woensdag 28 december 2016

Dionne Stax haalt 4100 euro op voor Serious Request met rondleiding door NOS Journaal studio


Dionne Stax haalt 4100 euro op voor Serious Request met rondleiding door NOS Journaal studio.


NOS haalt in totaal bijna 12.000 euro op voor Serious Request.

Dionne Stax was met het aanbieden van een rondleiding in de NOS Journaal studio voor meer dan 1/3 verantwoordelijk voor dit mooie eindbedrag.


De actie Serious Request van NPO 3FM en het Rode Kruis heeft dus opnieuw een mooi bedrag opgeleverd. Dit keer voor kinderen die sterven aan longontsteking, een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist.


Ook de NOS droeg een steentje bij aan de uiteindelijke opbrengst van zo’n 8,7 miljoen euro. Met de Open Studio en met veilingacties werd tijdens de actie in Breda 11.907,54 euro opgehaald voor het goede doel.

    De Open Studio bracht ruim 1337 euro in het laatje

Zoals andere jaren stond de Open Studio van de NOS weer dicht in de buurt van het Glazen Huis, het epicentrum van de actie, dit keer bemand door de dj’s Frank van der Lende en Domien Verschuuren.
 
Vanuit de Open Studio werden de nieuwsbulletins op NPO 3FM uitgezonden en tussendoor kon het publiek tegen betaling van minimaal 10 euro zelf een nieuwsbulletin opnemen. De beelden zijn terug te kijken via YouTube.


De Open Studio bracht ruim 1337 euro in het laatje. Ook de veilingitems deden het goed. Zo werd er maar liefst 4100 euro geboden op een rondleiding door de razend populaire NOS Journaal presentatrice Dionne Stax, die ook slaapgast was in het Glazen Huis te Breda.
 
En een hoekbank die gebruikt is bij Studio Brasil leverde 2950 euro op. De ronde NOS-tafel die we kennen van Studio Voetbal ging voor 800 euro van de hand en voor 425 euro werd iemand de gelukkige eigenaar van een jurk die in 2008 gedragen werd door Dione de Graaff tijdens het Sportgala.


Zo stond het item op de veilingsite:

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ HET NOS JOURNAAL

Als je het kijkje achter de schermen in de liveuitzending van het NOS Journaal begin dit jaar niet genoeg vond, kun je nu zelf naar de studio toe om te kijken hoe het er aan toe gaat in Hilversum!

Ter ere van de 60e verjaardag van het Journaal ben je welkom om een kijkje te nemen op de redacties van de nieuwsvloer, mag je in het echte televisiedecor staan én ontmoet je journaliste en presentatrice Dionne Stax.

Je krijgt een rondleiding voor maximaal 6 personen en krijgt de kans om vragen te stellen aan Dionne Stax.

De rondleiding duurt ongeveer twee uur en na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis. De NOS bevindt zich op het Media Park in Hilversum. Deze rondleiding vindt plaats op een datum in overleg met jou.

Bied mee op dit unieke kijkje achter de schermen van de grootste publieke nieuwsinstelling van Nederland. Steun 3FM Serious Request!

1 opmerking: