maandag 19 december 2016

Dionne Stax slaapgast bij Serious Request Glazen Huis 2016 in Breda NPO 3FM


Dionne Stax slaapgast bij Serious Request Glazen Huis 2016 in Breda NPO 3FM

Eerste tussenstand Serious Request ruim 1 miljoen

De actie Serious Request van radiozender 3FM heeft in de eerste 24 uur 1.081.553 euro opgehaald.

Dat maakte de zender vanavond bekend. Dj's Frank van der Lenden en Domien Verschuuren zitten nog tot kerstavond in het Glazen Huis in Breda.

De dj's draaien verzoeknummers tegen betaling en in het hele land worden acties gehouden om geld in te zamelen voor een 'stille ramp', waar de radiozender ieder jaar samen met het Rode Kruis aandacht voor vraagt. De opbrengst gaat dit keer naar het bestrijden van longontsteking bij kinderen. Jaarlijks kost dit aan zo'n 900.000 kinderen het leven.

Vanavond zijn er optredens van onder meer Olivier Heldens, Fedde Le Grand en DJ Jean. 3FM pakt het dit jaar iets anders aan dan voorgaande jaren.
 
Zo gaan de andere collega-dj's meer dan ooit het land in om actievoerders te helpen bij het inzamelen van geld. Ze doen hiervan ook uitgebreid verslag op radio, tv en internet.

Verschuuren, die voor de derde keer het huis ingaat, en Van der Lende, die zijn debuut maakt, hebben elke nacht gezelschap van een bekende gast. Zo komen onder anderen Humberto Tan en Dionne Stax langs.


Vernieuwd Serious Request begint vandaag

Dj Hardwell sluit vanavond in zijn thuisstad Breda de deuren van het Glazen Huis voor de jaarlijkse 3FM-benefietactie Serious Request. Dit jaar zitten er voor het eerst twee dj's in plaats van de drie in de mobiele studio.

Domien Verschuuren en Frank van der Lende maken hier tot kerstavond 24 uur per dag radio en tv zonder dat ze daarbij eten.

3FM pakt het dit jaar iets anders aan dan voorgaande jaren. Zo gaan de andere collega-dj's meer dan ooit het land in om actievoerders te helpen bij het inzamelen van geld. Ze doen hiervan ook uitgebreid verslag op radio, tv en internet.
 
Verschuuren, die voor de derde keer het huis ingaat, en Van der Lende, die zijn debuut maakt, hebben elke nacht gezelschap van een bekende gast. Zo komen onder anderen Humberto Tan en Dionne Stax langs.

Op 19 december 2016 is NOS Journaal presentatrice Dionne Stax de 2e slaapgast bij Serious Request 2016 in Breda. 

In de binnenstad worden de laatste voorbereidingen getroffen. Vrijwel constant kijken nieuwsgierigen over de hekken. Ze proberen foto’s te maken. Beveiligers zorgen ervoor dat bezoekers niet via openstaande hekken naar binnen proberen te komen.

Ook de 9-jarige Boyke Tanis uit Raamsdonksveer kan niet meer wachten en gluurt stiekem door het hek. ,,Ik ga veel kijken. Het is heel leuk.” Hij is nog nooit eerder bij het Glazen Huis geweest.
 
Doneren wil hij niet. ,,Ik wil mijn centjes houden.” Het jongentje kijkt vervolgens hoopvol zijn moeder aan. ,,Ik ga wel doneren hoor”, lacht moeder Erna Rensen. ,,We waren erg nieuwsgierig hoe het eruit zag. Leuk dat het evenement nu zo dichtbij huis is.”

De opbrengst van Serious Request gaat dit jaar naar kinderen die sterven aan longontsteking. Jaarlijks kost dit aan zo'n 900.000 kinderen het leven. Het Glazen Huis stond in 2008 ook in Breda. Volgend jaar is het de beurt aan Apeldoorn.

 StukTV is slaapgast tijdens nacht 3 van het Glazen Huis

Na Humberto Tan en Dionne Stax is nu ook bekend wie Domien en Frank tijdens de derde nacht in het Glazen Huis zullen vergezellen: Giel, Thomas en Stefan van StukTV.

Wie zouden het zijn? Al snel werd de naam van StukTV genoemd en dat bleek dus te kloppen als een bus. Van dinsdag- op woensdagnacht komen de mannen het Glazen Huis op hun kop zetten. En ze hebben er veel zin in.

Slaapgasten Glazen Huis SR16

Eerder werd al bekend dat Humberto Tan en Dionne Stax volgende week hun koffers pakken. En nu is daar dus het goede nieuws dat ook de mannen van StukTV klaarstaan om Domien en Frank te steunen tijdens de lange en zware donkere nachten.

Ding-dong🛎 Nachtgast #2 Dionne Stax is binnen!

En gelukkig denkt Dionne dat ze meer een avondmens dan een ochtendmens is... Dat komt goed uit 😉

Vanaf zondag 'Serious Request' op 3FM en NPO 3

In de week voor kerst doet BNN-VARA samen met NOS ook dit jaar dagelijks verslag van '3FM Serious Request'. Van 18 tot en met 24 december presenteert Jan Versteegh live vanuit Breda het tv-programma 'Serious Request' op NPO 3.

Jan praat ons iedere dag bij vanuit zijn studio pal naast het Glazen Huis over alles wat er gaande is rondom de actie. Hij ontvangt diverse BN'ers, praat met deskundigen over het doel van dit jaar en we zien verschillende reportages uit het hele land van mensen die in actie zijn gekomen.

3FM-DJ Eva Koreman zal als razende reporter de vaste sidekick van Jan zijn. Zij doet verslag van alles in en rondom het Glazen Huis in Breda.

Geraldine Kemper reist het hele land door om mensen te bedanken en in het zonnetje te zetten die zich hebben ingezet voor Serious Request, dat dit jaar in het teken van longontsteking staat.

De uitzendtijden van 'Serious Request' bij BNN en NOS op NPO 3 zijn:

Zondag 18 december
19.30 – 20.20 uur Serious Request Sluiting van het Glazen Huis

Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december
19.30 – 20.20 uur Serious Request

Zaterdag 24 december
19.30 – 21.30 uur Serious Request De Finale

Zondag 18 t/m zaterdag 24 december
Alle gebeurtenissen in en rondom het Glazen Huis zijn 24 uur per dag live te volgen op NPO 101

Dj Hardwell sluit zondagavond in zijn thuisstad Breda de deuren van het Glazen Huis voor de jaarlijkse 3FM-benefietactie Serious Request.

Dit jaar zitten er voor het eerst twee dj's in plaats van de drie in de mobiele studio.  Domien Verschuuren en Frank van der Lende maken hier tot kerstavond 24 uur per dag radio en tv zonder dat ze daarbij eten.
Humberto en Dionne


3FM pakt het dit jaar iets anders aan dan voorgaande jaren. Zo gaan de andere collega-dj's meer dan ooit het land in om actievoerders te helpen bij het inzamelen van geld. Ze doen hiervan ook uitgebreid verslag op radio, tv en internet.
 
Domien, die voor de derde keer het huis ingaat, en Frank, die zijn debuut maakt, hebben elke nacht gezelschap van een bekende gast. Zo komen onder anderen Humberto Tan en Dionne Stax langs.
Opbrengst

De opbrengst van Serious Request gaat dit jaar naar kinderen die sterven aan longontsteking. Jaarlijks kost dit aan zo'n 900.000 kinderen het leven.

Waar komt het Glazen Huis?
Op de Grote Markt, met de rug tegen het stadhuis. "De best mogelijke locatie", aldus wethouder Boaz Adank. “Genoeg ruimte voor de horeca, het dagelijks leven en het publiek. Daarom is deze locatie de ideale plek", aldus Adank. “Het zichtbare deel komt op de Grote Markt te staan en de rest van de faciliteiten komt in het oude stadhuis en het Stadserf.”

Wanneer staat het Glazen Huis in Breda?
Het huis staat van 18 tot en met 24 december  op de Grote Markt in Breda.

Hoeveel bezoekers worden er verwacht?
“We verwachten 70.000 tot 100.000 bezoekers in de binnenstad per dag”, stelde wethouder Boaz Adank. Ter vergelijking, Heerlen, waar in 2015 het Glazen Huis stond, trok 658.000 bezoekers.

Welke dj’s nemen plaats in het huis?
De dj’s die plaatsnemen in het Glazen Huis zijn Frank van der Lende en Domien Verschuuren. Daarmee breekt 3FM met een traditie. Tot dit jaar zaten er telkens drie dj’s in het huis.

Wanneer worden de dj’s opgesloten?
Zondag 18 december  zijn de 3FM-dj's om 20.00 uur opgesloten door Hardwell, onder toeziend oog van veel publiek. Hierbij verrasste Hardwell de Grote Markt met een optreden op het dak van het Glazen Huis. Eerder op de middag genoten de dj's nog van een laatste lunch in de Mezz Breda.

Bekijk de foto's van het insluiten, het optreden van Hardwell en de lunch.


Waar is het clubhuis dit jaar?
Het clubhuis is dit jaar de Mezz, aan de Keizerstraat. Veel andere 3FM-dj's zitten hier, in plaats van het Glazen Huis. Er is iedere dag tussen 18 en 24 december een middag en een avondprogramma. In de middag betaal je per activiteit en 's avonds kost het €15. Dit kan vooraf besteld worden of aan de deur (mits het niet is uitverkocht). 

Wat is het goede doel?
In samenwerking met het Rode Kruis zoekt Serious Request jaarlijks een Stille Ramp. Dat is een doel dat vanwege zijn sluimerende aard buiten het zicht van de media blijft. Dit jaar is dat de onnodige sterfte aan longontsteking bij kinderen.

Wat is de verwachte opbrengst?
Miljoenen, zoveel is duidelijk. Tot een aantal jaar geleden verdubbelde de regering de opbrengst. Dat is al even niet meer zo. Vorig jaar werd er iets meer dan 8 miljoen opgehaald, de jaren ervoor 12, 12, 13 en 8,6 miljoen. Veel is afhankelijk van het goede doel.

Ik wil zelf in actie komen, hoe werkt dat?
3FM heeft zelf een uitgebreide site met tips en mogelijke acties, Kom in actie. Daar kun je ook zelf je actiepagina aanmaken.

Van wie is de themesong van Serious Request dit jaar?
Dit jaar is de themesong van Lucas Hamming, dat werd bekend gemaakt door 3FM-dj Wijnand Speelman. Het liedje ‘are you with me’ van de singer-songwriter was 1 december voor het eerst te horen op de radio. Hij treed op woensdagavond 21 december op in het clubhuis.

Serious Request wordt afgesloten met een groots optreden. Hoe zit dat?
Bij het eerste bezoek van Serious Request aan Breda, in 2008, was het slotfeest op de Grote Markt. Vanwege de verwachte drukte kan dat niet meer. Vandaar dat dit jaar gekozen is voor het Chasséveld, dat ook voor andere grote evenementen als Dancetour, 538Koningsdag en BredaLive wordt gebruikt.

Welke artiesten maken daar hun opwachting?
Waarschijnlijk treedt Lucas Hamming  als maker van de themesong ook op het slotfeest op. De andere artiesten zijn niet bekend. Wij zagen nog wel een gaatje in de agenda van Tiësto...

Hoe zit het met de horeca?
De horeca is geoorloofd om 24 uur per dag open te zijn. Tot nu toe hebben 34 horecazaken gemeld 24 uur open te zijn tussen 18 en 24 december. Dat betekent niet dat ze daadwerkelijk allemaal permanent open zijn. Veel zaken blijven waarschijnlijk alleen wat langer open als het druk is.

Wie zijn de nachtgasten in het Glazen Huis?
Tot nu toe is bekend dat Ali B, Humberto Tan en Dionne Stax een bezoek komen brengen aan het Glazen Huis.

Is er verder nog wat te doen in de Bredase binnenstad?
Wat heet. Breda staat tussen 16 december en 8 januari in het teken van Winterland Breda, waarbij vrijwel de gehele binnenstad sfeervol is omgetoverd tot een winterslandschap.

Met een schaatsbaan op de Haven, een roetsjbaan op de Havermarkt en een kerstmarkt en nostalgische kermis in het Valkenberg. Trek maar gerust een hele dag - of twee uit - voor een bezoekje aan de Parel van het Zuiden.

Jan Versteegh doet tv-verslag Serious Request

BNN-presentator Jan Versteegh doet vanaf zondag elke dag op NPO 3 verslag van Serious Request in Breda. Hij krijgt een eigen studio pal naast het Glazen Huis van 3FM.

Dat maakte de omroep vrijdag bekend.

In de studio ontvangt Versteegh diverse BN'ers en deskundigen die bij de actie betrokken zijn dit jaar.

Zo krijgt hij onder anderen bezoek van dj Hardwell, Ali B, Willie Wartaal, Dionne Stax en Frans Bauer. 3FM-dj Eva Koreman is aan het programma verbonden als 'razende reporter' vanaf de Grote Markt, het plein waar dit jaar het Glazen Huis staat.

Serious Request begint zondagavond en duurt tot kerstavond. Dit jaar laten dj's Frank van der Lende en Domien Verschuuren zich opsluiten om geld op te halen voor het Rode Kruis.

Serious Request: Nachtvorst komt eraan en Dionne Stax heeft zich gemeld als slaapgast

De klok van de Grote Kerk slaat negen keer als een groep meisjes met het bord 'Zara Larsson' voor het Glazen Huis zwaait.

De Markt is een kleurrijk verlichte menigte, mensen klitten tegen elkaar aan. Nachtvorst op komst! Na een dipje qua publiek rond het begin van de avond is het drukker en drukker geworden. Vooral vooraan is het dringen om een glimp op te vangen van de dj's, die inmiddels twee dagen aan het vasten zijn. Journaalpresentatrice Dionne Stax is te gast in de studio.
 
Diverse acties passeerden deze avond. Zoals Run2Day vanuit Hotel Nassau, de korfballers van Keep Fit'70 uit Roosendaal en de scholieren van De Driesprong in Chaam.
 
DJ Jean, Fedde LeGrand, Oliver Heldens als DJ's vanavond oa. dan Dionne Stax als slaapgast. Doet @TjitseLeemhuis de productie? #Grapje #SR16

"Wij komen lekker babbelen!

3FM-DJ Sander Hoogendoorn is deze week de man met de hamer, en verzorgt daarmee de veilingen. Tom, Nick en Martijn mogen hun talent laten zien in het Glazen Huis, want zij waren de hoogste bieders.
 
Hun talent? "Lekker babbelen". Maar op de radio kan dat natuurlijk niet voorbij gaan zonder een soepel hoorspel, verzorgt door Sander en Dionne 😅

Dionne wilt een massage

Die kun je krijgen van Domien! Voor 15 euro. Dionne moet wel even weten of dat het waard is natuurlijk...

Domien is wakker! 😌

Natúúrlijk gaat het opstaan makkelijker als Dionne Stax je wakker maakt


Dionne Stax ❤️ Anita Meyer

En dus wordt de moeder van Frank gebeld! 📞

Vaste gasten voor het glazen huis,

dat is altijd lachen voor de beeldbuis.

Een huwelijksaanzoek voor Dionne, deze meid wil graag met Dionne trouwen,

maar helaas: zij is niet lesbisch en valt dus niet op vrouwen.

Don't quit your day job 😄

Dionne mag ook eens proberen (live op de radio) de knopjes in te drukken. Hoe dat is afgelopen zie je hier:

Het vriest inmiddels!

Het Glazen Huis is goed verwarmd, maar toch kan je de bibbers krijgen als het koud is buiten. Dat overkomt ook Dionne, die hier een sjaal om doet.

Jaha, er is ook een kisscam!

"All the ladies, all the women!"

Dionne houdt de boel wakker!

Face off tussen Dionne & Domien

Op wie zet jij je geld?

Dionne <3 Frank <3 Dionne <3 Frank

Dance-avond is begonnen

Met een aangepaste platenkeuze. Veel over liefde! Dionne houdt het nieuws in de gaten.

Twitter tweets over Dionne Stax in het Glazen Huis 2016:

Daniel Doornbos ‏@Goofster1985

Die @Domien, doet die gewoon even.. schoudertjes van @DionneStax losmaken.. ben stiekem gewoon beetje jaloers.. ;) #SeriousRequest #SR16

lucas ‏@lucasorange

Word je wakker zie je dionne stax bij serious request #GlazenHuis #3fm @SeriousRequest  dan weet je dat je dag goed is begonnen ^^

kevin de rooij ‏@kevinderooij90

Holy moly @DionneStax ziet er midden in de nacht in het glazen huis zelfs mooi uit. #sr16 #frankhartje

Johan Wanetie ‏@JohanWanetie

@DionneStax Hai Dionne, kijk naar SR16, jullie zijn vreselijk goed bezig. Hoe kom ik aan gesigneerde kerstmuts van jou? Heerlijke tv, 👍🏽👏🏽😘

♡Jan de Leeuw van We ‏@janleeuwvweenen

Wat een heerlijk spontaan mens, die @DionneStax ! #SR16

Ro
‼️ ‏@roalwayssmile

Ik wil met @DionneStax op 'date' voor #sr16 😃 voor een mooi bedrag, wat zeg je ervan Dionne ?😀hebben we een deal voor €400,-

Johan Bovenschen ‏@herniaever

@DionneStax je doet het geweldig. Leuke interactie met de mensen. Mooi dat je een nacht meedoet. Veel succes groetjes Johan Xx.

JW ‏@jwpaauw

gelukkig hebben wij de meer dan mooie @DionneStax in het #glazenhuis. Dat maakt al het slechte nieuws uit de wereld  wel iets dragelijker!

pstuiv ‏@pstuiv

De nacht delen met @DionneStax, @Frank3FM: bofkont ... #sr16

shawienmeister ‏@shawienmeister

Hele nacht na @DionneStax kijken coole mooie madame 😍😍😍  #sr2016

Daniel Doornbos ‏@Goofster1985

Ben je nu aan het flirten met @DionneStax, @Frank3FM? ;)
#3FM #SeriousRequest #SR16

Marcel Carpay ‏@DoProCarpay

@DionneStax signeert #kerstmutsen in #GlazenHuis. Wat gaat ze nog meer doen? Kan #Journaallezeres rappen, zoals @AliBouali? #SeriousRequest

Dennis Maas ‏@DennisMaas1989

Gezelligheid in het #GlazenHuis met @DionneStax bij @3FM #SR16! #GroteMarkt #Breda

Eva ‏@MousTheCat

@DionneStax er zullen altijd mauwers blijven. Beter vieren we het leven met z'n allen!

@SeriousRequest #SR16 #3FM

Jeffrey fischer ‏@IceQ1981

@DionneStax super tof om jou ook eens van een andere kant te zien dan bij het nieuws.
Ga zo door..Je mag gezien worden 😉

Luuk ‏@Belacheluuk

Wat een leuk persoon is Dionne Stax. @DionneStax

Jan Luisman ‏@JohnnyJluisman

@SeriousRequest @DionneStax @Frank3FM @Domien Wees gewoon lief tegen elkaar ❤️#sr16

jeffrey gans ‏@jeffgoose

@Domien @Frank3FM jaloers op jullie dat jullie de nacht gaan door brengen met @DionneStax
Mooiste vrouw van NL #SR16 #breda

Cor van der Lip ‏@CorLip

@DionneStax zet hm op en hou de hele nacht vol 🖒🖒🖒

Martijn Oele ‏@martijn_oele

Kan @DionneStax toevallig even de hele week te gast blijven bij #SR16 #3FM

Rob van Anrooij ‏@rob_anrooij

Goed bezig @Frank3FM @Domien  en @DionneStax . Om in gepaste stijl de avond in te gaan. Vier het leven #SR16

Daniel Doornbos ‏@Goofster1985

Wat is @DionneStax toch een mooie vrouw! Oogverblindende lach :) #3FM #SeriousRequest #SR16 @Domien @Frank3FM

Diamondback ‏@diamondbacknl

zo, die @DionneStax #girlgotmoves #sr16

Janne☆ ‏@Jannex1996

@DionneStax heel veel succes vanacht! Je bent een super toffe sociale geweldige NOS presentator!

@Joey_Iseral

Mannen vragen minder platen aan, maar door @DionneStax gaat dat veranderen. Wat een leuke, knappe, spontane vrouw ! #SR16 #3FM

Ton Vink ‏@TonVink1

@DionneStax gezellig dat je er bij bent!!! #SR16 @cafebruxelles #breda!! #kroegentocht

Ruud Regeling ‏@Jumboganger

@NOScommunicatie @DionneStax @SeriousRequest helemaal top  en ik blijf speciaal op voor dionne.

pascal de kleijn ‏@kleijn_de

@DionneStax hoi dionne ik ben een groot fan van jou zou ik met u op de foto mogen vriendelijke groet pascal

Patrick ‏@Patr1ck1984

Nu @DionneStax in het glazen huis zit kan ik helemaal niet meer stoppen met kijken :)

Paul Peeters ‏@palpeet

Dionne Stax onthult dat ze 's nachts naakt slaap. #sr16

Rowan ‏@Rowan_Request

#sr16 @DionneStax in het glazen huis! Nachtgast!

jasper van zoeren ‏@JaspervZoeren

echt elke keer als ik @DionneStax op tv zie raak ik weer een beetje extra verliefd #sr16

Mark ‏@TweetyMV70

Wat een ontzettend leuke meid die @DionneStax 🎄👊 @SeriousRequest


Martin.. ‏@HAFC_Nightwing

Kan @Domien niet een lekkere zoen actie regelen met @DionneStax voor #sr16 echt als dat gebeurt ga ik grof bieden.. #droomvrouw #prachtvrouw

Domien geeft nachtbraker Dionne Stax massage

Het valt niet mee, zo'n nacht in het Glazen huis. Nieuwslezeres Dionne Stax kan dan ook wel een massage gebruiken.

Nou daar is 3FM-dj Domien niet te beroerd voor hoor.

Wel even dokken natuurlijk hè: 15 euro om de handjes te laten wapperen voor het goede doel. De teller van de actie staat na een dag op 1,1 miljoen euro.


SR16: Dit was de nacht met Dionne Stax in het Glazen Huis

Menig mannenhart sloeg op hol toen een van de meest sexy NOS-presentatrices het Glazen Huis in Breda binnen kwam lopen. In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 december hield Dionne Stax Domien en Frank wakker. Hier check je alle hoogtepunten.

Welkom Dionne!

Na de allereerste tussenstand stapte Dionne Stax fresh and fruity het huis binnen. Domien ontving haar en vroeg zich meteen af: ben jij meer een ochtendmens of een avondmens?

Verschrikkelijk nieuws uit Berlijn

Dionne was nog maar net binnen toen er verschrikkelijk nieuws uit Duitsland kwam: in Berlijn reed maandagavond een vrachtwagen in op het publiek van een kerstmarkt.

Aangepaste dance-avond in het Glazen Huis

Domien en Frank organiseerden eerder op de dag een dance-feestje. Maar omdat het niet helemaal goed voelde om keihard uit de plaat te gaan na de gebeurtenissen in Berlijn, werd de programmering aangepast.
 
Dirtcaps, Dannic, Belt & Wezo, Oliver Heldens en Fedde le Grand kwamen wel gewoon naar de Grote Markt in Breda en draaiden een aangepaste set. Luister de set hier helemaal terug.

Domien start de aangepaste dance-avond

Dirtcaps, Dannic, Belt & Wezo, Oliver Heldens, en Fedde le Grand gaan toch, ondanks het nieuws, draaien in het Glazen Huis. Olivier Heldens trapt af. Met veel platen over liefde.

Lachen, spacen, masserenen ruiken

Wat is die vrouw toch ongelofelijk fotogeniek!

Gaat Dionne voor een carrièreswitch?

Frank ging Dionne effe uitleggen hoe radiomaken werkt. En toen mocht ze aan de knoppen draaien.

Frank en Dionne bellen met Anita Meyer

Dé Anita Meyer? Dionne is groot fan "Why tell me why tell me why..."

Dionne Stax ❤️ Anita Meyer

En dus wordt de moeder van Frank gebeld! 📞

Dionne maakt Domien wakker

Dat is toch de natte droom van elke man?

Domien is wakker! 😌

Natúúrlijk gaat het opstaan makkelijker als Dionne Stax je wakker maakt

And the love goes on

En daarna krijgt Domien ook nog eens een uitgebreide liefdevolle schoudermassage van Dionne.

Dionne wil een massage

Die kun je krijgen van Domien! Voor 15 euro. Dionne moet wel even weten of dat het waard is natuurlijk...

Thanks Dionne Stax!

Dionne, wat was je mooi. Bedankt dat je Domien en Frank een hele nacht gezelschap hebt gehouden in het Glazen Huis in Breda. Nu snel naar bed, want morgenochtend zien we je weer op NPO 1.


Hans Koolen ‏@Scapin_Hysak

@DionneStax topmoves Dionne bij #SeriousRequest #SR16 🔝🔝👍👍

Mark IJzermans ‏@ijzermannetjes

@SeriousRequest @DionneStax sommige mannen hebben altijd mazzel

3FM Serious Request Geverifieerd account ‏@SeriousRequest

Bedankt @DionneStax, je was geweldig vannacht! En gelukkig hebben we de foto's nog #3Fm #SR16


Tot slot sloot Dionne Stax haar bezoek aan het Glazen Huis af met een wel heel toepasselijke plaat in deze soms moeilijke, donkere, emotionele en voor sommige verwarrende tijden.

Het kerstnummer We all stand together van ex The Beatles zanger en bassist Paul McCartney.

Ton van Ravenhorst ‏@tvanravenhorst
Goeie keus @DionneStax #weallstaytogether #SR16 @SeriousRequest

Cin?! ‏@litroca
Mooie plaat @DionneStax ! #weallstandtogether @3fm @SeriousRequest #sr16

Karaoke-ster Ward van Zanten zingt Breda Bredaaaaa parodie op Frank Sinatra's New York New York

Start spreading the news...
Karaokebar meezinger laat zich horen!

Karaoke-ster Ward nu al de sensatie van Serious Request 2016.

De Bredase student Ward van Zanten wordt mogelijk de ster van deze editie van Serious Request. Sinds hij dinsdag heel vroeg in de ochtend bij het Glazen Huis Frank Sinatra's New York omtoverde in Breda, Breda is hij opeens een bekende Nederlander. De Brabander is zelfs zo'n succes dat hij mag optreden op het eindfeest.

Het is dinsdagochtend als Ward net klaar is met werken in de karaokebar. In de kroeg hebben ze een evenement gehad voor Serious Request. Dj Domien Verschuuren roept hem naar de microfoon. ,,Hij was echt heel erg goed in de karaokebar", vult de vorige spreker nog even aan.  ,,Nu je er toch staat, durf ik het bijna niet te vragen," hint Domien op een optreden. Ward twijfelt geen moment en vraagt New York aan van Frank Sinatra.

Eenmaal zingend maakt hij zijn geheel eigen versie van het bekende Sinatra-nummer. Spontaan blijkt achteraf. Op het moment dat hij van New York Breda maakt, verschijnt er een lach op het gezicht van Domien en 'slaapgast' Dionne Stax. Als Ward besluit ook nog enkele dansmoves eruit te gooien, krijgt hij het hele plein vrolijk. Niet veel later is hij een mega hit op het internet. A new star is born!

Er wordt een actie gestart om Ward op te laten treden bij het eindfeest van Serious Request. Dit verzoek wordt ook bij 3FM neergelegd en voor 5.000 euro mag hij zijn zangkunsten laten zien op kerstavond. Op het Facebook-evenement voor de sympathieke karaokezanger hebben ook al 2.000 mensen toegezegd om te komen kijken naar zijn optreden. Het bedrag wordt binnen een dag opgehaald.

Ward staat dus zaterdag op het Chasséveld in Breda met een microfoon in zijn handen. Hamvraag: zingt Ward eigenlijk wel vaker? ,,Nee, eigenlijk niet. Ja, gewoon thuis", zegt hij. Hij wordt in de vanochtend nog bescheiden menigte voor het Glazen Huis snel herkend door de bezoekers van het radio-evenement. Verschillende mensen maken een selfie met de inmiddels de bekende Bredanaar.

In een interview met de regionale krant BN de Stem vertelt Ward van Zanten hoe hij omgaat met zijn plotselinge bekendheid.

2 opmerkingen: