zaterdag 4 maart 2017

Dionne Stax presenteert 'Eerste Hulp Bij Ongevallen' op 5 april 2017 voor omroep MAX


Dionne Stax presenteert nieuw eenmalig programma 'Eerste Hulp Bij Ongevallen' op 5 april 2017 voor omroep MAX.

Dionne Stax nieuwe promo Van onschatbare waarde omroep MAX programma van NOS Journaal presentatrice, 9 maart 2017, wekelijks 21.30 uur op NPO1.

Op woensdag 5 april 2017 om 21.20 uur op NPO 1 presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX u in 90 minuten mee in de wereld van EHBO.
 
Quote van de week op social media:
'Ga zeker kijken. Is toch een soort kwaliteitskeurmerk als jij, Dionne Stax, een programma presenteert!'


Want: weet iedereen wel wat te doen bij een ongeval?
De meeste ongelukken gebeuren thuis

De meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen als uw man kokend water over zich heen krijgt, als uw buurvrouw bewusteloos raakt of als uw (klein)kind een wasmiddel heeft ingeslikt? Volgens cijfers van het Rode Kruis raken per jaar zo’n 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval. De eerste hulp die u verleent kan daadwerkelijk een mensenleven redden.
Experts

Tijdens de uitzending ziet u onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er gereanimeerd moet worden, maar ook wat u kunt doen bij een dierenbeet of een vergiftiging. Daarnaast geven 3 experts in de uitzending tips en adviezen en passeren diverse thema’s binnen de EHBO de revue.

Hoe is het met uw kennis gesteld?

Wilt u de opname van Eerste Hulp Bij Ongevallen bijwonen en erachter komen hoe het met uw EHBO-kennis is gesteld? Geef u dan op.

Eerste Hulp Bij Ongevallen met Dionne Stax ziet u woensdag 5 april 2017, om 21.20 uur op NPO 1.

Doe mee aan Eerste Hulp Bij Ongevallen

De meeste ongelukken gebeuren thuis. Maar weet u wat u moet doen als uw man kokend water over zich heen krijgt? Als uw buurvrouw bewusteloos is of als uw (klein)kind een afwastablet inslikt? Slechts 3,2% van de Nederlandse bevolking heeft een geldig EHBO-diploma en weet precies wat te doen. Toch raken per jaar zo’n 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval. Het verlenen van eerste hulp kan daadwerkelijk een mensenleven redden.

Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX u tijdens een 1,5 uur durende thema-uitzending mee in de wereld van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Zo komen we er met elkaar er met elkaar achter wat we moeten doen bij brand, reanimatie maar ook bij een dierenbeet of vergiftiging.

Durft u de uitdaging aan om erachter te komen hoe het met uw EHBO kennis is gesteld?  Meld u dan nu aan en vul onderstaand formulier in! De opnames vinden plaats op dinsdagavond 21 maart 2017.

http://www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/doe-mee-aan-eerste-hulp-bij-ongevallen/

Dionne Stax presenteert EHBO-programma

Dionne Stax zal begin april een speciaal EHBO-programma presenteren voor Omroep Max. Het gaat om een thema-uitzending over eerste hulp bij ongelukken.

Tijdens de anderhalf uur durende uitzending zullen er allerlei demonstraties te zien zijn van wat je moet doen als iemand iets overkomt. Het kan gaan over eerste hulp bij brandwonden of hoe bewusteloze mensen behandeld moeten worden.

In het programma is er ook ruimte voor persoonlijke verhalen. Verder geven drie experts adviezen. Met de show wil Omroep Max de noodzaak van goede EHBO-kennis onder de aandacht brengen, laat de omroep in een persbericht weten.

MAX geeft Dionne Stax nóg een primetime-show

Omroep MAX geeft Dionne Stax nóg een primetime-show. Naast het kijkcijfers succes programma Van Onschatbare Waarde, dat gisteren met ruim 1 miljoen kijkers (17 procent) van start ging op NPO 1, presenteert ze op woensdag 5 april het eenmalige programma Eerste Hulp Bij Ongevallen bij dezelfde zender.
 
Dat maakte de presentatrice donderdag bekend in Tijd voor MAX. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX de kijker in 90 minuten mee in de wereld van EHBO.

MAX wil de kijker leren wat hij of zij moet doen bij een ongeval. “De meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen als uw man kokend water over zich heen krijgt, als uw buurvrouw bewusteloos raakt of als uw (klein)kind een wasmiddel heeft ingeslikt?”

Volgens cijfers van het Rode Kruis raken per jaar zo’n 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval. “De eerste hulp die u verleent kan daadwerkelijk een mensenleven redden.”

Tijdens de uitzending ziet de kijker onder andere wat te doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er gereanimeerd moet worden, maar ook wat te doen bij een dierenbeet of een vergiftiging. “Drie experts geven in de uitzending tips en adviezen en diverse thema’s binnen de EHBO passeren de revue.”

Het programma is op woensdag 5 april om 21.20 uur te zien op NPO 1.

Naast deze klussen voor Omroep MAX blijft Stax gewoon Journaallezer bij de NOS. Ook een ander NOS-gezicht maakt amusement bij MAX: Herman van der Zandt presenteert tegenwoordig Met Het Mes Op Tafel.

Weer omroep Max-programma voor Dionne Stax

Omroep Max lijkt erg tevreden over nieuwslezeres Dionne Stax. Want na Heel Holland Slaapt en de gisteren gestarte serie Van Onschatbare Waarde heeft de omroep alweer een programma voor de NOS-anchor. Volgende maand is ze te zien met de thema-uitzending Eerste Hulp bij Ongevallen. Het is een primetime uitzending met een spoedcursus EHBO.

Max: “De meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen als uw man kokend water over zich heen krijgt, als uw buurvrouw bewusteloos raakt of als uw (klein)kind een wasmiddel heeft ingeslikt? Volgens cijfers van het Rode Kruis raken per jaar zo’n 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval.

De eerste hulp die u verleent kan daadwerkelijk een mensenleven redden. Tijdens de uitzending ziet u onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er gereanimeerd moet worden, maar ook wat u kunt doen bij een dierenbeet of een vergiftiging. Drie experts geven in de uitzending tips en adviezen en diverse thema’s binnen de EHBO passeren de revue.”

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Dionne Stax presenteert EHBO-avond voor Omroep MAX

Dionne Stax krijgt het druk. Naast haar werk voor het NOS Journaal lijkt ze een vast gezicht te worden van Omroep MAX: Dionne gaat nu ook een thema-avond over EHBO presenteren.

Eerste Hulp Bij Ongevallen is op woensdag 5 april eenmalig te zien op NPO 1. In het programma neemt Dionne Stax de kijker mee in de wereld van de EHBO. Weet iedereen wel wat te doen bij een ongeval?

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Tijdens de thema-avond zijn demonstraties te zien. Wat moet je bijvoorbeeld doen als iemand kokend water over zich heen krijgt? En wanneer en hoe moet je iemand reanimeren? Verder bevat de uitzending persoonlijke verhalen en tips en adviezen van drie EHBO-experts.
Van onschatbare waarde

Sinds donderdagavond is Dionne al een vast MAX-gezicht met haar programma Van onschatbare waarde, waarin verkopers van bijzondere spullen de kans krijgen om hun object te slijten aan een van de vier gerenommeerde kenners. De eerste aflevering was een hit met meer dan een miljoen kijkers.

Dionne Stax verleent eerste hulp bij Omroep MAX: wat te doen bij ongelukken?

HILVERSUM - Dionne Stax presenteert 5 april een speciaal EHBO-programma op Omroep Max. Dat maakte de presentatrice uit Boxmeer donderdag bekend in Tijd Voor MAX. Stax, die bekend is van het NOS-journaal, zal het programma presenteren dat medische uitleg geeft bij ongelukken.

'Eerste Hulp Bij Ongelukken' duurt anderhalf uur en geeft door middel van voorbeelden en demonstraties aan hoe mensen moet handelen in het geval van ongelukken. Stax wordt bijgestaan door drie medische experts.

Stax presenteert op Omroep MAX vanaf 2 maart 2017 het programma 'Van Onschatbare Waarde' , waarin de Boxmeerse deelnemers helpt met spullen verkopen.

1 opmerking:

  1. Ga zeker kijken.
    Is toch een soort kwaliteitskeurmerk als jij, Dionne Stax, een programma presenteert!

    BeantwoordenVerwijderen