maandag 27 maart 2017

Dionne Stax presenteert vernieuwde ochtendjournaal in vogel/ zwaluw-blouse


Dionne Stax presenteert vernieuwde ochtendjournaal in vogel/ zwaluw-blouse

Op 23 maart 2017 presenteerde Dionne Stax het vernieuwde en opgefriste ochtendjournaal in een prachtige vogel/ zwaluw-blouse.

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice op 23 maart 2017 om 6.30 uur vroege ochtend nieuws uitzending NPO1

Hoog tempo kenmerkt vernieuwde ochtendjournaals

De NOS heeft de journaaluitzendingen in de ochtend opgefrist. Daarmee moeten vooral meer jonge kijkers worden bereikt.

Dat heeft de nieuwsomroep laten weten. Het gaat om de journaals tussen 6.30 en 10.00 uur. “Eigentijdser, dichterbij, relevanter en informeler, en geen ochtendversie van het NOS Journaal van 20.00 of 18.00 uur. Dat is wat de ochtendjournaals willen zijn. Meer jongere nieuwsconsumenten van de smartphone-generatie trekken, is daarbij een belangrijke doelstelling.“

Het vernieuwde ochtendjournaal is maandag van start gegaan. Met een opgefrist format waarbij voor de presentator een prominentere rol is weggelegd moeten jongeren verleid worden om ‘s ochtends meer naar het Journaal te kijken.

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice op 23 maart 2017 om 7.00 uur vroege ochtend nieuws uitzending NPO1

“De onderwerpen komen in een hoog tempo voorbij, kort en feitelijk, met gebruik van de schermen in de studio waarop relevante beelden worden geprojecteerd“, zegt een woordvoerder.

De presentator, Dionne Stax of รฉรฉn van haar collega's, praat de kijker in het nieuwe format ‘op een begrijpelijke, persoonlijke en vlotte manier bij’ en verwijst voor verdere uitleg en context door naar NOS.nl en de NOS-app.

Het persbericht: Opfrisbeurt voor NOS Journaal in de ochtend

Eigentijdser, dichterbij, relevanter en informeler, en geen ochtendversie van het NOS Journaal van 20.00 of 18.00 uur. Dat is wat de NOS ochtendjournaals van 06.30 uur tot 10.00 uur willen zijn. Meer jongere nieuwsconsumenten van de smartphone-generatie trekken, is daarbij een belangrijke doelstelling. NOS Nieuws hoopt jongeren te bereiken met een opgefrist format waarbij voor de presentator een prominentere rol is weggelegd. 

    Eigentijdser, dichterbij, relevanter en informeler

Vanaf 20 maart komen in een hoog tempo de onderwerpen voorbij, kort en feitelijk, met gebruik van de schermen in de studio waarop relevante beelden worden geprojecteerd. De presentator praat de kijker op een begrijpelijke, persoonlijke en vlotte manier bij en verwijst voor verdere uitleg en context door naar NOS.nl en de NOS-app.

Dionne Stax NOS Journaal presentatrice op 23 maart 2017 om 11.00 uur ochtend nieuws uitzending NPO1

Twitter vol lof over vogelblouse Dionne Stax

Het Acht uur Journaal zorgde online voor veel vragen. Niet over de toestand in de wereld of de weersverwachting, maar waar de kleding van nieuwslezeres Dionne Stax te koop was.
 
  Marlies Kersten‏ @Marliesske
@DionneStax wat een gave blouse heb je aan... Merk? ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป

Het antwoord van de sympathieke Nieuwslezeres via Twitter liet niet lang op zich wachten.
 
 Dionne Stax ‏Geverifieerd account @DionneStax
@Marliesske @D_ter_Haar @Lyzettetje Dank dames! Van @riverisland

Het is niet voor het eerst dat de kledingstijl van Dionne de gemoederen bezig houdt. Vorig jaar juli droeg ze al eens een uiterst luchtige blouse waar mensen niet over uitgepraat raakten.

Ditmaal had Stax een stijlvolle zwarte blouse met sierlijke vogels(zwaluwen) uit de kast getrokken die met subtiele stippen haar sexy schouderpartij bloot benadrukte. Veel kijkers zaten met de smartphone in de aanslag om via Twitter verkoopadvies in te winnen.

Dionne's grijze rok

En wat draag je onder zo'n spraakmakende blouse? Dionne koos in dit geval voor een grijze rok die haar meer dan gegoten zat. Of zoals in het ochtend nieuws van 23 maart 2017, een leren rok.

Het spreekt voor zich dat zo'n creatie koren op de molen is voor bepaalde liefhebbers van vrouwelijk schoon...

Ochtendedities NOS Journaal krijgen opfrisbeurt

De ochtendedities van het NOS Journaal hebben sinds deze week een opfrisbeurt gekregen. Dit bericht de NOS in een persbericht.
Eigentijdser

“Eigentijdser, dichterbij, relevanter en informeler, en geen ochtendversie van het NOS Journaal van 20.00 of 18.00 uur. Dat is wat de NOS ochtendjournaals van 06.30 uur tot 10.00 uur willen zijn.”,aldus de NOS.
Smartphone-generatie

De NOS hoopt met de nieuwe opzet meer jongere nieuwsconsumenten van de smartphone-generatie aan zich te binden. NOS Nieuws hoopt jongeren te bereiken met een opgefrist format waarbij voor de presentator een prominentere rol is weggelegd.
“Eigentijdser, dichterbij, relevanter en informeler”

Vanaf 20 maart 2017 komen in een hoog tempo de onderwerpen voorbij, kort en feitelijk, met gebruik van de schermen in de studio waarop relevante beelden worden geprojecteerd. De presentator praat de kijker op een begrijpelijke, persoonlijke en vlotte manier bij en verwijst voor verdere uitleg en context door naar NOS.nl en de NOS-app.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten