlandstyling #osocouture

En het zal niemand verbazen dat Dionne met haar rode #osocouture jurk 5 sterren kreeg, het maximum!

Natuurlijk was ook de styling van Dionne, door #hannasuurlandstyling, zoals gewoonlijk perfect verzorgd.

Om door een ringetje te halen😍

1 opmerking: