vrijdag 12 mei 2017

Dionne Stax, Margreet Beetsma en ontbijtpresentatrices BBC en NPO Leonie ter Braak en Sally Nugent dragen zelfde Silk Shirt blouse in één week op TV!


Dionne Stax, Margreet Beetsma en ontbijtpresentatrices BBC en NPO Leonie ter Braak en Sally Nugent dragen zelfde Silk Shirt blouse in één week op TV!

Dionne Stax, Margreet Beetsma en Leonie ter Braak in zelfde Silk Shirt blouse op TV in éen week #ananasshirt NOS Journaal Editie NL Goedemorgen Nederland presentatrices mei 2017

Een opmerkelijke kleding keuze van de presentatrices deze week.
 
Op 8 mei 2017 trapte Dionne Stax om 12 uur de estafette af tijdens het NOS Journaal met regio nieuws, in een mooie blauwe ananas blouse.

Op 11 mei 2017 nam Margreet Beetsma in RTL Editie NL het stokje over van de populaire blonde nieuwslezeres.

En op vrijdag 12 mei droegen zowel Leonie ter Braak in Goedemorgen Nederland als Sally Nugent in BBC Breakfast de mooie blouse.

De speculaties waren dan ook niet van de lucht op social media, wat zit hier achter, of zit hier wel iets achter?

Wie het weet mag het zeggen.

De ontbijtpresentatrices van BBC One en NPO 1 droegen op 12 mei 2017 exact dezelfde blouse.
 
@ Twitter: Hey @BBCBreakfast / @sallynugent... great choice! Same blouse as our @leonieterbraak this morning 😂 #WNL @WNLVandaag @vivienne @NPO1

 BBC presentatrice @sallynugent ik dragen deze ochtend exact dezelfde blouse
 
Daardoor waren Sally Nugent en Leonie ter Braak nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Dat is te lezen op Twitter.
 
Beide dames kozen vandaag voor een blauwe blouse met ananasprint van de kledingwinkel & Other Stories, het luxe zusje van H&M.
 
Ter Braak deelde haar verbazing met haar Twitter-volgers. “BBC-presentatrice Sally Nugent ik dragen deze ochtend exact dezelfde blouse!“

Nugent heeft het verbijsterende nieuws inmiddels ook meegekregen. Zij laat vanuit Engeland het volgende weten: “Brilliant.”

Dames die ook een mooie blauwe ananas aan willen hebben net als Dionne Stax, kunnen terecht op de website van & Other Stories. Voor 85 euro kunnen zij zelf een exemplaar bemachtigen.

Het ananasshirt is ontworpen in Parijs.
 
Will this ever end?

Nu waren in Editie NL van 12 mei ook de presentator Steef van Stiphout, weervrouw Jennifer Faber en nieuwslezeres Daphne Lammers in de prachtige ananas silk shirt blouse te bewonderen.

Dit gaat zo nog eens gierend uit de klauwen lopen😁

En oh ja, waar kan ik aandelen in de deze blouse kopen? 😎🙈

Dionne Stax, Daphne Lammers, Jennifer Faber, Margreet Beetsma, Leonie ter Braak en Steef van Stiphout in zelfde Silk Shirt blouse op TV in één week #ananasshirt NOS Journaal Editie NL RTL Nieuws weerbericht Goedemorgen Nederland presentatrices mei 2017 #funny

Hilarisch: Leonie ter Braak ontketent ware ‘blouse-gate’ op social media

Goedemorgen Nederland presentatrice Leonie ter Braak droeg vanochtend exact dezelfde blouse als haar collega Sally Nugent, die een Engels ontbijtprogramma presenteert. In een mum van tijd stond Twitter vol met foto’s van Nederlandse presentatrices met dezelfde blouse.

Dionne Stax, nieuwslezer bij het NOS Journaal, stond achter de desk met de blauwe blouse met ananasprint. Weervrouw Jennifer Faber van RTL Nieuws liet het kledingstuk ook niet in haar kast hangen, net als Margreet Beetsma van Editie NL. Editie NL maakte vanavond zelfs een item over de ‘blouse-gate’: uiteindelijk verscheen ook presentator Steef van Stiphout aan het eind van de uitzending met de blouse in beeld.

Inmiddels wordt gekscherend gespeculeerd over een deelname aan het Songfestival. “Nu nog effe oefenen op het zingen en dan hup – volgend jaar het #Songfestival”, schrijft iemand.

Da's toevallig: presentatrices ochtendshow BBC en NPO dragen zelfde blouse

De Engelse presentatrice Sally Nugent van de BBC One ochtendshow droeg vandaag toevallig exact dezelfde blouse als Leonie Ter Braak in ‘Goedemorgen Nederland’.

Of Leonie droeg dezelfde als Sally. Hoe dan ook: de beelden werden gedeeld op Twitter.

Ananasprint
Ter Braak deelde haar verbazing met haar Twitter-volgers. ‘BBC-presentatrice Sally Nugent ik dragen deze ochtend exact dezelfde blouse!’ Het kledingstuk waar ze beiden voor vielen, is een blauwe blouse met ananasprint van de kledingwinkel & Other Stories.

‘Brilliant’
Nugent is inmiddels ook op de hoogte van het toeval en geeft vanuit Engeland een reactie: ‘Brilliant.’ De blouse, die nu misschien nog populairder zal worden, is voor 85 euro te koop bij van & Other Stories.

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice 8 mei 2017 13.00 uur met sport nieuws uitzending Rivkah op het Veld NPO1#ananas blouse

‘We love the blouse’
In reactie op het bericht plaatste Editie NL-presentator Margreet Beetsma dat ook zij en collega Dionne Stax fan zijn van het kledingstuk én hem tijdens een uitzending droegen. De vraag is nu natuurlijk, wie droeg hem eerst?

Voor de goede orde, ons aller Dionne Stax droeg de prachtige blouse voor het eerst op TV, om precies te zijn, op 8 mei.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten