donderdag 28 december 2017

'Zangeres' Dionne Stax in Top 2000 a Gogo lijstduwer voor Bon Jovi: Keep The Faith


'Zangeres' Dionne Stax in Top 2000 a Gogo lijstduwer voor Bon Jovi: Keep The Faith

Tandenborstel 'zangeres' Dionne Stax in de Top 2000 a Gogo als lijstduwer voor Bon Jovi Op 28 december 2017 om 19:25 op NPO 3 vertelt presentatrice Dionne Stax aan Matthijs van Nieuwkerk over haar verliefdheid op Jon Bon Jovi, @LeoBlokhuis over de strijd tussen Blur en Oasis, reportages over Crazy On You van Heart en (Don’t Fear) The Reaper van Blue Öyster Cult en de quizstrijd met @AntonKarel rapper Akwasi en Anniko van Santen! #top2000agogo #dansen #playback #borsthaar #rodewangen #Buurmanwatdoetunu? NOS Journaal presentatrice


'Zangeres' Dionne Stax in promo Top 2000 a Gogo lijstduwer voor Bon Jovi ‏Vanavond 28 december 2017 om 19:25 op NPO 3 met @DionneStax als lijstduwer, @LeoBlokhuis over de strijd tussen Blur en Oasis, reportages over Crazy On You van Heart en (Don’t Fear) The Reaper van Blue Öyster Cult en de quizstrijd met @AntonKarel en Anniko van Santen! #top2000agogo

De NTR pakt eind december weer flink uit met de Top 2000 a gogo op radio en tv. Te gast in het Top 2000 café zijn onder meer Nasrdin Dchar, Ron Brandsteder, Dionne Stax, Vincent Bijlo, Romana Vrede en Art Rooijakkers.

2017 sluiten we swingend af met de Helden van de Top 2000 met daarin Chef'Special, Bløf, Douwe Bob, 3JS, Miss Montreal, VanVelzen, Rondé en Di-Rect.

Al 15 jaar lang laat de Top 2000 a gogo tussen kerst en oud & nieuw zes avonden achter elkaar haar licht schijnen op de lijst der lijsten van NPO Radio 2. De complete popgeschiedenis passeert de revue.

Onvermoeibaar en enthousiast ontvangt Matthijs van Nieuwkerk diverse bijzondere gasten in een bruisend Top 2000 café.

En zijn muzikale steun en toeverlaat Leo Blokhuis diept elk jaar opmerkelijke verhalen uit de popgeschiedenis op. Uiteraard zit de serie vol met videoclips, reportages en mooie verhalen aan de stamtafel.

Nieuw hierin zijn de Top 2000 Short Movies: vier korte films die speciaal voor de Top 2000 zijn gemaakt, waarin de songtekst van een bekend nummer uit de Top 2000 de basis vormt voor het script.

@DionneStax als lijstduwer, @LeoBlokhuis over de strijd tussen Blur en Oasis, reportages over Crazy On You van Heart en (Don’t Fear) The Reaper van Blue Öyster Cult en de quizstrijd met @AntonKarel en Anniko van Santen! #top2000agogo

dionne_stax Keep the faith van Bon Jovi had natuurlijk gewoon op nummer 1 moeten staan in de #top2000. Vanavond om 19.30 vertel ik waarom @top2000agogo @npo_3

Hier volgt een uitgebreid overzicht met de volledige programmering:

'Best of Top 2000 a gogo', 25 december, 20.20 uur, NPO 3
Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen blikken Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar.

Met onder meer Lucille Werner over haar passie voor Tina Turner. De reportages van Survivor met ‘Eye of the tiger’ en Joe Bataan met een van de eerste raphits ooit ‘Rap-O Clap-O’. Verder geeft Leo Blokhuis een mooie muziekles, de altijd leuke quiz met bijzondere fragmenten en veel muziek!

'Top 2000 a gogo' – aflevering 1, 26 december, 19.25 uur, NPO 3
In deze aflevering onder meer een reportage over ‘Shout’ van Tears for Fears en ‘Papa’ van Stef Bos.

Acteur Nasrdin Dchar vertelt over zijn liefde voor Michael Jackson, de Formatievloggers doen de quiz en Leo Blokhuis vertelt een mooi verhaal over Stephen Stills en Judy Collins.

'Top 2000 a gogo' – aflevering 2, 27 december, 19.30 uur, NPO 3
In deze aflevering onder meer reportages over Alice Cooper zijn hit ‘How you gonna see me now’ en over de Nederlandse wereldhit ‘Back by dope demand van King Bee.

Presentator Ron Brandsteder vertelt over het Vliegermolenconcert waar hij de zanger Colin Blunstone ontmoette. De quiz wordt gespeeld door muzikant Jeangu Macrooy en zangeres Angela Groothuizen, en Leo Blokhuis vertelt over de strijd tussen Oasis en Blur.

'Top 2000 a gogo' – aflevering 3, 28 december, 19.30 uur, NPO 3
In deze aflevering onder meer reportages over ‘Crazy on you’ van de band Heart en ‘(Don’t fear) The reaper’ van Blue Öyster Cult.

Presentatrice Dionne Stax vertelt over haar verliefdheid op Jon Bon Jovi. De quiz wordt gespeeld door zangeres Anniko van Santen en rapper Akwasi. We zien een verrassingsoptreden van de band Trafassi en Leo Blokhuis vertelt een verhaal over ‘The Funky Drummer’.

'Top 2000 a gogo' – aflevering 4, 29 december, 19.30 uur, NPO 3
In deze aflevering onder meer een reportage over Beth Hart met ‘Leave the light on’ en Benny Anderson (van ABBA) over ‘The day before you came’.

Cabaretier Vincent Bijlo vindt dat Stevie Wonder op nummer 1 moet staan, de quiz wordt gespeeld door schrijver Herman Brusselmans en rapper Sticks, en Leo Blokhuis vertelt een mooi verhaal over Mick Hucknall van Simply Red.

'Top 2000 a gogo' – aflevering 5, 30 december, 19.30 uur, NPO 3
In deze aflevering onder meer reportages over het nummer ‘Golden Brown’ van The Stranglers en ‘Connected’ van de Stereo MC’s.

Actrice Romana Vrede vertelt over haar favoriete liedje ‘The Weight’ van The Band, de quiz wordt gespeeld door gitarist Spike (van Di-Rect) en zangeres Jacqueline Govaert (ex-Krezip) en Leo Blokhuis vertelt over het belang van de dit jaar overleden Chuck Berry.

'Top 2000 a gogo' – aflevering 6, 31 december, 19.30 uur, NPO 3
In deze aflevering onder meer reportages over ‘Rosanna’ van Toto en The Alan Parsons Project.

Presentator Art Rooijakkers over zijn verslaving aan Bruce Springsteen, de quiz wordt gespeeld door acteur Barry Atsma en presentatrice Geraldine Kemper, Roel van Velzen is onze huispianist en we ontvangen twee Nederlandse topgitaristen: Jan Akkerman en Pablo van de Poel (van de band DeWolff).

'Helden van de Top 2000', 31 december, 23.20 uur, NPO 3
De Top 2000 wordt swingend afgesloten op oudejaarsavond met het concert de Helden van de Top 2000. Bløf, Douwe Bob, Miss Montreal, VanVelzen, Rondé en Di-Rect nemen je mee langs hun muzikale hoogtepunten uit de Top 2000.

Want: allen spelen nummers van hun Top 2000-helden. Presentatie: Gerard Ekdom en Nienke de la Rive Box.

'Top 2000 Short Movies'
De 'Top 2000 Short Movies' zijn vier korte films waarin een bekend nummer uit de Top 2000 wordt nagespeeld. De tekst van het liedje vormt de basis voor het script van de film.

Zo krijgen de nummers ‘Hey Joe’, ‘You’re beautiful’, ‘A little less conversation’ en ‘Every breath you take’ een eigen behandeling. De films zijn speciaal voor de Top 2000 gemaakt, en deels te zien in de uitzendingen van de 'Top 2000 a gogo'. De volledige films zijn na de uitzendingen te bekijken op www.npo3.nl.

'Top 2000 Vinyl Voorpret' op NPO Cultura
Vanaf 18 december presenteert de NTR de 'Top 2000 Vinyl Voorpret' op NPO Cultura. Hierin zien je elke avond om 20.30 uur een NPO Radio 2-dj of artiest annex vinylliefhebber, die aan de hand van zijn favoriete lp’s, 12 inches en singles diep in de lijst der lijsten duikt.

NPO Cultura is op televisie te zien via Ziggo (kanaal 222), KPN (kanaal 170) of via https://www.npo.nl/live/npo-cultura.

'NPO Radio 2 Top 2000'
De 'NPO Radio 2 Top 2000' is een van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland waar jaarlijks circa 10 miljoen mensen naar kijken en luisteren.

De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door het publiek en is te horen van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op NPO Radio 2.

De NTR verzorgt de televisie-uitzendingen op NPO 3: 'Top 2000 Quiz', 'Top 2000 A Gogo', 'De Top 2000: Untold Stories' en het 'Helden van de Top 2000 concert' op 31 december.

De 'Top 2000' is live te volgen op NPO Cultura en ’s nachts op NPO 3. Het publiek kan de 'Top 2000' ook live beleven in het 'Top 2000 Café' in Beeld en Geluid in Hilversum.

Dionne Stax krijgt het warm van het borsthaar van Jon Bon Jovi (en dat van Matthijs)

We kennen Dionne Stax als zeer professionele nieuwslezeres en presentatrice. Maar gisteren in ‘Top 2000 a gogo’ ging ze even lekker los. En haar gastheer Matthijs van Nieuwkerk ook.

Al zwijmelend over Jon Bon Jovi biechtte Dionne blozend op dat ze wel van borsthaar houdt.

Smoorverliefd op Jon Bon Jovi
Eind van het jaar, tijd van de lijstjes. In Top 2000 a gogo gaan die steevast gepaard met de nodige feitjes en weetjes. En soms ook nogal persoonlijke verhalen, zo bleek gisteren. Dionne Stax vertelde dat ze als jong meisje smoorverliefd was op Jon Bon Jovi. De liefde voor zijn muziek kreeg ze van haar ouders mee, die haar al op jonge leeftijd meenamen naar een concert van zijn band Bon Jovi in Nijmegen.

Met rode koontjes in de studio
Dionne ging behoorlijk op in haar verhaal, zeker toen presentator Matthijs van Nieuwkerk haar vroeg of ze ook van Jons overdadige borsthaar houdt. Daar kreeg Dionne het al behoorlijk warm van, maar toen Matthijs ter plekke zijn blouse opentrok, had ze het niet meer. Met rode konen stotterde en giechelde ze zich door de uitzending heen.

Dansje met Dionne
Toen ze vervolgens ook nog, mét een tandenborstel als microfoon, een dansje waagde, kon de sfeer niet meer stuk in de studio. Niet alleen Bon Jovi, maar vooral Dionne zélf heeft er na dit vrolijke optreden weer een hoop fans bij. En ja mensen, deze stoere rockchick is écht Dionne Stax in haar tienerjaren:

Twitter swingt lekker mee
Het spontane optreden van La Stax viel in de smaak bij de kijkers thuis.

Dionne Stax krijgt het warm van borsthaar Matthijs van Nieuwkerk

Video De normaal zo kalme NOS Journaal-presentatrice Dionne Stax (32) liet zich gisteravond inTop 2000 a Gogo van een heel andere kant zien. De blonde anchor bekende in het NPO3-programma dat ze borsthaar bij mannen woest aantrekkelijk vindt. Ze kreeg het dan ook flink warm toen presentator Matthijs van Nieuwkerk grappend een knoopje van zijn overhemd losmaakte.

Stax, die nog steeds zwijgt over haar vermeende affaire met de borsthaarloze Humberto Tan, was te gast om te praten over haar favoriete liedje. Het gaat om Keep The Faith van de Amerikaanse rockband Bon Jovi. Stax heeft niet alleen een zwak voor het nummer van de groep, maar ook voor frontman Jon Bon Jovi (55). Al sinds haar vijfde jaar is Dionne verliefd op de blonde ster, vooral vanwege zijn weelderige borsthaar.

Met die bekentenis wist Van Nieuwkerk wel raad. Lachend maakte hij een knoopje los om zijn borsthaar te onthullen, waarna Dionne niet wist waar ze moest kijken. ,,God, Matthijs'', reageerde ze, terwijl ze met haar handen begon te wapperen. ,,Ik ben helemaal van mijn à propos nu. God, ik krijg er een hele kleur van, joh.''

Matthijs, die het grapje vond lijken op de beruchte buurman-wat-doet-u-nu-scène uit de serie Flodder, zei meteen dat het fragment uit de show moest worden geknipt. Maar daar moest de blozende Dionne niets van hebben. ,,Nee, nee!'', zei de presentatrice, die nauwelijks kon stoppen met lachen. ,,Niet knippen!''

Dionne danst

Stax' voorliefde voor borsthaar was niet de enige bekentenis waarop Matthijs inhaakte. Toen Dionne toegaf dat ze vroeger voor de spiegel met een borstel meezong met Bon Jovi, toverde muziekkenner Leo Blokhuis een tandenborstel tevoorschijn. Hoewel Dionne eigenlijk een haarborstel bedoelde, accepteerde ze de uitdaging.

Sexy Dionne danste, net als vroeger in strakke leren broek, op Bon Jovi.

Met een blik vol ongemak in haar ogen schudde de blondine, gehuld in een strakke lederen broek, haar billen heen en weer op haar favoriete nummer. Geweldig, vond Van Nieuwkerk. ,,Dit willen we toch elke avond, of niet?''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten