dinsdag 21 maart 2017

Dionne Stax gast in dieren quiz 'Het Zijn Net Mensen' van Humberto Tan

 
Dionne Stax te gast in dieren quiz 'Het Zijn Net Mensen' van presentator Humberto Tan

Humberto Tan, Najib Amhali, Philippe Geubels in nieuw seizoen ‘Het Zijn Net Mensen’

Dionne Stax gast Het Zijn Net Mensen Hoe hebben... door dionnestaxfan
Dionne Stax te gast in quiz Het Zijn Net Mensen 'Hoe hebben stekelvarkens seks?' Presentator Humberto Tan Najib Amhali Philippe Geubels Kasper van Kooten 4 Juni 2016 RTL4

Het Zijn Net Mensen, Zaterdag 4 juni 2016, 21:30 uur, RTL 4

Dionne Stax en Kasper van Kooten zijn te gast bij presentator Humberto Tan.

Het tweede seizoen van de RTL 4-spelshow ‘Het Zijn Net Mensen’ gaat op zaterdag 30 april om 21.25 uur van start met een nieuwe bezetting.

In het leslokaal van de wetenschapper Charles Darwin neemt natuurliefhebber Humberto Tan de presentatie voor zijn rekening. Samen met de kersverse teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels duikt hij de wondere wereld van de fauna in.

Boswachter en kenner van het dierenrijk Arjan Postma is er dit seizoen ook weer bij. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

Onder anderen Jandino Asporaat, Babette van Veen, Ruben Nicolai, Edith Bosch, Nance, Leontien van Moorsel, Javier Guzman, Nicolette Kluiver, Merel Westrik, Kasper van Kooten, Dionne Stax en Remco Veldhuis komen langs om de meest opmerkelijke dierenvragen te beantwoorden.

In verschillende spelrondes als ‘Hoe Een Koe Een Haas Vangt’ en ‘Maak Dat De Kat Wijs’ moeten de teams hun uiterste best doen om zo goed mogelijk antwoord te geven, uiteraard op geheel eigen wijze en met de nodige creativiteit, humor en interactie.

Arjan Postma geeft op zijn beurt tekst en uitleg. Het verschil tussen ons eigen gedrag en dat van de dieren is vaak verrassend klein.

‘Het Zijn Net Mensen’ is geproduceerd door Warner Bros.
Uitzending

RTL 4, vanaf zaterdag 30 april, om 21.25 uur.

Inhoud Het Zijn Net Mensen
 
In het leslokaal van wetenschapper Charles Darwin neemt natuurliefhebber Humberto Tan de presentatie voor zijn rekening.

Samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels duikt hij in de wondere wereld van de fauna. Boswachter en kenner van het dierenrijk Arjan Postma is er ook weer bij.

Vandaag zijn Dionne Stax en Kasper van Kooten te gast.

Het Zijn Net Mensen

Hilarische spelshow waarin onder leiding van Paul de Leeuw teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden. Marc-Marie en Richard worden elke week bijgestaan door wisselende gasten.

De twee panels worden uitgedaagd met gevarieerde en komische vragen over de gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren.

Paul wordt op zijn beurt terzijde gestaan door boswachter Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Dionne Stax lacht om seksvraag.

NOS nieuwslezeres Dionne Stax is te gast in de komische spelshow Het zijn net mensen.

Bij een onsmakelijke vraag over plasseks kan zij haar lachen niet inhouden. De hele aflevering is zaterdag om 21.25u te zien op RTL 4.

Heel nieuw, heel anders...
Kandidaten tweede seizoen Het Zijn Net Mensen bekend

‘Het zijn net mensen’, het allerleukste dierenprogramma op de Nederlandse televisie is terug!

Twee teams, onder leiding van Najib Amhali en Philippe Geubels, worden in verschillende rondes getest op hun dierenkennis.

Met hulp van hun bekende gasten laten ze koeien hazen vangen, maken ze de kat van alles wijs en is er een hoop gekakel.

Presentator Humberto Tan probeert alles in goede banen te leiden.

Ook boswachter Arjan Postma is er dit seizoen weer bij om toezicht te houden en ons van de meest bijzondere dierenfeitjes te voorzien.

Vlak voor het weekend heeft RTL bekend gemaakt welke BN'ers hun opwachting maken in het tweede seizoen van het geheel vernieuwde dierenspel Het Zijn Net Mensen.

Er is gekozen voor een brede selectie bekende gezichten uit de RTL-stal.
Kandidaten

Zo maken onder anderen Merel Westrik, Lieke van Lexmond, Nicolette Kluijver, Jandino Asporaat, Babette van Veen, Leontien van Moorsel, Kasper van Kooten en Nance Coolen hun opwachting als kandidaten in de show. Ze gaan hun dierenkennis testen aan de hand van opmerkelijke vragen en hilarische filmpjes.
Kersvers

Niet alleen de kandidaten van Het Zijn Net Mensen zijn nieuw. Zowel de vaste teamcaptains als de presentator zijn vervangen. Standup comedians Philippe Geubels en Najib Amhali nemen het tegen elkaar op in het tweede seizoen.

Aan Humberto Tan, die debuteert als quizmaster, de taak de twee grappenmakers bij de les te houden. Hij krijgt ondersteuning van de enige oudgediende van de spelshow, boswachter Arjan Postma.

Humberto Tan, eigenlijk Humberto Tan-A-Kiam, (Paramaribo, 26 oktober 1965) is een Nederlands-Surinaamse radio- en televisiepresentator en schrijver.

Biografie
Na het behalen van zijn vwo-diploma ging Tan rechten studeren aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn doctoraalexamen (meester in de rechten) behaalde. Tan verscheen voor het eerst op televisie bij Sonja Barend in een programmasegment genaamd de tafel van 7. In 1991 werd hij aangenomen bij de AVRO als redacteur bij het programma Forza TV, wat hij al snel ook, samen met Jessica Broekhuis, presenteerde.
 
Twee jaar later stapte hij over naar Studio Sport en presenteerde hij ook enige tijd het NOS Journaal. In 1999 werd Tan tot "best geklede Nederlander" verkozen, wat hem deed besluiten om zijn eigen kledinglijn te starten.
Verder is Tan bestuurslid van de stichting Suriprofs, die fondsen werft voor goede doelen in Suriname. Sinds 2002 is hij tevens ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis.

In 2005 stapte Tan over naar de nieuwe televisiezender Talpa, waar hij sportdeskundige was bij NSE en presentator van Café de Sport. Op 12 juli 2007 werd bekend dat Tan overstapte naar RTL Nederland, waar hij het zondagavond-eredivisievoetbal presenteerde. In 2013 speelde hij een gastrol in de TV Kantine als Isaac van de Love Boat.
Vanaf 2008 tot de zomer van 2013 presenteerde Tan De Wedstrijden van de betaalzender Eredivisie Live.

Tan heeft een stem ingesproken in de Nederlandse bewerking van de animatiefilm Surf's Up (2007). In 2009 sprak hij de Nederlandse stem in van Buck de Wezel in de film Ice Age: Dawn of the Dinosaurs. Bokito gedrag.
 
Tan viel regelmatig in voor 538-dj Edwin Evers tijdens diens vakantie. Ook was hij van 2008 tot en met 2012 invaller in het RTL4-programma RTL Boulevard.
Van oktober 2010 tot maart 2013 presenteerde Humberto Tan het programma On the Move van BNR Nieuwsradio. Sinds 2012 heette dat programma BNR Humberto Tan. Het werd iedere werkdag tussen 6:00 en 9:30 uur uitgezonden.

Sinds 26 augustus 2013 presenteert Tan zijn eigen talkshow RTL Late Night op RTL 4.
Tevens is Tan ambassadeur voor het Wereld Natuur Fonds en het Nederlandse Rode Kruis en hij is sinds eind 2014 adviseur bij de rechtbank in Overijssel. In 2015 trad hij toe tot het bestuur van het Fonds Slachtofferhulp.
In 2014 stelde Tan een 4-cdbox samen met daarop zijn favoriete dansnummers. Dit 'soundbook' heet Let’s Dance. Op 29 en 30 oktober 2015 presenteerde Tan het evenement Let’s Dance in de Ziggo Dome.
 
Prijzen
In maart 2014 werd Tan door zijn vakgenoten gekozen tot Beste Presentator bij De TV-Beelden. Tan ontving in zowel 2014 als 2016 de Zilveren Televizier-Ster Man. Op 25 januari 2016 werd Tan door mediavakblad Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2015. In oktober 2016 won hij de Sonja Barend Award. Ook won hij in december 2016 het tv-programma Het perfecte plaatje.
 
Privé
Tan heeft een partner, twee dochters (1998 en 2001) en een zoon (2008).
In 2017 haalde Humberto Tan de roddelbladen met een vermeende buitenechtelijke relatie met de blonde 20 jaar jongere NOS nieuwslezeres Dionne Stax, na de publicatie van een foto waarin beiden intiem op het balkon bij haar thuis in Amsterdam te zien waren. Een buitenvrouw is in Surinaamse kringen is een veel voorkomend verschijnsel.

Volledige naam Humberto Tan-A-Kiam
Geboren     Paramaribo, 26 oktober 1965
Beroep     radio- en televisiepresentator, schrijver, modeontwerper, sportjournalist
Jaren actief     1993 - heden
Bekend van     RTL Late Night,
Het zijn net mensen,
BNR Nieuwsradio en
Eredivisie Live.

Dionne Stax (Boxmeer, 22 april 1985) is een Nederlandse journaliste en nieuwslezeres.
Biografie

Stax begon in 2007 bij NOS Headlines, de voorloper van NOS op 3, als stagiaire. Daar verzorgde zij weekoverzichten van NOS Headlines voor het digitale themakanaal NOS Journaal 24. Na het lopen van een tweede stage op de binnenlandredactie studeerde Stax in 2009 af aan de Universiteit van Amsterdam.
 
Sinds februari 2012 was Stax een van de presentatoren van het nieuwsbulletin NOS op 3 op televisie. Naast het presenteren werkt Stax als binnenlandredacteur bij NOS Nieuws. In juni 2013 werd ze een van de vaste gezichten van de ochtend- en daguitzendingen van het NOS Journaal. Zij schoof door, omdat Annechien Steenhuizen presentator van het achtuurjournaal werd. Sinds mei 2015 presenteert Dionne Stax ook zo nu en dan het zesuurjournaal, het journaal in Nieuwsuur en het late journaal. Op 5 december 2015 presenteerde ze haar eerste NOS 20:00 Journaal.
 
Ook had Stax dienst ten tijde van de aanslagen in Parijs bij de redactie van Charlie Hebdo en later tijdens de gijzelingen. Ze presenteerde extra journaals. Vanaf 2015 presenteert Stax de verkiezingsuitslagen als opvolger van Herman van der Zandt.
Op 27 april 2016, Koningsdag, in Zwolle was Stax de eerste journalist die de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane mocht interviewen, nadat ze in hetzelfde interview de ouders van de prinsessen wat vragen had gesteld.
 
Het zijn net mensen (televisieprogramma)

Het Zijn Net Mensen is een natuurquiz televisieprogramma op de Nederlandse zender RTL 4 en op de Vlaamse zender VIER.

Televisieprogramma op RTL 4
Op RTL 4 werd het programma tot 2015 gepresenteerd door Paul de Leeuw samen met boswachter Arjan Postma. In 2016 heeft de Leeuw het presentatiestokje overgegeven aan Humberto Tan die het ook samen gaat doen met Arjan Postma.

Twee teams nemen het tegen elkaar. Tot 2015 waren de vaste teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk. In 2016 zijn dit de Belgische cabaretier Philippe Geubels en de Nederlandse komiek Najib Amhali. Elk seizoen worden de teamcaptains bijgestaan door een aantal gast panelleden.

Het Zijn Net Mensen
Afl. 6

NOS Journaal presentatrice Dionne Stax en Kasper van Kooten zijn te gast.

Hoe hebben stekelvarkens seks?

Hoe hebben deze stekelige dieren nu eigenlijk seks? Alle kandidaten hebben in ieder geval een hoop lol met het raden naar het goede antwoord.

Stekelvarken
Het mannetje krijgt helemaal niks totdat het vrouwtje hier klaar voor is. Tenminste, als het beest geen honderden naalden in z’n piemel wil krijgen. Om het vrouwtje zo ver te krijgen, maakt hij indruk op haar. Op een heel aparte manier. Hij plast namelijk over haar heen, golden shower of ordinaire plasseks.

Humberto, Najib en Philippe in nieuw seizoen Het Zijn Net Mensen

Het RTL4-programma Het Zijn Net Mensen krijgt een tweede seizoen, maar met een volledig andere bezetting.

RTL Late Night-gezicht Humberto Tan vervangt Paul de Leeuw als presentator en comedians Najib Amhali en Philippe Geubels nemen plaats op de panelplekken van Richard Groenendijk en Marc-Marie Huijbregts.

Boswachter Arjan Postma is dit seizoen wel weer van de partij om de nodige dierenweetjes op te lepelen.

Het vrijdagavondprogramma, waarin twee teams van BN'ers dierenvragen moeten beantwoorden, scoorde tijdens de eerste reeks in 2014 gemiddeld zo'n miljoen kijkers per aflevering.

Paul de Leeuw kan niet terugkeren als presentator omdat hij onlangs een exclusief contract tekende bij BNN-VARA. Waarom Groenendijk en Huijbregts niet terugkeren is onduidelijk.

Humberto Tan neemt 'Het zijn net mensen' over van Paul de Leeuw

 Humberto Tan is de nieuwe presentator van de komische spelshow Het zijn net mensen. De presentator neemt het stokje over van Paul de Leeuw, die het eerste seizoen nog maakte voor RTL 4.

Ook teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk zijn in het tweede seizoen vervangen: Najib Amhali en Philippe Geubels nemen hun plaats in.

In het programma krijgen teamcaptains en hun bekende gasten vragen over dieren. Boswachter Arjan Postma geeft tekst en uitleg bij de verschillende vragen en antwoorden.

De eerste aflevering van het programma trok in april 2014 ruim 1,1 miljoen kijkers. Het nieuwe seizoen start op zaterdag 30 april om 21.25 uur.

Het Zijn Net Mensen

Datum
    Zo 5 juni 2016
Tijd
    23:21 tot 00:21
Zender
    RTL 4
Genre
    Quiz
 
Jaar
    2016
Presentatie
    Humberto Tan, Najib Amhali, Philippe Geubels
Twitter hashtag
    #HZNM
Uitzending gemist
    Het Zijn Net Mensen gemist

In het leslokaal van wetenschapper Charles Darwin neemt natuurliefhebber Humberto Tan de presentatie voor zijn rekening. Samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels duikt hij in de wondere wereld van de fauna. Boswachter en kenner van het dierenrijk Arjan Postma is er ook weer bij. Vandaag zijn de blonde nieuwslezeres Dionne Stax en Kasper van Kooten te gast.

Hoe hebben stekelvarkens seks? Patricia Paay weet het antwoord!- HET ZIJN NET MENSEN

Ronald en Frank de Boer in nieuw seizoen 'Het Zijn Net Mensen'

Ronald en Frank De Boer maken hun gezamenlijke debuut als kandidaat in een spelshow. In het derde seizoen van 'Het Zijn Net Mensen' strijden ze samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali om wie van hen de meeste kennis heeft over het dierenrijk.

In het voetbal is de onderlinge strijd nooit beslist, maar in deze quiz wordt wel duidelijk wie van hen de winnaar is op het gebied van kennis over het dierenrijk. 'Als we meedoen willen we winnen.

Dat is altijd zo. We laten zelfs onze kinderen nooit expres winnen.' Naast hun kennis over de fauna helpt een zenuwslopend potje hamsterbal te bepalen wie van de twee er vandoor gaat met de winst.

In 'Het Zijn Net Mensen' onderwerpt presentator Humberto Tan BN'ers aan de meest merkwaardige quizvragen over dieren. Met tekst en uitleg van dé ultieme kenner van het dierenrijk Arjen Postma blijkt eens te meer dat het verschil tussen ons eigen gedrag en dat van dieren vaak verrassend klein is.

De teams doen onder leiding van hun captains in verschillende spelrondes als 'Hoe Een Koe Een Haas Vangt' en 'Maak Dat De Kat Wijs' hun uiterste best om de juiste antwoorden te geven, zo nodig met behulp van creativiteit, humor en interactie met het publiek.

Gasten
In het nagebouwde leslokaal van natuurwetenschapper Charles Darwin komen naast Ronald en Frank de Boer dit jaar Frans Bauer en Lauren Verster, Britt Dekker en Rick Brandsteder, Peter Pannenkoek en Miljuschka Witzenhausen, Kees Tol en Romy Monteiro en Froukje de Both en Angela Groothuizen langs. 'Het Zijn Net Mensen' wordt geproduceerd door Warner Bros.

Dionne Stax gast Het Zijn Net Mensen Hoe hebben stekelvarkens seks? Humberto Tan Najib Amhali Philippe Geubels Kasper van Kooten 4 Juni 2016

Aflevering: Hoe hebben stekelvarkens seks?     Het Zijn Net Mensen

4 Juni 2016

Zender
    RTL 4
Genre
    Quiz

Jaar
    2016
Presentatie
    Humberto Tan, Najib Amhali, Philippe Geubels
Twitter hashtag
    #HZNM

1 opmerking:

 1. Dionne Stax is de belofte voor de toekomst, echter anders dan Eva Jinek

  Dionne Stax was onlangs in het nieuws, aangezien ze naar verluid een relatie zou hebben met Humberto Tan. Ons eerder gepubliceerde artikel hierover kunt u lezen via deze link. Wat belangrijker is, is dat Dionne aan het uitgroeien is tot een aantrekkelijke en charmante tv-personality. Naast het NOS-journaal is ze steeds meer aan het presenteren en dat kan ze heel goed.

  Dionne is anders dan Eva

  Dionne Stax is dé vrouw op wie men moet letten in televisieland, al zal ze niet zo’n stormachtige carrière maken als Eva Jinek. Dat stelt tv-recensent Angela de Jong dit weekend in het AD. Jinek begon ooit bij het NOS Journaal en daar zit Stax nu ook. Stax heeft met Van Onschatbare Waarde nu haar eigen show op prime time bij NPO 1. “Ze maakt misschien niet zo spraakmakend carrière als Jinek met haar ‘boobies’, turbulente liefdesleven, seksuele affaires en de Nieuwsuur-rel, maar laat Dionne maar schuiven.“

  De Jong heeft Stax’ foutjes tijdens de verkiezingsuitzending van de NOS vergeven. Ze vindt dat ze Van Onschatbare Waarde heel goed doet. Het programma is weliswaar wat suf, ‘maar op een gekke manier enorm fascinerend.’

  De rol van Stax is wel wat klein. “Zij ontvangt de verkopers en stelt na afloop vragen als ‘ben je tevreden?’ Eva was er nooit akkoord mee gegaan.”

  “Maar het is honderd keer beter dan het geklungel met die staafdiagrammen”, besluit ze haar column.

  BeantwoordenVerwijderen