dinsdag 4 oktober 2016

Bied op een rondleiding door Dionne Stax bij het NOS Journaal voor You better PINK en steun Pink Ribbon!

 
Bied op een rondleiding door Dionne Stax bij het NOS Journaal voor You better PINK en steun Pink Ribbon!

Een rondleiding van presentatrice Dionne Stax bij het NOS Journaal? Een mooie muurschildering voor in de kinderkamer? Een mooie zonnebril? Vanochtend is de veiling van You better PINK opengegaan en daar is dit allemaal te koop.

En nog veel meer overigens.

Eten
We noteren: dinerbonnen voor bij La Base, Loetje, Rimini, Meyers en Harmsen.  We zien kaartjes voor Elton John, Ladies of Soul of Powervrouwen.

Of complete behandelingen Petra van Koorten, SpaWellness en de Beauty Boulevard. Maar er zijn ook tassen, jassen jeans en een unieke fles Anker jenever. Dan zijn er voor het interieur nog lampen, banken en dj's (Gertie Sound!) om de boel weer af te breken. De Vuurtoren kan daarna komen taxeren.


We hebben nog lang niet alles genoemd.

You better PINK
Het kan allemaal gekocht worden op deze unieke online veiling die tot en met vrijdag 21.00 uur loopt. De opbrengst is helemaal voor het goede doel, You better PINK. Het is de aanloop naar het unieke evenement, zaterdag 5 november 2016 in de Grote Kerk in Weesp voor geld voor onderzoek naar borstkanker.

You better PINK, de veiling loopt!

Tot en met vrijdag 7 oktober 2016 21.00 uur kun je supergave items in de wacht slepen.

Van dinerbonnen tot (sport)massage, van diverse theater- en concertkaarten tot Ray Ban en Adidas zonnebrillen, van muurschildering tot een week weg met een camper, van fotoshoot tot een taxatie van je huis, van saunabonnen tot personal training, en van luxe hotelovernachting tot een keynote lezing over leiderschap. Er is letterlijk voor iedereen en ieder budget wat wils.

Bied mee en trakteer jezelf of verras een ander met een van onze items.

Tom Egbers(NOS Studio Sport) & Dionne Stax(NOS Journaal anchor) gestrikt!
De presentatie op 5 november 2016 ligt in de vertrouwde en vooral vakkundige handen van Tom Egbers (Studio Sport).
 
Dionne Stax neemt de veilinghamer ter hand en gaat de laatste 10 items aan de man/vrouw brengen.
You better PINK promotiefilm
Video in een dag tijd meer dan 7500 keer bekeken op Youtube! En terecht … want het is een supergave promo. Voor You better PINK, voor de sponsoren die aan het woord komen en natuurlijk voor heel Weesp. Wat een saamhorigheid! Geweldig bedankt voor jullie steun.

Hele maand oktober – Weesp kleurt ROZE
De hele maand oktober kun je You better PINK steunen door te letten op de diverse acties die winkeliers in petto hebben. Hier lees je welke acties er allemaal zijn.

We hebben het al vaker gezegd. Iedere euro telt!
Dus doe op je eigen manier mee. Doneer je statiegeldbonnen, bied op veilingitems, shop ROZE of doneer. Met elke euro die wij kunnen overmaken aan Pink Ribbon steunen we borstkankerpati├źnten.

Namens Pink Ribbon, alvast heel erg bedankt!

Bied t/m vrijdag 7 oktober 21.00 uur mee en steun Pink Ribbon!
Lees hoe het werkt en waarom sommige items een startbod van 10.000 euro hebben.


Let op!
Er zijn 5 pagina’s met items, dus even door klikken voor de rondleiding door Dionne Stax. Klik dus onderaan de pagina op de grijze/blauwe blokjes om de rest van de items te zien.

Startbod 10.000 euro?!?!?!

Er zijn 10 items die op 5 november in de Grote Kerk worden geveild. Die wilden we wel graag op de website hebben, zodat we het overzicht compleet hebben, en onze sponsoren in beeld zijn, maar daar kan online niet op geboden worden.
Om te voorkomen dat je er per ongeluk toch op gaat bieden hebben we er een belachelijk hoog startbod aan gehangen (namelijk: 10.000 euro). Gaat niemand doen natuurlijk …

Hoe werkt het?

    Als je een prijs invoert, gebruik dan een punt in plaats van een komma (dus 25.00 = 25,00 euro)
    Alle items hebben een startbod. Daaronder kun je niet bieden.
    Per item is een vast bedrag bepaald waarmee het vorige bod verhoogd wordt. Bijvoorbeeld  5, 10 of 25 euro. Dat verschilt per item. Je kunt dus niet zelf kiezen met welk minimumbedrag je het vorige bod verhoogt.
    Je kunt wel verhogen met meer dan het minimum “verhoogbedrag”.
    Vergeet niet je e-mailadres correct in te vullen.
    Als je geboden hebt, ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging van het door jou uitgebrachte bod.
    Als je overboden wordt, krijg je daarover een e-mail en kun je daar weer overheen bieden.
    Je kunt op meerdere items tegelijk bieden. Doe dat naar hartenlust …
    Als je vrijdag 7 oktober om 21.00 uur de hoogste bieder bent, ontvang je binnen 48 uur een e-mail met daarin een uitleg over de betaling en de verdere afhandeling.
    Graag direct (binnen 3 dagen) per bank betalen.
    We organiseren 2 dagdelen waarop alle items opgehaald kunnen worden. Items die opgestuurd kunnen worden, sturen we, indien gewenst, op.
    Indien nodig wordt de hoogste bieder in contact gebracht met het bedrijf dat het item aanbiedt. Onderling worden verdere afspraken gemaakt. Wij gaan er dan tussenuit, dat werkt het snelst.

Bedankt!

Alle gulle gevers bedankt voor het doneren van het veilingitem en alle bieders alvast bedankt voor je bijdrage aan een mooie opbrengst voor Pink Ribbon.

Rondleiding bij de NOS door Dionne Stax
Ending in: 3 days 13 hours 58 minutes 51 seconds
€75.00
1 Bid

Zou je wel eens willen weten hoe een journaaluitzending tot stand komt? Wat er allemaal voor nodig is voordat je thuis op de bank ziet wat er voorbijkomt in het Journaal? En wil je even op de foto achter de Journaaldesk met Dionne Stax?

Je kijkt onder meer in de regie en in de studio’s.

Niemand minder dan You better PINK gelegenheidsveilingmeester Dionne Stax verzorgt een rondleiding bij de NOS voor 2 personen. Klik hier om te bieden op de rondleiding door Dionne Stax bij de NOS.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten