donderdag 24 augustus 2017

Stem a.u.b. op Dionne Stax voor de Zilveren Televizier-Ster presentatrice 2017!


Stem a.u.b. op Dionne Stax voor de Zilveren Televizier-Ster presentatrice 2017!

Stem a.u.b. op Dionne Stax voor Zilveren Televizier-Ster presentatrice 2017! via http://televizier.nl/ring NOS Journaal presentatrice #Vanonschatbarewaarde #HeelNederlandslaapt #Eerstehulpbijongevallen #101steNijmeegsevierdaagse #Stofwisseltour #LadyDiDionne #HarmenSiezen #GoudenTelevizierRingGala #FloortjeDessing #TelevizierRing

De stembussen van de Gouden Televizier-Ring zijn weer geopend. Stem vanaf heden op je favoriete programma van het afgelopen jaar.
 
Tot 25 september 2017 kan er immers weer gestemd worden voor de Gouden Televizier-Ring 2017.

Of misschien nog wel belangrijker, op jouw favoriete TV presentatrice, Dionne Stax!

De mooiste tijd van het jaar is namelijk weer aangebroken. Heel Nederland kan vanaf nu stemmen op zijn of haar favoriete programma voor de Gouden Televizier-Ring via Televizier.nl/ring.

In totaal werden door het kijkerspubliek en de redactie van Televizier 25 van de mooiste, beste, grappigste en meest ontroerende kanshebbers uit het afgelopen televisiejaar geselecteerd.

Uit deze lijst komt de uiteindelijke winnaar van de belangrijkste tv-prijs van Nederland. Stemmen kan tot en met 25 september 2017 dus via Televizier.nl/ring.

Floortje Dessing, die vorig jaar de Ring om haar vinger mocht schuiven, bracht de eerste stem uit.

Sterren

Behalve voor de Gouden Televizier-Ring kan er ook gestemd worden op de beste presentator en presentatrice (Zilveren Televizier-Ster Presentator en Presentatrice) en de beste acteur en actrice (Zilveren Televizier-Ster Acteur en Actrice) van het afgelopen jaar.

Dionne Stax is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster presentatrice.

En met een goede reden. Afgelopen jaar heeft de populaire en talentvolle TV presentatrice een groot aantal succesvolle programma's gemaakt naast haar reguliere werkzaamheden voor het NOS Journaal.

'Van onschatbare waarde', 'Heel Nederland slaapt' en 'Eerste hulp bij ongevallen' voor Omroep MAX, de 101ste Nijmeegse vierdaagse voor de NOS en KRO-NCRV, de Stofwisseltour voor de NOS en KRO-NCRV, en de indrukwekkende serie 'Lady Di & Dionne' bij de NTR over het leven van Diana Spencer.

Maar weinig(wij kunnen er geen één bedenken) presentatrices kunnen zo'n imposant pallet aan programma's voorleggen.

Genoeg redenen dus om op Dionne te stemmen voor de Zilveren Televizier-Ster presentatrice.  

De Gouden Stuiver wordt sinds vorig jaar in een eigen stemomgeving gehouden. Zo is het voor kinderen nog gemakkelijker om te stemmen op hun favoriete programma. Die verkiezing barst ook vanaf nu los op: Televizier.nl/stuiver.
Gouden Televizier-Ring Gala

Op 12 oktober 2017 wordt op het spectaculaire Gouden Televizier-Ring Gala bekend gemaakt welk tv-programma de Ring wint. Het gala is live te zien op NPO 1 bij Avrotros. Jan Smit en Art Rooijakkers vormen ook dit jaar het stijlvolle presentatieduo.

Onder alle stemmers verloten wij twee VIP-tickets voor het Gala. De winnaars mogen samen met de BN'ers over de Rode Loper, naar spannende live uitzending en achteraf feesten met de winnaars en de andere genodigden.

Bij een echte verkiezing hoort een gedegen reglement. Dit zijn de regels voor de verkiezing van de Zilveren Televizier-Sterren van 2017.

De verkiezing van de Zilveren Televizier-Sterren wordt georganiseerd door en staat onder verantwoordelijkheid van Televizier.
Vier categorieën

De Zilveren Televizier-Ster wordt uitgereikt in vier categorieën: Zilveren Televizier-Ster Presentator (beste tv-presentator), Zilveren Televizier-Ster Presentatrice (beste tv-presentatrice), Zilveren Televizier-Ster Acteur (beste acteur in een Nederlandse tv-serie), Zilveren Televizier-Ster Actrice (beste actrice in een Nederlandse tv-serie).
Deelname: Presentator en Presentatrice

In aanmerking voor de verkiezing van de Zilveren Televizier-Sterren voor presentator en presentatrice komen presentatoren en presentatrices van tv-programma’s van Nederlandse makelij, die zijn uitgezonden door de Nederlandstalige, landelijke publieke omroepen en commerciële zenders, in de periode van 1 augustus 2016 tot 1 augustus 2017.

De tv-presentator en/of tv-presentatrice leidt het tv-programma, is gezichtsbepalend voor het tv-programma, speelt een prominente rol als mede-presentator of -presentatrice in het tv-programma, of is de enige die het tv-programma presenteert.

Presentatoren en presentatrices van eenmalige, door de actualiteit ingegeven tv-evenementen of -programma’s, documentaires, shopping-, astrologieachtige, bel & win-achtige en erotisch getinte tv-programma’s zijn uitgesloten van deelname aan de verkiezing. Uitgesloten zijn ook presentatoren en presentatrices die in de verkiezingsperiode helemaal niet op tv te zien zijn geweest, of alleen in herhalingen.

Een en dezelfde presentator of presentatrice kan meerdere malen de Zilveren Televizier-Ster voor presentator of presentatrice winnen. Echter, een presentator of presentatrice kan maximaal drie keer achter elkaar de Zilveren Televizier-Ster voor presentator of presentatrice winnen. Als een presentator of presentatrice drie achtereenvolgende jaren de Zilveren Televizier-Ster voor presentator of presentatrice heeft gewonnen, wordt hij of zij het jaar daarop uitgesloten van deelname aan de verkiezing van de Zilveren Televizier-Ster voor presentator of presentatrice. Het jaar daaropvolgend kan hij of zij weer deelnemen aan de verkiezing, mits aan de voorwaarden voor de verkiezing wordt voldaan.

Aan de hand van input van de publieke omroepen en commerciële zenders, en input van de redactie van Televizier, worden door de organisatoren in totaal 25 tv-presentatoren en 25 tv-presentatrices geselecteerd voor de verkiezing van de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentator en de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentatrice.

Zodra de selecties zijn gepubliceerd op de internetsite van de verkiezing, kunnen de selecties niet meer door de organisatie worden gewijzigd.

Promotie

Het is omroepen, zenders, producenten, makers en fans van tv-programma’s toegestaan promotie te maken voor hun favoriete presentatoren, presentatrices, acteurs en/of actrices.

Het is toegestaan om promotiemateriaal uit te delen om een presentator, presentatrice, acteur en/of actrice onder de aandacht van het publiek te brengen.

Het is verboden stemmers (vooraf of achteraf) te belonen en/of andere tegenprestaties te geven voor hun stem op een bepaalde presentator, presentatrice, acteur en/of actrice, of dat nu materiële of immateriële cadeaus zijn, of de cadeaus nu een geldelijke waarde hebben of niet.

Het is verboden stemmers de kans op een (specifieke) beloning of tegenprestatie te geven in ruil voor hun stem op een bepaalde presentator, presentatrice, acteur en/of actrice.

Het is verboden potentiële stemmers (vooraf of achteraf) te belonen en/of andere tegenprestaties te geven om geen stem uit te brengen op een bepaalde presentator, presentatrice, acteur en/of actrice, of dat nu materiële of immateriële cadeaus zijn, of de cadeaus nu een geldelijke waarde hebben of niet.

Het verboden om potentiële stemmers de kans op een (specifieke) beloning of tegenprestatie te geven in ruil voor het niet uitbrengen van hun stem op een bepaalde presentator, presentatrice, acteur en/of actrice.

Onder het motto hoe meer stemmen, hoe meer vreugd, spoor ook vrienden, vriendinnen, kennissen, familie, collega's, etc aan om te stemmen op Dionne Stax.

Zo zorgen we er samen voor dat Dionne Stax de Zilveren Televizier-Ster presentatrice 2017 wint.

Stemmen op Dionne Stax kan nog tot 25 september 2017 via Televizier.nl/ring.

Allemaal stemmen dus!

1 opmerking: