zaterdag 25 februari 2017

Dionne Stax in promo Van onschatbare waarde, nieuw programma op NPO 1


Dionne Stax in promo Van onschatbare waarde, nieuw programma op NPO 1 

Dionne Stax promo van Onschatbare Waarde omroep MAX nieuw programma van NOS Journaal presentatrice vanaf 2 maart 2017 wekelijks 21.30 uur op NPO1.

Dionne Stax is terug bij MAX! Bij Van onschatbare waarde krijgen verkopers de unieke kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts.

Ga jij volgende week ook kijken? 📺 Vanaf 2 maart om 21.30 op NPO 1

Vanaf 2 maart 2017 presenteert nieuwslezeres Dionne Stax het gloednieuwe programma Van onschatbare waarde, waarin verkopers van zeer bijzondere en waardevolle spullen de unieke kans krijgen om hun object te verkopen aan één van de vier experts.

De verkoper mag aankloppen bij één of alle experts, maar eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug…

Dionne Stax presenteert het nieuwe MAX-programma naast haar werkzaamheden bij de NOS: “Ik kijk ontzettend uit naar de bijzondere objecten die we gaan zien, maar ook naar hoe het spel der onderhandeling gespeeld wordt; door de verkopers én de experts.

Iedereen met een bijzonder item kan zich opgeven, dus we verwachten ook veel uiteenlopende verhalen áchter de objecten.

Van onschatbare waarde is natuurlijk iets heel anders dan het NOS Journaal. Best spannend dus, maar ik heb heel veel zin om dit programma te gaan presenteren, naast mijn werkzaamheden bij de NOS.”

Dagelijks worden vele waardevolle spullen verhandeld onder een groep kenners en handelaren.

In Van onschatbare waarde krijgen verkopers de kans om hun bijzondere object te verkopen aan één van de vier gerenommeerde kenners.

De vier ervaren experts bezitten ieder een eigen kamer. De verkoper mag aankloppen bij één of alle vier de experts, maar terug naar een eerder mislukte onderhandeling is niet toegestaan.

Wie zich blindstaart op de allerhoogste verkoopprijs, loopt het risico om huiswaarts te keren met object en zonder geld.

Maar, wie naar een goede prijs zoekt, moet risico’s nemen. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug.

Nieuw: Van onschatbare waarde

Datum
    Do 2 maart 2017
Tijd
    21:30 tot 22:20
 
Zender
    NPO 1
Genre
    Realityreeks

Jaar
    2017
Presentatie
    Dionne Stax
 
Twitter hashtag
    #vanonschatbarewaarde

Instagram:

dionne_stax:

Donderdag begint Van Onschatbare Waarde! Een programma waarin verkopers hun bijzondere object mogen verkopen aan 1 van de 4 experts. De objecten zijn mooi, de verhalen erachter soms nóg mooier. En de onderhandelingen... zijn heel spannend! #vanonschatbarewaarde, vanaf donderdag @OmroepMAX om 21.30 op @NPO1

Quote van de week op facebook: 'Als je een kind zou vragen...een engel te tekenen....dan zou de tekening lijken op ''Dionne Stax'' '
 

1 opmerking: