zaterdag 1 april 2017

Dionne Stax presenteert Eerste Hulp Bij Ongevallen van MAX, gast bij GIJS 2.0


Dionne Stax presenteert Eerste Hulp Bij Ongevallen van MAX, gast bij GIJS 2.0

Op woensdag 5 april 2017 om 21.20 uur op NPO 1 presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen.

Dionne Stax Promo nieuw programma Eerste Hulp Bij Ongevallen op 5 april 2017 om 21.20 uur NPO1 omroep MAX NOS Journaal presentatrice #EHBO tips en adviezen leerzaam

Dat maakte de populaire presentatrice bekend in Tijd voor MAX. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX u in 90 minuten mee in de wereld van EHBO. Want: weet iedereen wel wat te doen bij een ongeval?

De meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen als uw man kokend water over zich heen krijgt, als uw buurvrouw bewusteloos raakt of als uw (klein)kind een wasmiddel heeft ingeslikt?

Volgens cijfers van het Rode Kruis raken per jaar zo’n 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval. De eerste hulp die u verleent kan daadwerkelijk een mensenleven redden.

Dionne Stax gast bij GIJS 2.0 over Eerste Hulp Bij Ongevallen NPO Radio 2 30 maart 2017 #EHBO tips adviezen leerzaam nieuw programma omroep MAX Gijs Staverman lunchprogramma eierballen korte EHBO-cursus mond op mond beademing heimlichgreep stabiele zijligging

Tijdens de uitzending ziet u onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er gereanimeerd moet worden, maar ook wat u kunt doen bij een dierenbeet of een vergiftiging. Drie experts geven in de uitzending tips en adviezen en diverse thema’s binnen de EHBO passeren de revue.

MAX: Eerste Hulp Bij Ongevallen
Woensdag 5 april
Om 21.20 uur op NPO 1
Presentatie: Dionne Stax

www.facebook.com/OmroepMAXlive | @OmroepMAXlive | #ehboMAX

Woensdag 5 april TV-programma Eerste hulp bij ongevallen

Noteer de datum alvast in je agenda: op woensdag 5 april 2017 presenteert NOS Journaal nieuwslezeres Dionne Stax het programma Eerste hulp bij ongevallen op NPO 1. Daar steek je wat van op!
 
De thema-uitzending van omroep MAX is tot stand gekomen in samenwerking met het Rode Kruis.
 
Jan Hoefnagel (EHBO instructeur Rode Kruis) geeft samen met andere deskundigen, waaronder een huisarts en een brandweerman tips en adviezen over wat te doen bij de meeste voorkomende ongevallen. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen krijg je een kijkje in de wereld van EHBO.

Eerste hulp bij ongevallen is woensdag 5 april te zien om 21.20 uur bij NPO1.

Dit is een speciale thema-uitzending in samenwerking met Omroep MAX en gepresenteerd door Dionne Stax.

Dionne Stax: "Voor het programma ben ik een brandend huis ingegaan"

Dionne neemt de kijker mee in de wereld van de EHBO

GIJS 2.0: Nieuwslezeres en Omroep Max-presentatrice Dionne Stax kwam langs om te vertellen over de MAX-thema-uitzending 'Eerste Hulp Bij Ongevallen'. "Het gaat echt over de ongevallen in en om het huis. Je hebt een snee in je vinger, wat moet je doen?"

Dionne Stax: 'Voor het programma Eerste Hulp Bij Ongevallen in een brandend huis gestaan'

Dionne presenteert al jaren voor de NOS. Eerst NOSop3, later het NOS-journaal. En nu maakt ze ook nog eens met groot succes programma’s voor Omroep Max.

Een combinatie die vroeger ondenkbaar was, maar tegenwoordig is het geen probleem. “Als het je helpt als presentator, dan is het af en toe wel goed om een uitstap te maken”.

Van onschatbare waarde van de blondine trekt wekelijks meer dan 1 miljoen trouwe kijkers op NPO1.

Dionne Stax komt een broodje eten en tegelijk EHBO verlenen. Welke plaat vind je nou echt bij Dionne passen? Bon Jovi?

Sinds 2 januari 2014 presenteert Gijs Staverman voor de KRO op werkdagen van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2 het lunchprogramma Gijs 2.0. Staverman volgde daarmee Frits Spits op, die van Radio 2 naar Radio 1 vertrok.

Dionne Stax & de eierballen van Gijs.... Geloof het of niet, Dionne speelt met de eierballen van Gijs!

Dionne Stax was bij DJ Gijs Staverman te gast op 30 maart 2017! Ze kwam praten over haar nieuwe Omroep MAX programma Eerste Hulp Bij Ongevallen. Ook gaf ze Gijs een korte EHBO-cursus, mond op mond beademing, heimlichgreep en stabiele zijligging.
 
Natuurlijk kwam ook het gesprek van de dag in Nederland deze week aan de orde, iedereen die wil het weten, juist, je raad het al, wat voor rokje heeft Dionne aangehad tijdens rokjesdag😀

En verder, Dionne Stax & de eierballen van Gijs, dit valt niet even snel en netjes uit te leggen, luister het fragment zelf maar terug😉

Geen opmerkingen:

Een reactie posten