maandag 28 augustus 2017

Sneak previews Lady Di & Dionne Stax: aflevering 5, Saint Diana!


Sneak previews Lady Di & Dionne Stax: aflevering 5, Saint Diana!

Dionne Stax in promo allerlaatste Lady Di & Dionne: aflevering 5, Saint Diana. Dinsdag 29 augustus 2017 21:10 uur, NPO2 NTR programma. NOS Journaal presentatrice #forthemanynotthefew #ladydidionne #kijktip Ook zo genoten van Lady Di & Dionne, stem a.u.b. op Dionne Stax voor Zilveren Televizier-Ster presentatrice 2017! via http://televizier.nl/ring

Lady Di & Dionne is een indrukwekkende en goed bekeken wekelijkse NTR serie door NOS Journaal presentatrice Dionne Stax over het leven van Diana Spencer op NPO2.

Op dinsdag 29 augustus 2017 presenteert de populaire nieuwslezeres alweer de allerlaatste Lady Di & Dionne om 21.10 uur op NPO 2.


Daarin gaat het over het vreselijke ongeluk. En over hoe nu verder. Voormalig butler Paul Burrell heeft wel een idee...

Sneak previews allerlaatste Lady Di & Dionne Stax: aflevering 5, Saint Diana. Indrukwekkende en goed bekeken serie door Dionne Stax over leven prinses Diana Spencer, dinsdag 29 augustus 2017 NTR NPO2, 21:10 uur NOS Journaal presentatrice #Parijs #tunnel #massahysterie #legacy #royals #forthemanynotthefew #ladydidionne #kijktip Ook zo genoten van Lady Di & Dionne, stem a.u.b. op Dionne Stax voor Zilveren Televizier-Ster presentatrice 2017! via http://televizier.nl/ring

Op 31 augustus 1997 overleed de in die tijd beroemdste vrouw ter wereld: Diana Spencer, Lady Di, voorheen Princess of Wales. Dat is nu twintig jaar geleden. Toen keek een meisje van twaalf verbaasd en gefascineerd naar de beelden op televisie van rouwende massa’s en bloemenzeeën: Dionne Stax, nu presentatrice van het NOS Journaal.

Wat maakte Lady Di tot zo’n bijzondere vrouw, dat ze over de hele wereld bekend en geliefd was? Hoe kon het dat de ‘stijve’ Engelsen zo emotioneel reageerden op haar plotselinge dood?

Wat voor leven had Diana als prinses? Wat was haar invloed toen en wat heeft ze de afgelopen decennia betekend voor de monarchie in Engeland en Nederland, voor de media en voor ons?
 
De fascinatie voor Lady Di is bij Dionne altijd gebleven. Daarom gaat ze nu op zoek naar antwoorden op die vragen en ontmoet tal van bijzondere mensen die haar persoonlijk of beroepsmatig hebben gekend. Op haar zoektocht stelt ze ook aan historici en andere deskundigen de vraag: wat was en is het Diana-effect?

Inhoud aflevering 5:

De oude butler van Princess Diana hoopt dat Prince Charles de troon na het overlijden van Queen Elizabeth direct doorgeeft aan de volgende generatie. Want als Camilla tot koningin wordt gekroond belooft hij op een bijzondere manier zijn ongenoegen kenbaar te maken.

Ook de journalisten die Diana het lange tijd erg lastig hebben gemaakt om een normaal leven te lijden zijn geëmotioneerd na haar overlijden. Zelfs de harde schotse reporter van The Sun, Charles Rae. En hij wordt nog emotioneel als hij aan dat moment terug denkt.

William en Kate worden ooit koning en koningin van Engeland. Maar volgens historicus Christopher Lee moeten ze nog één ding leren voordat ze aan die taak kunnen beginnen.


 
Voormalig beveiliger Ken Wharfe las alle politiedossiers. Volgens hem zijn er op de avond van het ongeluk veel fouten gemaakt.
 
Je ziet het allemaal in de vijfde en laatste aflevering van 'Lady Di & Dionne'.

Dinsdag 29 augustus 2017 in Lady Di & Dionne om 21.10 uur op NPO 2.
#ladydidionne

Ook zo genoten van Lady Di & Dionne, stem a.u.b. op Dionne Stax voor Zilveren Televizier-Ster presentatrice 2017! via http://televizier.nl/ring

Geen opmerkingen:

Een reactie posten