woensdag 2 mei 2018

Dionne Stax blikt in 'Tijd voor MAX' op Paleis Soestdijk terug op haar Koningsdag 2018 in Groningen


Dionne Stax blikt in 'Tijd voor MAX' op Paleis Soestdijk terug op haar Koningsdag 2018 in Groningen

Interview met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. "Groningen is een coole stad!", riep koningin Maxima tegen @DionneStax. #Koningsdag 27 april 2018 NOS Journaal presentatrice #fireball #heet #funny

Tijd voor MAX Dubbele uitzending vanaf paleis Soestdijk. Sybrand Niessen en Martine van Os bespreken met koningshuisdeskundige Justine Marcella, conservator van Paleis Het Loo Paul Rem en Máxima-kenner Josi

Dubbele uitzending vanaf paleis Soestdijk. Sybrand Niessen en Martine van Os bespreken met koningshuisdeskundige Justine Marcella, conservator van Paleis Het Loo Paul Rem en Máxima-kenner Josine Droogendijk de actualiteit van de dag.

Dionne Stax staat de gehele dag langs de koninklijke route in Groningen en vertelt Sybrand en Martine wat ze allemaal heeft meegemaakt. Groningers die koning Willem-Alexander en koningin Máxima vandaag de hand schudden, vertellen over hun ervaringen.

MAX viert Koningsdag 2018 op Paleis Soestdijk

Net als voorgaande jaren viert MAX Koningsdag geheel in stijl op Paleis Soestdijk. De programma’s Tijd voor MAX en Hallo Nederland zenden op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis. Speciaal voor Koningsdag is er een extra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter.

Het Sportpaviljoen

Het Sportpaviljoen, een rijksmonument, ligt in een deel van de paleistuin dat normaal gesproken gesloten is voor publiek. EDe tennisbaan, zwembad en sportveld zijn voorheen onderdeel van dit sportpark dat sinds 2004 niet meer in gebruik is. Het paviljoen wordt in 1937 door de Nederlandse schooljeugd geschonken aan prinses Juliana en prins Bernhard ter gelegenheid van hun verloving. Op MAX Koningsdag krijgt u de unieke kans dit Sportpaviljoen te bezichtigen!
 
MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

Vanaf 14.00 uur zendt MAX op NPO 1 de speciale live-uitzending MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk uit. In deze feestelijke uitzending interviewt Jan Slagter diverse gasten, waaronder Jon van Eerd, en is er volop aandacht voor de feestvreugde. Het belooft een magische uitzending te worden, want niemand minder dan Hans Klok komt langs en treedt op. Ook kan de bezoeker en kijker genieten van verschillende muzikale optredens.
Tijd voor MAX

Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen Studio 23 voor een dubbele uitzending van Tijd voor MAX op Paleis Soestdijk. Met koningshuisdeskundige Justine Marcella, conservator van Paleis Het Loo Paul Rem en Maxima-kenner Josine Droogendijk, bespreken zij bij Tijd voor MAX de actualiteit van de dag. Ook Maya Meijer, eigenaresse van Paleis Soestdijk, schuift aan.

In de keuken zwaaien Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden de scepter. Pia Douwes, die Elisabeth zal spelen in het openluchtevenement met de gelijknamige naam op Paleis Soestdijk treedt op. Yentl en De Boer schrijven speciaal voor Tijd voor MAX een Koningsdaglied.
 
Hallo Nederland

Hallo Nederland zendt in de week van Koningsdag 2018 de reportageserie Vorst op komst uit. Vanaf 23 april doet het programma verslag van hoe Groningen zich voorbereid op de komst van koning Willem-Alexander. Daarnaast gaan presentator Mascha de Rooij en verslaggever Jeroen de Werdt op 26 april een heuse vrijmarkt-strijd aan.

Beiden proberen zij voor zo min mogelijk geld een object te kopen dat in werkelijkheid veel meer waard is. Tijdens MAX Koningsdag zendt Hallo Nederland live uit vanaf Paleis Soestdijk en is ook Van onschatbare waarde– taxateur Marcel Brouwer aanwezig om de door Mascha en Jeroen gekochte items te taxeren.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk is te zien om 14.00 uur op NPO 1
Tijd voor MAX is te zien om 17.05 uur op NPO 1

Koningsdag op Paleis Soestdijk

Te gast: Justine Marcella, Paul Rem, Josine Droogendijk, Dionne Stax, Maya Meijer, Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden, Pia Douwes en Yentl en De Boer.

We verruilen Studio 23 voor een dubbele uitzending op Paleis Soestdijk. Koningshuisdeskundige Justine Marcella, conservator van Paleis Het Loo Paul Rem en Máxima-kenner Josine Droogendijk bespreken de actualiteit van de dag.

Dionne Stax stond de gehele dag langs de koninklijke route in Groningen en vertelt wat ze allemaal heeft meegemaakt. En Groningers die koning Willem-Alexander en koningin Máxima de hand schudden, zullen naar ons afreizen om hun ervaringen te delen. Ook Maya Meijer, eigenaresse van Paleis Soestdijk, schuift aan.

In de keuken zwaaien Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden de scepter. Pia Douwes, die Elisabeth zal spelen in het openluchtevenement met de gelijknamige naam op Paleis Soestdijk treedt op. En als klap op de vuurpijl schrijven Yentl en De Boer speciaal voor ons een Koningsdaglied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten