maandag 31 juli 2017

Sneak previews Lady Di & Dionne, mooie nieuwe serie door Dionne Stax over Diana Spencer op NPO2

Sneak previews Lady Di & Dionne, mooie nieuwe serie door Dionne Stax over Diana Spencer op NPO2
 
Dinsdag 1 augustus 2017 om 21.10 op NPO2, Lady Di & Dionne - Aflevering 1

Sneak previews Lady Di & Dionne, nieuwe serie door Dionne Stax over Diana Spencer vanaf dinsdag 1 augustus 2017 NTR NPO2, 21:10 uur NOS Journaal presentatrice #forthemanynotthefew #kijktip
 
Aanstaande dinsdag is de eerste aflevering van Lady Di & Dionne te zien. In deze 5-delige serie gaat NOS Journaal nieuwslezeres en journalist Dionne Stax op zoek naar het verhaal achter de bijzondere persoonlijkheid die iedereen kent als 'Lady Di': Diana Spencer.

Voor Prince Charles werd het op 32 jarige leeftijd, volgens zijn vader en de media, tijd om een bruid te vinden. Een 'royal bride' vind je echter niet zomaar. Ze moest namelijk aan drie harde eisen voldoen. Lady Di, oftewel: Diana Spencer, voldeed en dus was ze op papier perfect voor de kroonprins.

Trouwen met iemand die je 27 keer hebt gezien en met wie je eigenlijk nooit echt alleen bent geweest? Dat klinkt bizar. Toch was het voor Diana Spencer, die de wereld later zou kennen als Lady Di, werkelijkheid.

Dionne Stax dacht, net als veel andere mensen, dat Diana Spencer een 'doodgewone' kleuterjuf was die sprookjesachtig trouwde met de prins van Engeland. Niets blijkt minder waar als ze in haar zoektocht naar het verhaal achter Lady Di, bij het landgoed terecht komt waar Diana is opgegroeid.
 
Dit en veel meer zie je in het programma 'Lady Di & Dionne'.

Dionne Stax gaat in 'Lady Di & Dionne' op zoek naar het verhaal achter deze bijzondere dame, Diana Spencer, de geliefde prinses. Je ziet het allemaal vanaf 1 augustus 2017, om 21.10 bij NPO 2.
 
Teaser 'Lady Di & Dionne', for the many, not the few😉

Geen opmerkingen:

Een reactie posten