vrijdag 22 december 2017

Paul de Leeuw viert Kerst met Dionne Stax in ‘De Leeuw tuigt af!’


Paul de Leeuw viert Kerst met Dionne Stax in ‘De Leeuw tuigt af!’

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 7 oktober 2017 20.00 uur avond nieuws uitzending 8 uur Journaal NPO1 #HugoBoss #jurkje #Jannes #Oranje #schoenen #guglielmorotta

Tweede Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig met de familie thuis. Maar als de cadeaus zijn uitgewisseld en de gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende kerstirritaties boven.

Dionne Stax viert samen met Paul de Leeuw kerst bij 'De Leeuw tuigt af!' promo bij BNNVARA op NPO 1, 26 december om 21.30 uur. #quiz #RoelofdeVries #OlgaZuiderhoek #JohndeWolf #RogiervanderLinden #ShirmaRouse #AjouadElMiloudi #hilarisch #gourmetten #TweedeKerstdag #BoxingDay NOS Journaal presentatrice
 
Om dat te voorkomen en om de familiesfeer goed te houden, presenteert Paul de Leeuw ‘De Leeuw tuigt af!’.
 
Een gezellige quiz met Roelof de Vries van Radio 1 en met diverse kerstgasten.

Dionne Stax Nieuwsuur NOS Journaal presentatrice 7 oktober 2017 nieuws uitzending NPO2 Twan Huys #HugoBoss #jurkje #schoenen #guglielmorotta
 
In een huiskamersetting vol kerstversieringen en een knisperend haardvuur ontvangt Paul zijn gasten en passeren hoogte- en dieptepunten van 2017.
 
Er wordt een gezellig en hilarisch spel gespeeld onder leiding van Roelof de Vries, bekend als Roelof van de Redactie van de quizzen in het NPO Radio 1-programma De Nieuws BV.
 
Gasten die om diverse redenen het afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest, spelen in teams van twee tegen elkaar. Dionne Stax, Olga Zuiderhoek, John de Wolf, Rogier van der Linden, Shirma Rouse en Ajouad El Miloudi gaan de strijd met elkaar aan in diverse hilarische en soms prikkelende rondes.
 
De punten worden bijgehouden met vieze gourmetpannetjes en als uitsmijter zingt iedereen mee met een volkszangeres met een voorspellende gave. Een feestelijk spel om lekker bij uit te buiken op Tweede Kerstdag.

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 7 oktober 2017 23.59 uur zeer late avond nacht nieuws NPO1 #slaaplekker
 
"Tweede Kerstdag speelt Paul de Leeuw een gezellige familiequiz met bekende Nederlanders. In "De Leeuw tuigt af” wordt een spannend en hilarisch spel gespeeld onder leiding van Roelof van de redactie (bekend van NPO Radio 1).

Hoogte- en dieptepunten van 2017 komen in vogelvlucht voorbij en natuurlijk zingt Paul een liedje.

‘De Leeuw tuigt af!’ is een coproductie van BNNVARA en MediaLane. Quiz met gasten uit het nieuws van dit jaar.
 
Paul Henri de Leeuw (Rotterdam, 26 maart 1962) is een Nederlandse televisiepresentator, komiek, cabaretier, programmamaker, acteur en zanger. Zijn televisieprogramma's en muziek zijn veelvuldig bekroond.
 
Hij is herhaaldelijk uitgeroepen tot populairste presentator/televisiepersoonlijkheid in Nederland en populairste buitenlandse presentator in Vlaanderen.
 
Op 2 maart 2013 won hij de Vlaamse Televisie Ster 2013 in de categorie beste entertainmentprogramma voor zijn programma Manneke Paul.

‘De Leeuw tuigt af!’ mrt Dionne Stax is op 26 december 2017 om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten